Fórum témák
» Több friss téma |
Képet mutatsz ?
Nem! Meghagyom a képzeletednek!
Elképzeltem de nagyon nem tetszik
Tudod van aki csak beszél de nem látunk tőle semmitt.
Én isten bizony erősen próbálom elképzelni milyen faca csini gépe lehet de nem sikerül , tuti az én hibám !
Akkor próbáld meg elképzelni az enyémet...
Próbálom ...
Az enyém létezik, ha feladod linkelek róla videót...
Ok feladom
módosítottam a linkeket...
Na így már könnyű elképzelni ...
A hozzászólás módosítva: Ápr 9, 2017
Ma szétszedtem a Z tengelyt megy a szinterezőhöz. Nehogymár csak az ne legyen fekete :-
A hozzászólás módosítva: Ápr 10, 2017
Sziasztok!
Szeretnék építeni egy cnc marógépet,viszont nincs túl sok tapasztalatom a dologban, illetve hát nem dúskálok a pénzben,ezért arra gondoltam először valami fióksínes bútorlapos cnc-t építek. Jelenleg az anyagbeszerzésnél tartok,egy ismerősömtől kaptam bútorlapot illetve OSB-lap darabokat. Viszont a fióksínt azt rendelnem kell Fióksín ezt találtam olcsón. Ez a sín jó lesz hozzá?
Kezdésként jó lesz. Támaszd majd meg oldalról.
Akkor már rendelem is,talán 1-2 nap alatt meg is jön. Támasztás alatt mire gondolsz?
ki fog lazulni, igy ha lehet, egy horonyba építsd be, az esetleg késlelteti a folyamatot
Végül is belehet süllyeszteni, Köszi a tanácsot!
Ezt nem értem... egyszer már ellenőrizve lettem pár éve... most szerettem volna megint hirdetèst feladni, de megint ellenőriztetnem kell magam! Amit most a megadott telefonszámok hiányáma nem tudok!
Úgyhogy itt keresnék vállalkozó kollégát rétegeltlemez megmunkálásra CNC-vé! Akit érdekel irjon rám... köszönöm!
Ha nem dúskálsz a pénzben, akkor semmiképp e építs két gépet!
Értem én, hogy a fióksín nem olyan drága, de ha később cseréled más típusúra, és megváltozik a méretlánc (mert biztos nem ugyanolyan lesz) rengeteg plusz melót, és esetleg gépi munkát jelent. Inkább csússzon 1-2 hónapot, és biztosabb a siker. A hajtások beállítása is könnyebb úgy, ha a vezetékek határozottak, kottyanásmentesek.
Üdv!
A 8mm-es trapézmenetes orsót le tudom esztergálni 5mm-esre a szíj tárcsa miatt? A valódi kérdésem az orsó belső, azaz a legkisebb átmérőjére lennék kíváncsi. ![]() Üdv: Dávid
Nagyon valószinű hogy beleférsz a méretbe , nekem a 16 os orsó van 6,3 ra leeszergálva
Az oké hogy belefér a 16-osba, de itt az a kérdés, hogy kisebb-e 1.5mm-nél a menet :\
De köszönöm a válsazt!
Ja ! Úgy látszik nem jól értettem a kérdést az én orsómón van 12mm es rész is a csapágynak az már közelebb van a kérdésedhez (2-2mm)
A menetkalkulátor szerint 5.5mm a magátmérője egy 8mm átmérőjű egybekezdésű, és 2mm emelkedésű orsónak, tehát beleférsz.
Estét!
Van nálam egy játékmarkoló (ehhez hasonló: YouTube videó) amiből használható gépet kellene varázsolnom. A mozgatószerkezet (X, Y) kuka, annyira el vannak kopva az alkatrészek, hogy kb. menthetetlen. Ránézésre is látszik, hogy csapnivaló minőség. A kérdés igazábol annyi, hogy lehet ilyesmit készen venni? X és Y irányú mozgatás az, ami tönkrement, a fogókar leeresztője működik, azt át lehet szerelni. A vezérlés nem probléma, megoldom. Ha a szerkezeten vannak léptetőmotorok az jó, de nem feltétel. Kb. 50 x 50 cm a gép belső mérete. A mellékelt képen látszik, hogy a mennyezeten van fénycső és pár egyéb apróság. Ha azokat le kell szerelni mert pl. a sineket csak oda lehet rögzíteni, az sem gond, a világítást átvariálom valami másra. Segítséget előre is köszönöm!
Szia! Grabbernek, crawlernek hívják ezeket. Eleve nem túl drágák a kisebbek: candy grabber
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Próbálom ...