Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Ha valamelyikőtöknek van a birtokában egy MyAudio Series7 708QA tabletje, megtenné, hogy készít egy rendszer mentést? Nagyon hálás lennék érte, mert az a firmware amit a hivatalos oldalról le lehet tölteni valamiért nem jó. A jelenség az, hogy a feloldó és a taszkok oldal működik (gyorsan reagál a gombokra, van háttérkép), de a főképernyő az teljesen üres (fekete), és nagyon lassan reagál a gombokra. A beállítások sem jön be, csak a fejléc, a tartalma nem jelenik meg, és visszalép a főképernyőhöz. A neten sajnos nem találtam ehhez való másik firmware-t.
Már van szkópom (TV MINISCOPE-3).
Mit, hol nézzek?
Üdv mindenkinek ha valaki tud segítsen van egy alcatel tabom újra szeretném indítani de reset gomb nincsen rajta elvileg a hangerő és a bekapcsoló gombbal lehetne de egyszerűen nem tudom újra indítani ilyenkor mi a tendő előre is köszönöm
A hozzászólás módosítva: Márc 20, 2015
Szia azt elfelejtettem oda írni hogy le van kódolva de a jelszó az nincs egyszerűen nem tudom újra indítani ha tudnál valami más segítséget adni meg köszönném
Nézd végig a videót. Szerintem elég egyértelmű. Egyáltalán nem kell jelszó hozzá. Már a tablet bekapcsolásakor nyomva kell tartanod a power és hangerő gombot. Igaz - jó sokáig.
Üdv akár meddig tartom nyomva power és hangerő gombot egyszerűen nem indul újra
Nem újraindítani kell, csak indítani. Vagy leállítani sem tudod? Reset sok esetben egy nagyon pici kis luk mögött van. Szinte észrevehetetlen.
Üdv nem tudom mennyire látszik a képen de így van lezárva és ezért akarom újra indítani meg valami mintát kellene rajzolni
Hosszú tápgomb nyomással fel kellene ajánlania így is az újraindítást. Utána factory reset.
Igen így van de egyszerűen nem engedi nem lehet újra indítani
Mirért nem jelentkezel be a géphez tartozó google fiókodba, mint ahogy a képen van? (ha jól olvasom)
Ez a tablet nem az enyém és ezért nem tudok ezért kellene újra indítani mert nem tudják a felhasználó nevet meg a jelszót sem de nem tudom mit csináljak mert semmit nem enged
Szia!
Akkor várd meg, amíg lemerül! Lehet, hogy sokat kell nyomkodni, hogy sokat világítson a kijelzője!
Egybol gyanakodnek valami kétes eredetre...
Nem tudom milyen kétes eredetere gondolsz de ezt használták az biztos mert én is láttam csak a gyerek addig csinálta hogy ez lett a vége
Nyilván majd a szakszerviz megoldja a tulajnak az eredeti számla bemutatása mellett. Te meg olyan javítást vállalj, amihez értesz.
![]() Mert ez a kódolgatósdi már nagyon nem idevaló téma!
Sziasztok.
Adott* egy asus memo tab 7-tablet, a gondom hogy amikor másolni szeretnék sd-kártyára root-jogosultságot kér. Ez mit jelent pontosan, vagy mit lehet Ilyenkor tenni? Másik kérdés, töltés kezdésekor megjelenő töltőikon először fehéren világít egy az alsó sarokban levő pikxel pontszerűvel együtt, majd utána átvált rendes színes ikonra, és a pont is eltűnik. Ez Szerintetek hiba? * Van! A hozzászólás módosítva: Márc 26, 2015
Sziasztok van egy myaduio power sd 7" tabletom és az lenne a problémám hogy csak a nand flash nevezetű memória részbe enged telepíteni hiába raktam bele a 8gb os sd kártyát arra nem hajlandó telepíteni ezt hogy tudom kiküszöbölni. Rendszer 4.2 Kitkat nem rootolt?
Egy SDFix nevű program ezt hivatott megoldani, de a telepítéséhez root-olni kell a kütyüt.
igen és még lenne az a kérdésem hogy hogy lehetne ezt a csodamasinát rootolni?
A hozzászólás módosítva: Ápr 9, 2015
Google leírja. Minden masinát hasonlóan, de mégis másképp kell.
4.4.2 kitkat kernel: 3.0.36+ incar@incarsoft#246
A hozzászólás módosítva: Ápr 9, 2015
Gigaset QW830 tableten miért tűnt el a hang?
Egyik pillanatról a másikra elment a hang,minden jó rajta,de csend van.A hangerő maximumon van,gyári visszaállítást csináltam rajta,minden törlődött,mégsincs hang!Mi lehet az oka?Tudna valaki ötletet adni?
Nem lett lejtve, fémporos környezetbe használva, sok ideig teljes hangerőn terhelve, vagy olyan eszközzel használva mit nem igazán bírt el a tablet "végfoka) ?
A fejhalgató csatlakozója kilazult, eltört, felszakadt...
Lehet hogy felszakadt ahogy fentebb írták és zárlatot okozhat. Valaki valami segítség a rootolásommal kapcsolatban
|
Bejelentkezés
Hirdetés |