Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mobiltelefon hiba
 
Témaindító: nagysusu, idő: Júl 12, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   74 / 92
(#) patkany válasza pjg hozzászólására (») Márc 25, 2017 /
 
A munkahelyire ha statikus (állandó) mac címes lenne sem tudnál csatlakozni, ha nem vagy listán.
Mindamellet lehet, eleve így van megírva a rendszer, és ez nem is hiba.
(#) pjg válasza patkany hozzászólására (») Márc 25, 2017 /
 
De én kezelem a listát!
(#) patkany válasza pjg hozzászólására (») Márc 25, 2017 /
 
Az más. Úgy tényleg nyűgös dolog, mert mindíg újra hozzá kell adni.
(#) Gafly válasza patkany hozzászólására (») Márc 25, 2017 /
 
Viszont lehet nem véletlenül van ez így
(#) Kovidivi hozzászólása Márc 28, 2017 /
 
Ezek a mai telefonok szörnyűek. Asus Zenfone max, egy hetes, zsebből, a földön ülve szép lassan kicsúszott a betonra, tehát 5-10cm-t "esett", és a sarkán végigrepedt a kijelző üvege. Hihetetlen. Ennyit a drop test-ről. A több éve használt LG L90 pedig már repült milliószor, a kijelzőnek semmi baja. Biztosan itt is valami tervezett elavulás lehet a dolog háta mögött. Nem hiszem le, hogy ne tudnának akár valami edzett üveget berakni, esetleg nem üveget, hanem plexit? Vagy más anyagot?
Mit lehet tenni a telefon védelmében? Veszek rá kijelzővédő fóliát (igaz utálom...), a szilikon tok pedig már úton van, együtt rendeltem a telefonnal. Attól félek ez kevés lesz. Van egyéb ötletetek? Köszi.
(#) Gabó válasza Kovidivi hozzászólására (») Márc 28, 2017 /
 
Ismerősnek az üvegfólia jött be ilyen téren.
(#) Kovidivi válasza Gabó hozzászólására (») Márc 28, 2017 /
 
Az is törik nem? Vagy előbb az törik be?
Olvasgatok a témában, azt írják, a karcolás ellen szuper az ellenálló képessége a Gorilla üvegnek, de törik, mint a tojás héja... Ah. Szörnyű. Egy telefon koccan ide-oda, karcolódás ellen ott a kijelzővédő fólia.
A hozzászólás módosítva: Márc 28, 2017
(#) Kovidivi hozzászólása Márc 28, 2017 /
 
Sziasztok.
Ismertek olyan alkalmazást/widgetet ami kiírja, mióta húztam ki az USB töltőkábelt? A beépített akkumulátor statisztika csak ennyit mutat, számolgatnom kell az órakat, meg saccolgatni... Rákattintva ugyanazt mutatja.
Köszi.
(#) cupika97 hozzászólása Márc 28, 2017 /
 
Sziasztok. El kellene menteni egy Samsung SGH-U900 telefonból a képeket, de nem fogad el semmilyen kártyát. Szlovákiai mobil, direkt vettem bele (T-mobile) Telecom kártyát és azt írja hogy rossz sim kártya (másikban mukodik). Tettem bele egy másik kártyát, azzal ugyan úgy kiírja hogy rossz sim, de a menube beugrik, aztán fekete képernyo, kiírja hogy kérem várjon, és megint. Végtelen ciklusban. Reset-elni nem lehet, mert akkor elvesznek a képek belole. USB kábelt most rendeltem hozzá. Ha valaki tud segíteni, nagyon megkoszonném.
(#) Gabó válasza Kovidivi hozzászólására (») Márc 28, 2017 /
 
Ismerős 3x ejtette pofára meg egyéb módon a telefont, és mindig csak az üvegfólia ment tropára. Kijelző sértetlen maradt. Én is ejtettem már el, de nekem csak megpattant 1-2 helyen. Alin már dolcsi.
(#) Kovidivi válasza Gabó hozzászólására (») Márc 28, 2017 /
 
Köszi a tippet. Beruházok rá!
(#) cupika97 válasza cupika97 hozzászólására (») Márc 29, 2017 /
 
Sikerult tovább jutnom, van USB kábel, a gép csak úgy ismeri fel mint modem, meg soros port. Meg egy Ismeretlen hardver, amit sehogysem sikerul telepiteni, barmilyen driver-el probalom. Lehet vele valamit kezdeni? Nagyon fontos lenne.

samsug.jpg
    
(#) Stewe válasza cupika97 hozzászólására (») Márc 29, 2017 /
 
SIM nélkül is működik a Bluetooth... bár az elég lassú.

