Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Sziasztok!
Philips 28PT5025/58 tévéhez (L9.1E sasszi) keresek rajzot. Eddig sajnos csak fizetős oldalon találtam. Megvan esetleg valakinek? Üdv.: Jani
Szia!
A Tanyán is meg van, de akár innen is letöltheted. A tanyai link. A hozzászólás módosítva: Jún 13, 2014
Kerestem a tanyán is. Csak 28PT5025/58 ként... köszönöm a gyors segítséget.
Sziasztok!
Erről az erősítőről szeretnék többet megtudni: Blaupunkt TA46 7607005304 Köszönettel: Zsolt
Üdv Mindenkinek! Hitachi 747 M tip. video kapscolási rajzra lenne szükséem,javítás céljából. Ha tud Valaki segíteni kérem, közölje a rajzot. Előre is köszönöm,: László
Üdv!
Itt az elektrotanyán megtalálod, habár itt csak a tápegység kapcsolása szerepel, de hátha segít Bővebben: Link
Szia! Igen, a VT 747 M-ről kellene a rajz. A tápegységről van. Üdv.:László
Szia! Nekem van rajzom,majd holnap elküldöm a mailedre. üdv pali
Szia Pali! Előre is köszönöm. Üdv: László
Sziasztok,valakinek meg van az Acer Travelmate 220 laptop alaplajanak kapcsolasi rajza? A RAM koruli resz erdekelne.
A valaszokat elore is koszonom.
Szia! Innen letöltheted:Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Jún 15, 2014
Ez egy Service Manual.En kapcsolasi rajzot keresek.
Üdv mindenkinek.
Tisztelettel kérek segítséget. Szükségem lenne egy (akár trafóhibás) UTB 24/10 régi Tungsram akkutöltőre. Ha tudtok valahol, valakinek, kérem,jelezzetek. Előre is köszönöm. Kadlót Csaba karancsalja
Sziasztok!
Az egyik barátomnak van egy EXITEC F330S garázsajtónyitó elektronikája és ehhez kellene egy kulcsos nyit-zár lehetőséget kialakítani. A leírás alapján tudja ezt, de nem tudom, hogy hova és miként kellene bekötni! Ha van valakinek erről infója, akkor örömmel venném !Az elektronikáról rakok fel képet, hátha könnyebb beazonosítani vagy az elnevezések alapján valaki ismeri ( nekem ezek nem ismerősek ): Előre is köszönöm!
Bocs, a típust most pontosították ( remélem most már jó ! ) : R-1350G !
A hozzászólás módosítva: Júl 4, 2014
Használati utasítás utolsó oldal. Bővebben: Link
Szia!
Köszönöm a segítséget, de nem teljesen világos: a "Huzalos vezérlés csatlakozóját" kellene használnom? Jól gondolom, hogy a GND-DOOR összeköttetés indítja el a folyamatot ( le-fel ? ) ?
Azt pontosan nem tudom hogyan kell, de ha valami huzalos, akkor a kulcs az. Aztán ne szidj , ha oda csak egy szimpla nyomógomb megy, mivel a távirányítón is csak ennyi van. Ha így van ,a kulcsot kell valamilyen formában nyomógombosítani.
OK, köszönöm, akkor megpróbálom, baj csak nem lesz belőle
!
Megpróbáltuk, de nem lett jó
! Hogyan kellene ? A GND-EMRG meglévő összekötést bontottam ( úgy gondoltam ez a távirányítós aktiválás!) és a DOOR-GND-t összezárva csak kettőt sípol ... ! Hogyan kellene ezt megcsinálni ?
Szervusztok! Uher Royal SG 560-hoz keresek kapcsolási rajzot. Szervízkönyv már megvan, de abban nincs elektromos rajz.
Szia! Itt van Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Júl 6, 2014
Köszönöm, de alig látszódik valami.
Kell a rendes rajz, mert nem töröl, valamint előmágnesezés se nagyon van. A többitől meg van eltérés(Royal De Luxe, stb.).
Köszi, közben kipróbáltuk ezt a verziót is és így tényleg jól működik
!Mégegyszer köszönöm a segítségedet!
Küldtem másikat mailben.
Sziasztok. Keresek olyan kapcsolási rajzot, amellyel szabálozható tápegység modult tudok építeni. A szabályozható maximum tartomány -35V Terhelő áram: 750-1000mA maximum.
A "Modul" VFD panelek tesztelésére, pontosabban anódtápjaként szolgálna. Előre is köszönöm a segítséget.
Hello! Kicsit bővebben leírhattad volna az igényedet, mert szerintem így nem érthető mi a gond. Szinte bármely labortápot rá lehet venni hogy 35V/1A-t szabályozzon. Gyanítom más van a háttérben..
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

!

! Hogyan kellene ? A GND-EMRG meglévő összekötést bontottam ( úgy gondoltam ez a távirányítós aktiválás!) és a DOOR-GND-t összezárva csak kettőt sípol ... ! Hogyan kellene ezt megcsinálni ?