Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Minden, ami modell
Ez annyira jó, hogy a kanál kiesett a számból evés közben
pöpec
Dolgozgattam én is a helimen. Megcsináltam a farokrotor tengelyét (ki kellett egyenesíteni). Majd megrendelem a menetes tolórudakat a főrotorba is. Azon gondolkodtam hogy hogyan lehetne megoldani a heli elektronikáját olcsóbban. Az a gond hogy mivel a gépnek 5 csatorna kell ezért új rádiót kellene vennem ami nem lenne olcsó (6 csat. +vevő+kristály).Ezért azt találtam ki hogy kiiktatom az oldalazást így előre hátra, jobbra ballra fordulás, föl le emelkedés lesz csak. Ezzel a módszerrel talán sikerülhet. Mi a véleményetek?
Én ebben nemtudok segiteni,nem értek hozzá.
Én is ettem már a gép előtt ülve. Azóta nálam a szoftver --:szaftver.
Ma megcsináltam az oldalkormány bekötését, de nemA szervótartó a legegyszerübb megoldás acélbovdennel, hanem horgász fonottzsinórral. Azt hallottam valahol hogy a repülőtestben nemhasznál az antennával párhuzamosan vezett rezgő fémszál,(bowden).A szervótartó a legegyszerübb megoldású
Becsöpögtettem purexet a törzsbe, hogy ne lötyögjön a mag. szervó kábele.Levágtam a repcsi orrát , de mivel nemérkezett meg a moci ott más nemtörtént. Összeforrasztottam a paksi erőmü ötös blokkját,3 DB 2300 .as Li-Fe akkuból.
az orra hasonlít egy amerikai gyerekmolesztálós popszár orrára
Nem ugyanaz mert a nyaka vastagabb. És voltköze a repüléshez, mert valamikor darázs volt. Ma nagyüzem lessz ,megjött a motor.A szabit megszabaditottam a vastag zsugorcsötöl és tettem +hütőlapot.
A motortartó beragasztva, remélem a le és jobbrahuzatást eltaláltam.Motor- szab-- akku csatik szerelése, sulypont beállitás.
sziasztok. Carson dazzler valto ugyben tudna e valaki segiteni?.fogaskerek hiany lepett fel...
Én sajna nemtudok segiteni. Adiscus készvan, ha jó lessz az idő-- holnap megdobom.
Csinálok képeket és videót.
sikeres landolást!
jo repulest
Asszem a heli nem lesz felújítva.
Összeszámoltam a költségeket és kb. 55000ft jött ki. Asszem folytatom a robotomat inkább.
Ma nagy volt a szél itt borsodban. két e-starter -két légcsavar+futók (van ragasztó). Holnapra tettük a nagy repülést.
Nem emlékszek pontosan-- én mennyit jósoltam ???
60at mondtál
lottóznod kéne kell vennem egy akutöltőt mert ami eddig volt hatalmas füstfelhő közepette a töltőmenyországba ment meg erősebb motorokat kell szereznem a robihoz
Na... megvolt, az idő csúcsvolt.Reggel kilenctől - du négyig kintvoltunk. A discus csodálatosan ment ,de a pilóta el.....ta a végét. Lelassitottam és motor nélkül átesett dugóba.
Tud valaki valami webáruházat ahonnan rendelhetnék?Itt, ezen a forumon volt valami, csak nem találom a linket...
Zennmodell/rcpanda/origomodell/pacomodell.
én mindent a zenn modellsportból rendelek
www.zenn.hu nézz körül :yes:
Milyen repcsit ajánlanátok?(full kezdő vagyok)
A lényeg hogy jó és olcsó legyen...
Nemtudom milyen töltőd volt ( béke poraira )Én az L 200 as IC re esküszöm. Beállitható -fesz és áramgenerátor egyben .5 lábu.Olcsón ki lehet hozni, több darabot csináltam ,mindet más cellaszámra ami éppen kellett.
Már leirtam egy párszor ,olvass vissza. E-starter 3~kialakitással,előtte pár óra szimulátorozás.
Egy NIMH töltő volt de már úgy is le akartam cserélni
Most veszek valami komolyabb töltőt ami tud tölteni NIMH,NICD,LiPo akkut is
A fiam kintvolt vasárnap amikor repültünk ,és utána határozottan kijelentette, hogy neki is kell egy e-starter. (idáig nemvolt ideje kijönni, mert állandóan csajozott.) Ma megrendeltem (zenn) 8000 ft. Övé lessz a haveri körben az ötödik e-starter.
Én kezdőknek mindenképp az EasyStart ajánlom. Nagyon szuper kis gép. Könnyű megtanulni vezetni, és utána érdekesebb dolgokat is lehet vele csinálni. Ezenkívül elég jó a teherbírása, nekem többször cipelt egy 9 V-os elemet+TV adót+kamerát. És még így is vígan ment felfelé.
Ja, és csaknem törhetetlen a gép. A légcsavar is nagyon védett helyen van, leszálláskor nem sérül meg.
Igen, ez nekem is tetszik de nekem drága...
Hát igen, nézegettem 23 körül adják, de akkor kell még távirányító és vevő is. Valóban nem azon az áron van, mint amikor 15ezer Ft-ért a komplett, startra kész szettet a kezedbe nyomják. Én 2 éve használtam vettem, 30ezer Ft-ért teljesen kompletten, 2 db LiPolymer akkupakkal, távirányítóval együtt. Ezte egyébként neked is tudom ajánlani, hogy nézz körül a neten, hátha találsz használtan egy kedvező árút, mert nagyon megéri. Most nem írom le újból az előnyeit, de biztosan sok örömet szerzel magadnak vele, ha az EasyStar mellett döntessz.
Üdv |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Csinálok képeket és videót.