Elnézést a WiFi-s agyalásért, többet kapkodtam mint gondolkodtam.

USB kábelnél a Samsung Kies program telepítése kellhet!
A hozzászólás módosítva: Márc 29, 2017
(#) Gafly válasza Stewe hozzászólására (») Márc 29, 2017 /
 
Kicsit keresve én is erre jutottam:
"A saját fájlokon belül 6 almappa található: Fényképezőalbum (a mobil kamerájával készült képek tárolására), Képek (a Bluetooth-on vagy USB-n átküldött képek tárolására), Videók (a videók tárolására),"
Illetve:
"Memória: MicroSD kártyával bővíthető (legfeljebb 8GB)"
Meg az sem mindegy, hogy milyen gépre dugod rá USB-vel.

Az meg a másik, hogy USB pendrive-nek felismer-e valamilyen gép valamit, nem sok köze van a szlovák/magyar előfizetéshez (szerintem, de nem értek hozzá).
(#) cupika97 válasza Gafly hozzászólására (») Márc 29, 2017 /
 
Ezt a mobilt nemlehet SIM kártya nélkul bekapcsolni, SIM kártyát meg semilyet sem fogad el. Kikapcsolt állapotban ha rádugom USB-re, akkor azokat dobja be csak amik a képen vannak. Bluetooth így lényegében nem létezik.
(#) Gafly válasza cupika97 hozzászólására (») Márc 29, 2017 /
 
Idézet:
„Ezt a mobilt nemlehet SIM kártya nélkul bekapcsolni”


Lehet hogy akkor SIM kártyával sem lehet.
Segélyhívásnak mennie kellene.
Szerintem ilyen nincs, de nem értek hozzá...
(#) cupika97 válasza Gafly hozzászólására (») Márc 29, 2017 /
 
Segélyhívás mokudik, imei-t letudom kérni. De eggyik falyta SIM kártyát sem fogadja el. Újabb mobilokat SIM kártya nélkul be lehet kapcsolni, de ezt nem. Kiírja hogy: Nincs sim. És a segélyhívás funkció mukodik rajta csak.
(#) titi válasza cupika97 hozzászólására (») Márc 29, 2017 /
 
Próbáltad szlovák sim kártyával?
Nem lehet, hogy nem kártyafüggetlen, azért nem fogadja el a te sim-ed.
(#) cupika97 válasza titi hozzászólására (») Márc 29, 2017 /
 
Szlovákiában élek, az osszes SIM kártyát kipróbáltam, még emiatt vettem is T-mobile (mostmár Telecom) kártyát. És semmivel sem megy. Tuti hogy Szlovákiai T-mobile blokkolás alatt áll, de nem fogadja el a saját kártyáját sem. Ténleg nagyon fontos lenne. Úgy orultem hogy sikerult 3 mobilból 1-et megcsinálni. Eggyiknek a flex kábelja rosz volt, másikon kijelzo halott... Bonyolult volt. Most meg ezzel próbálkozom... De hát kifogott rajtam.
(#) SzervízMacska válasza cupika97 hozzászólására (») Márc 30, 2017 /
 
Lehet, hogy a tulaj tiltotta le az idegen sim kártyát, amikor még használta a telefont. Ilyen esetben csak azzal a kártyával indul el, amelyik benne volt...
(#) cupika97 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Márc 30, 2017 /
 
Ilyen régi telefonban nemhiszem hogy van ilyen lehetőleg. Akkor sehogy mashogy nem lehet kiszedni belőle a képeket?
(#) SzervízMacska válasza cupika97 hozzászólására (») Ápr 1, 2017 /
 
Csak ötleteltem. Emlékeim szerint már a nokia talán 6000-es sorozata is tudott ilyet a biztonsági beállítások között, közel 20 éve...
(#) Petyaa válasza cupika97 hozzászólására (») Ápr 1, 2017 /
 
Esetleg turbosimmel, ha van valakinek kölcsönbe, egy próbát megér. Habár ha lett állítva, hogy csak saját SIM-et fogadjon el, gondolom a telefon a SIM-et megcímezte magának, így kérdéses hogy mit lehetne vele kezdeni.
(#) cupika97 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Ápr 1, 2017 /
 
Voltam a telecom-ban ahonnan van a telefon, azt mondták hogy ilyen IMEI számmal nincsen blokkolt telefonjuk. Érdekes. Ezek szerint a sim-re lett blokkolva, úgy ahogy gondoljátok. Ezen a turbo sim ugye nem segit?
(#) SzervízMacska válasza cupika97 hozzászólására (») Ápr 4, 2017 / 1
 
Én azt nem ismerem. De áruld már el, mit akarsz a más tartalmaival?
(#) EcoPityu hozzászólása Ápr 18, 2017 /
 
Sziasztok!
A nejemnek vettünk egy Samsung J3-at, és kezdek rajta kiakadni, hogy ha a munkahelyéről hív, és emiatt nagyon halkan kell beszéljen, akkor valami zajzár, vagy zajszűrő miatt a halkabb hangokból ilyen mosott "tyuttyogás" lesz, mint a nagyon alacsony mintavételezésű mp3-ak hangja!
Annó volt neki egy D900-a, annál volt "tiszta hang" funkció, ami egy zajszűrő volt, azt ki lehetett kapcsolni, de ennek, ezen a h. androidon nem találom a jelenlétét!

Nem tudjátok-e, mi lehet ez, és van-e gyógyír?

Köszönöm!

Pityu
A hozzászólás módosítva: Ápr 18, 2017
(#) EcoPityu hozzászólása Ápr 18, 2017 /
 
Amúgy Én sem jártam jobban a Sony Xperia E5-el, az meg olyanokat művel, hogy zenehallgatás (akár belső, akár SD-ről) közben, vagy net olvasás, vagy video nézés közben fogja magát, és teljesen kiszámíthatatlan időpontokban kikapcsol, és úgy is marad...
Ami még szebb, bekapcsolt állapotban töltés közben kikapcsol, átvált akkuszintet jelzésre (nagy elem ikon, fut fel a szint színesen villogva), majd amikor feltöltődött, átvált piros szintű elem ikonra (tökig merült) közben meg a sarokban világít a zöld LED, ami a feltöltöttséget jelzi... Bekapcsolom, és tényleg 100%!
PC-re másolás közben is kapcsolt már ki!

Legújabb andro szoftverfrissítés után sem változott!

Ne vigyem már vissza...

Szerintetek?
(#) eSDi válasza EcoPityu hozzászólására (») Ápr 18, 2017 /
 
Üdv!

1-es probléma:
Nem vagyok androidban otthon, de ha a samu nem HD hang képes, akkor sosem lesz szerintem tiszta a beszédhang. Esetleg valami szervízkód van hozzá, mint a régi Nokia telókhoz. Vagy turkálni kell a kukásdoboz agyában.

2-es probléma:
Egyértelműen hardver hiba, vidd vissza!
(#) EcoPityu válasza eSDi hozzászólására (») Ápr 23, 2017 /
 
Szia!
Bár, Én mint márkát utálom a samut, de azért nem annyira sz.r, már az előző telefonja az ACE3 is tudta a "HD" hangot, itt nem az a baj!
Utána olvastam, "aktív zajszűrés" van benne, és nem találom kikapcsolhatóságát!

A SONY pedig teljes alaphelyzetre állítás után egy kicsit meg emberelte magát, már csak a töltés közbeni kikapcs maradt a sok frissítés után...
(#) eSDi válasza EcoPityu hozzászólására (») Ápr 23, 2017 /
 
Amelyik telefonban egynél több mikrofon található, abban mindegyikben áktív szűrés van. A HD hangot azért mondtam, mert ezekben a típusokban nagy dinamikájú digitális mikrofonok vannak, amik jó hangot prdukálnak. Ha analóg mikis lenne, nem is lenne érdemes próbálgatni. Amennyiben kikapcsolod a szűrést, akkor zajos környezetben lesz probléma. Ha valami eltakarja, vagy bepiszkolódik a szűréshez használt 2. mikrofon, akkor is hasonló gondok lesznek. Szóval, ha mindent rendben találsz, akkor valószínűleg szoftveres a probléma. Főleg, ha mindíg ilyen volt. Esetleg egy nem gyári szoftver megoldhatja a gondot, az talán jobban beállítható ilyen téren.
Következő: »»   74 / 92
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem