Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2402 / 3649
(#) zolika60 válasza botesz hozzászólására (») Dec 29, 2014 /

Bocsi közben javítottam.
(#) botesz válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 29, 2014 /

Őszintén?Nem nagyon szoktam.Csak amikor megunom a netet bekapcsolom hátha van valami érdekes.Aztán az előbb említett dolgok miatt gyorsan ki is kapcsolom..Filmeket is inkább gépen nézek azokat is jórészt németül.
(#) elektroncso válasza botesz hozzászólására (») Dec 29, 2014 /

Tudom, de ezt, illetve ezzel kapcsolatban a véleményemet nem írom ide a fórumra, nyílt fórum nem akarom, hogy bárkinek is problémája legyen belőle. Amúgy pedig hidd el, sokan nevetnek azon hogy valaki nem tud kijönni a hófúvásból. A legszebb öröm a káröröm. Persze nem mindenkinél.

Semmi gond csak olyan fura volt.
(#) gernerakos válasza botesz hozzászólására (») Dec 29, 2014 / 1

Kedvencem, amikor két "felrobbantmeghaltelütötték" hír közé beraknak egy olyan "hírt" hogy kishörcsög született a fővárosi állatkertben. Meg a műsorvezető jó estét kíván, majd elmondja, miért nincs az. Többek közt például ezekért nem nézek TV-t.
(#) botesz válasza elektroncso hozzászólására (») Dec 29, 2014 /

Elhiszem.Tavaly télen nálunk is olyan volt hogy 2 napig se be se ki a faluból....még a hómaró is beborult az árokba....de túléltük.

Eme kijelentéseddel teljes mértékben egyetértek!!!
(#) botesz válasza gernerakos hozzászólására (») Dec 29, 2014 /

Szerencsére nem minden adó híradója ilyen.

Tudtam azért is írtam. Én is inkább bütykölök valamit. Ma mondjuk fát vágtam. Jobb ha több van a kamrában, hátha mégis esik a hó.

Tudom off téma de a mosogatód jó lett?Csak mert nem jeleztél hogy mi van vele...
(#) nagym6 válasza botesz hozzászólására (») Dec 29, 2014 /

A tévék nézettségre mennek, ez alapján kapják a pénzt. Biztosan többen nézik a katasztrófát, meg az egyéb primitív valóságsó féle Győz..e stb. műsorokat, mint amit mi néznénk.
A kereslethez igazodik a kínálat, mert úgy lesz nagyobb nézettség, ebből pénzük.
Ez van, erre van nagy kereslet.
(#) botesz válasza nagym6 hozzászólására (») Dec 29, 2014 /

Sajnos....
(#) nagym6 válasza botesz hozzászólására (») Dec 29, 2014 /

És mi maradunk műsor, azaz tévé nélkül, mert a többség igénye van kiszolgálva.
A hozzászólás módosítva: Dec 29, 2014

Még nem foglalkoztam vele. Talán holnap. Le kell tesztelnem külön a szivattyút. Szemre újszerű. Nem kopott nem csapágyas. Majd beszámolok ha van fejlemény. Addig az asszony mosogat.

Inkább írok privátot jó?

Köszönöm!
(#) elektroncso válasza nagym6 hozzászólására (») Dec 29, 2014 /

Bombázni kéne levelekkel a tévéadókat, mikor lesz ismeretterjesztő film mondjuk a vasútról? Érdekességek a madáretetésről, és vagy hasonló kérdésekkel. Persze kb. 70 ember nem tud egy ország lakossága ellen tenni, de ha egy órát sikerül értelmes filmet kicsikarni a tévétől az már haladás. Nem?
(#) botesz válasza elektroncso hozzászólására (») Dec 29, 2014 /

Persze! Vagy valami olyan tévésorozatot aminek van értelme nem úgy mint pl a vv nak.
(#) zolika60 válasza nagym6 hozzászólására (») Dec 29, 2014 /

Kétlem, hogy a többségé. Sokan azt nézik ami van. Régen egy majd nem olyan régen két adó volt, nem lehetett válogatni. Ma lehetne, de az pénzbe kerül és csak látszólagos a választék. Ugyanazt a műsort ismételgetik különböző csatornákon és nem is valami magas színvonalút. Bővebben nem fejtem ki, mert politika volna. De nem igazán van színvonalas választék.
(#) Bakman válasza elektroncso hozzászólására (») Dec 29, 2014 /

A TV-re rá kell kötni egy médialejátszót vagy egy butább számítógépet és a téged érdeklő dolgokat megnézni pl. a YouTube-on, Vimeo-n stb. Esetleg a TV-ből kihúzni azt a kábelt, amelyiken jön a szenny. Nekem bevált.
(#) elektroncso válasza Bakman hozzászólására (») Dec 29, 2014 /

Nekem az vált be, hogy talán 2-3 éve egyáltalán nem néztem tévét. Egyszer bent maradtam ebédkor a konyhában ahol ment a tévé. Nagyon gyorsan átcuccoltam az ebédemmel. Van tévé a szobámban, nem is egy, dísznek, szép régi. Illetve legyen mire a mikroszámítógépemet rákötni. Utoljára a Négy páncélos és a kutya, illetve az Angyalbőrben filmsorozatot néztem a tévében, de annak is van már 3 éve talán.
(#) botesz válasza Bakman hozzászólására (») Dec 29, 2014 /

Rá lehet kötni a régebbi(katódsugárcsöves) TV re a PC-t?Hogyan?Van hozzá valami átalakító?

Ha van AV bemenete simán minden átalakító nélkül. Csak egy kábel kell.

Hülye kérdés de az AV az melyik?
(#) nagym6 válasza elektroncso hozzászólására (») Dec 29, 2014 /

A tévék nagyot fütyülnének leveleinkre, igaz ezt udvariasan tennék. Mai világ egyik legigazabb közmondása: "Pénz beszél, kutya ugat". Őnekik a több pénzt a valóvilág félék, és a katasztrófák hozzák. Ennyi. Kapitalizmus törvényszerűsége.

Audio video. Vagy euro AV, vagy RCA esetleg DIN video, bár ez elég ritka. Milyen a TV? Bár ez is jobb privátban.
A hozzászólás módosítva: Dec 29, 2014

igen ilyen van rajta.
(#) gernerakos válasza elektroncso hozzászólására (») Dec 29, 2014 /

A Négy páncélos és a kutyát én is láttam, fent van youtubon az egész sorozat. Meg rengeteg '60-70-80-as évekbeli ismeretterjesztő sorozat, többek közt a vasútról. Internetről érdemes filmet nézni, mert nincsenek negyed órás reklámok, meg akkor nézem amikor akarom.
(#) SzervízMacska válasza voodoo hozzászólására (») Dec 29, 2014 /

Szia! Jó sok éve kerestem telket a dunakanyarban. Akkor úgy hívták a külterületet, hogy zártkerti övezet. Ott, Tahiban a 2 %-át lehetett beépíteni. Ezért több hektárt kellett egymás mellett összevadászni, hogy a kívánalmaknak megfelelő házat föl lehessen húzni...
(#) pucuka hozzászólása Dec 30, 2014 /

Ahol nincs szabály, ott nem is tudsz szabályt sérteni.
Bővebben: Link
Következő: »»   2402 / 3649
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem