Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
A myaudio 708qa tablettem csak a logoig megy,semmi nem segít a számítógép se látja.Az usb csati jó. Van valakinek ötlete?
Röviden, kell egy hozzá való driver és firmware, aztán download módba rakni,és újrarakni.
708r típusnál kikapcsolt állapotban menü gomb benyomva tartása mellett bedugod az USB kábelt, ekkor a gép vagy felismeri a tabletet, és mehet a szoftverezés vagy fel kell rakni a drivert. Esetleg a töltő is bedugva kell legyen. A hozzászólás módosítva: Jún 26, 2015
Köszi csak a töltést mutatja mást nem csinál.Ezen az usb egyben a töltő is.Esetleg nem csinálnád meg,biztos megtudnánk egyezni.
Megnéztem melyik ez a tablet. Hazaérek és leírom mit kell csinálni, nem egy veszélyes dologv.
Sziasztok! Van egy DPS Dream 7 tabletem. Egyszer már sikerült érintőképernyőt javítanom rajta. Most is megvan már az új (mert ugye miért ne tört volna ez is el), de a 30 pólusú csatlakozója sajnos nem bírta a strapát, pedig nagyon igyekeztem rá vigyázni. Mi ennek az élcsatlakozónak a neve? ChipCAD-nél láttam ilyeneket, de típus kellene, vagy család legalább. Tud valaki segíteni? A cserét már megoldom 6 nagyító alatt.
Letöltöd innen a programot és a firmware-t tartalmazó rar-t.
Kicsomagolod ahova szeretnéd. Elindítod a PhoenixSuit.exe-t Tablet legyen kikapcsolva, majd Hangerő Fel gomb nyomva tartása mellett bedugod az USB kábelt. Ekkor felismeri a tabletet, és kéri a drivert ami ott van a kicsomagolt PhoenixSuit/Drivers/AW_Driver mapában. Egyes esetben ha így nem megy download módba akkor lehet úgy hogy amikor hangerő gombot benyomod, bedugod a kábelt utána bekapcsoló gombot kezded el nyomkodni gyorsan. Mandatory Formatra nyomj YES-t, minden adatot töröl a gépről. A hozzászólás módosítva: Jún 27, 2015
Remek, esetleg HOME gomb vagy bármi ami nem bekapcsoló gomb?
Bocs de még a netem is szórakozik.Szóval van home gomb és az alján egy reszett amit csak hegyes dologgal lehet megnyomni.
Akkor a leírásban annyit változtatunk hogy a HOME gombot tartod lenyomva, és úgy dugod be a kábelt.
Sajnos nem történik semmi.Nem látja a számítógép.
Köszönöm. Eddig eljutottam én is, csak a konkrét típust keresem, mert elég nehézkes megmérnem egy durung tolómérővel mondjuk a lábtávolságot.
Próbáljunk még egyet.
Kábel bedug, HOME gomb benyomva, és nyomsz az apró lyukon egy reset gombot. Vagy ugyan ez csak a végén még nyomkodod a bekapcsoló gombot. Ha így se megy akkor passzolok
.. no meg sok türelem, hosszú nyomások, Power gomb elenged, csak power nyova tart stb. Igazi türelemjáték egy-két készüléknél.
köszönöm a segítséget,majd holnap újra próbálom.Jó éjt.
Igen vannak vicces gépek.
De hasonló SOC-al szerelt tabeltből volt nekem is pár darab, meg javítottam is.
Sziasztok! Ainol Novo7 Paladin tabletem van jópár éve - pontosabban a gyereknek. Nagyon jó kis tablet, szereti is, csak sajnos a vírusok is. Már lett egy frissítés rajta csinálva, akkor minden működött megint - mert a google új rendszerre tért át és nem ment a market. Frissítés után rendben ment, mostanáig. Ismét hardver reset után nem működnek a letöltések. Milyen apk-t hol keressek, hogy működhessen? A hardver hibátlan, gyors és HD mégis használhatatlanná válik egy vacak szoftver miatt? A rendszer is ép, a mailek mennek, tehát a beállítások, wifi, akksi jók. Mit tanácsoltok?
A hozzászólás módosítva: Jún 28, 2015
További fejlemény: Letöltöttem a playstore 5.6.8 apk-t amit fel is tudtam tenni. Le is tölt és azt mondja minden ok, majd futtatáskor ezt írja: Errror while retrieving information server [RPC:S-7:AEC-0-L74D-7EAG-7TT3W] Na ez miféle keresztrejtvény?
Nem feltétlen fog futni a legújabb play a "régi" ICS rendszeren.
Hard reseten mit értesz, gyári beállítások ? Törölni kéne teljesen a ketyerét, esetleg ha van recovery format data és cache. (Érdekes SOC van benne)
Ezt kifejtenéd bővebben? Eleve miért működött a resetig? Hardverből lett újrahúzva a rendszer, a saját boot menüjéből. Igaz az már a 4.0.3 androidot tartalmazza, nem az eredeti 4.01-et ami szerintem nagyon király volt, amíg a google bele nem köpött és szét nem maszatolta. Sajnos az eredeti 3D játékoknak is annyi, pedig nagyon király volt. Már azon is gondolkodtam, hogy bármi legyen rajta, csak ismerje a hardvert. Mi utasít vissza letöltéskor? Mi a fene az a google wallet, mert gyanítom onnan fúj a szél?
Ha a képen látható menüben jártál és innen raktad a szoftvert , akkor utána ami WIPE-al kezdődik arra is rá kell nyomni.
Éppen ezt tettem. Hiba volt. Csak már nem tudtam mit csináljak a közel 70 vírussal, amik folyamatosan frissítgették magukat, holott tiltva volt és egyfolytában nyomkodták a gyerek helyett az érintőképernyőt. Most 1000%-ot gyorsult a gép, csak éppen használhatatlan, mert egy játék sem tölthető rá
![]()
Nem tudom hogy lenne vírusos, ha frissen telepítesz egy gépet és teljesen nulláról indul.
A Play áruház ha nem megy a legfrissebb apk annak az lehet az oka hogy van egy minimum rendszerkövetelmény pl nem jó neki a 4.0.4. Hogy a gyári miért nem megy megint lehet ennek az oka. Utánaolvasva egyeseknek 4.0.3 feltelepítése után teljesen elszállt az érintő rész. Szóval lehet valami szoftver probléma is... Egy oldalon meg azt írják hogy egyes tableteknél véletlenszerű érintéseket regisztrál. A hozzászólás módosítva: Jún 28, 2015
A vírusok szép lassan telepedtek meg, nem azonnal. Csak egyszerre eszkalálódtak annyira, hogy használhatatlanná tették a gépet. Az érintőfelülete - így újratelepítve - tökéletes, sőt az egyik legjobb, amivel találkoztam. Még az én, viszonylag durung ujjaimmal is lehetett írni hibátlanul rajta a virtuális billentyűzeten. Aki azt hiszi véletlenszerűek az érintések, javaslom nézze meg egy komoly víruskeresővel. A rendszerkövetelmény lehet gond. Ebben az esetben működik az i-diot.
Szia.
Mindent próbáltam de csak ismeretlen eszköznek észleli és nem talál hozzá illesztő programot.
Az már valami, hogy ismeretlen eszköz ek felismeri.
Ha eszközkezelőben megadod a könyvtárat shol a driver van nem ismeri fel?
Hogy adjam meg neki a könyvtárat?Próbáltam ott is mindent de visszadobja hogy nem talál illesztő programot.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |