Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Tablet PC javítások
Lapozás: OK   33 / 40
(#) Lezli46 válasza eyess hozzászólására (») Nov 26, 2017 /
 
Totális félreértések sorozata ez a "nagytudású fejezet".., tehát felejtsük el.., nehogy még vitába keveredjünk ezen a piszlicsáré témán stb..,viszont többször céloztam rá ,hogy egy GARANCIÁLIS, néhány hónapos készülékről beszélünk!!! Tehát ennek fényében., és ennek ellenére kértem a Samsung képviselet hogy FIZETŐBEN cseréljenek softvert stb.., ami kérést válaszra se méltattak..,viszont tartottak fáradságot nem kimélve.,egy disszertációt megütő értekezést a reklámoldalak és weblap eltéritő softverek közti összefüggésről.., recowery-be belépéen kivül még nem volt közöm "ilyesmi lépésekhez" androidon.., windows telepitéseken kivül egyáltalán semmihez se volt még..,meg nem is tervezem hogy beleássam magam..,viszont keresem a lehetőséget ,hogy fizetős verzióban hol tudom korrektűl orvosoltatni a problémát , mivel a Samsung még fizetősbe se foglalkozik vele.., tehát ebbe az irányba kérek segitséget-iránymutatást.., természetesen nem gratis..,
Köszi minden segitőkész hozzászólást!
(#) eyess válasza Lezli46 hozzászólására (») Nov 26, 2017 /
 
Miért fizetnél olyanért , amit te is meg tudsz csinálni .Vagy mindenféleképpen nem látsz más kiutat mint fizetni ? Nem hiszem.

Annyi a dolgod , hogy leszeded a megfelelő android verziót a pc édre .Aztán fogsz egy sd kártyát annak a gyökerébe átmásolod.Egyébként ez valószínű egy zip fájl lesz.És aztán ugyancsak a recoweryből elindítod ezt a zip fájlt , és szépen feltelepíti magát.Ettől tartasz ennyire ?
(#) Lezli46 válasza eyess hozzászólására (») Nov 28, 2017 /
 
Android 7.0 van most.., ha aktuális volna akkor konkrétan ezt kellene majd leszednem?
Tegnap egy GSM boltban volta Iphon kijelzöt cseréltetni stb..,megcsinálták volna de rögtön., a megjegyzéssel hogy vajon minek,,mi értelme stb..,egyelöre boritékolom.., meg az is eszembejutott, hogy annó a müködõ Overmaxomat egy profi informatikus frissitette jelenlétemben....,fatális lefagyás lett a vége és márkaszerviz..,köszi az útmutatót!!!!
(#) eyess válasza Lezli46 hozzászólására (») Nov 28, 2017 /
 
Hardver hiba előfordulhat bármilyen készüléknél , ezt még egy profi informatikus sem tudhatja előre.De a te esetedben bőven feltételezhető az , hogy a hardver amire akarsz adroid rendszert rakni az jó teljes mértékben.Mindig igaz az , hogy ilyen műveletet csakis mindig teljesen feltöltött akkuval tegyünk.Mert egy akku gyengeség miatti kikapcsolás pont egy rendszer felrakása közben is kártékony lehet.

Kell az android verzió , és a kernel verzió is .De , ha hozzá jutsz a megfelelő zip fájlhoz , akkor általában azok egy könyvtáron belül szoktak lenni.Tehát meg lesz hozzá az is , csak meg kell nézni , hogy egyezzen a tableten lévővel.
(#) Lezli46 válasza eyess hozzászólására (») Nov 28, 2017 /
 
köszi.., megjegyeztem amikez irtál..,de ha mégis elszánnám magam rá..,akkor szivesen igénybevenném a segitséged .., de egyelőre hagyom..., végső soron simán tudok együttélni vele..,bár ijesztő tud lenni..,de nagyon meglepett mert , még sohasem talákoztam androidon ilyemivel..,de ugy látszik most ennek jött el az szezonja....,
(#) eyess válasza Lezli46 hozzászólására (») Nov 28, 2017 /
 
Értem itt leszek én is , és más is , és biztos meg lesz a segítség hozzá.

Egyébként bemész a beállítások , és ott a táblagépről menübe remélem a 7 es androidba is , így , akkor ott meg van minden adat , hogy milyen verziók vannak rajta.
(#) villanyipi hozzászólása Dec 25, 2017 /
 
Üdv!
Kaptam karácsonyi ajándékra egy tabletet Voyo A15, egy kicsikét leejtették a kijelző betört, az lcd-t még nem néztem de kép nincs csak csíkok halványan. Jelenlegi erőforrásként ebayen néztem hozzá kijelzőt hiába nem sikerült.A kérdésem tehát tud valaki valami forrást hozzá? Esetleg információt hogy miféle hdmi csatlakozó is pontosan ami rajta van.
Bármilyen információért előre is hálás vagyok!
Tisztelettel
ipi
(#) villanyipi válasza villanyipi hozzászólására (») Dec 25, 2017 /
 
Update!
A kijelző b1 116HAN03.0 típusú és találtam is már de touch nem igazán passzol hozzá.
(#) uniman válasza villanyipi hozzászólására (») Dec 25, 2017 /
 
Hello! Ha ez egy 11,6 colos cucc, talán ilyen az érintője...
De szétszedés után az érintő lapos kábelének felirata alapján még könnyebb megtalálni a megfelelőt...vagy nem?
A hozzászólás módosítva: Dec 25, 2017
(#) villanyipi válasza uniman hozzászólására (») Dec 25, 2017 /
 
Menetközben gyűjtögettem infókat hátha egy helyen lesz "minden" de ellenben úgy néz ki aliexpressz és ebay közös erővel orvosolhatják a gondot
Különben ezt típusra jónak tűnik de nem látni a szalagkábelt . A jelenlegit fényképeztem.
(#) Repsol600 hozzászólása Dec 29, 2017 /
 
Sziasztok!

Van egy tabom amin nem megy a töltés...
Megérhet egy próbát, hogy szétkapom és az akksi elektronika előtti 2 szálra (ami csatlakozik közvetlen az elektronikára) ráforrasztok 1-1 vezetéket amit kivezetek a dc aljzathoz, és akkor a gyári 5v töltővel is tudnám tölteni? Persze figyelve hogy 1-2 óránál tovább ne legyen rajt. Ha jól gondolom akkor ez kb úgy működne ez után mintha egy 18650 aksit töltenék? Elvileg működhet?
A hozzászólás módosítva: Dec 29, 2017
(#) eyess válasza Repsol600 hozzászólására (») Dec 30, 2017 /
 
Inkább az usb aljzatot nézd meg , vagy cseréld, mert az a baja.
(#) uniman válasza eyess hozzászólására (») Dec 30, 2017 /
 
Vannak olyan tabletek is, amelyek nem az USB csatin keresztül tölthetők, hanem külön DC aljzat vanbeépítve e célra...jó lett volna, ha Repsol600 tablet típust is ír!
De egyetértek, rossz ötlet, amit tervez Repsol!
Az "akksi elektronika előtti 2 szál" sem egyértelmű, mert az lehet "elektronika utáni" 2 szál is, kérdés honnan nézzük. Az áram is két irányba folyik, töltéskor az akkuba, tablet használatakor meg az "akkuból". Másik kérdés, ha elég "okos" a tablet töltésvezérlése, akkor nem ártana, ha tudna arról, hogy "x" mAh energia belement az "akkuba"...
A hozzászólás módosítva: Dec 30, 2017
(#) eyess válasza uniman hozzászólására (») Dec 30, 2017 /
 
Igen ez , így van.De mindenek előtt a töltő aljzatot kellene megnézni bármilyen legyen is az.
(#) rozi26 hozzászólása Jan 20, 2018 /
 
Sziasztok!

A barátomnak van egy Vega C3124 tablet-je.Csak a vega jel jön elő bekapcsoláskor és ott leakad.Gondolom valami filmvare kéne hozzá de nem találok.Allwinner A20 proci van benne és 4.2 Jelly Beam android.Ha tudnátok segíteni megköszönném?
(#) eyess válasza rozi26 hozzászólására (») Jan 20, 2018 /
 
Valószínű loop funkcióba került.Be kell lépni a recowery be, és onnan egy gyári alap visszaállítást választva indítani újra a gépet.Helyre szokott jönni, ha nem történt más milyen nagyobb baj.
(#) rozi26 válasza eyess hozzászólására (») Jan 20, 2018 /
 
Sajnos nincs hangerőgomb csak pover meg home gomb és semmilyen módszerrel nem tudok a recowery-be lépni.Néztem neten de amit találtam nem pont ilyen gép,próbáltam ahogy ott láttam de nem lép tovább a vega logónál.
(#) eyess válasza rozi26 hozzászólására (») Jan 20, 2018 /
 
Értem a 4.2 Jelly Beam nem is jut el a logóig, mert egyből recowery be lép.Ha ez neked nem, jön be, akkor nem léptél még abba a funkcióba.Lehetséges, hogy ezt , csak belülről tudod megoldani majd.
(#) rozi26 válasza eyess hozzászólására (») Jan 20, 2018 /
 
Lehet,bejön a vega logo kétszer villan és úgy marad.Ha pc-re dugom látja a két meghajtót rajta de nem lehet vele semmit csinálni.
(#) eyess válasza rozi26 hozzászólására (») Jan 20, 2018 /
 
Akkor elvileg a sajátgép hardverek között is felismeri a pc ?
(#) rozi26 válasza eyess hozzászólására (») Jan 20, 2018 /
 
Igen android eszköznek de nem tudok semmit csinálni vele.
(#) Andr3wJ válasza rozi26 hozzászólására (») Jan 20, 2018 /
 
ADB be volt kapcsolva a tableten? Ha igen akkor csak ADB REBOOT RECOVERY
(#) rozi26 válasza Andr3wJ hozzászólására (») Jan 20, 2018 /
 
Nem tudom mi a "ADB" de bármilyen módszer próbálok a két gombbal nem reagál semmire.Valahol olvastam itt lehet hogy pont tőled ,hogy sd kártyával valahogy újra lehet rakni a rendszert,a rajta maradt dolgok nem érdekesek törölhetők.
(#) Andr3wJ válasza rozi26 hozzászólására (») Jan 20, 2018 /
 
Ha megvan a hozzá való firmware(img), akkor ez a program segíthet PhoenixCard
(#) rozi26 válasza Andr3wJ hozzászólására (») Jan 20, 2018 /
 
Sajnos nem találom a firmware-t sehol.A vega C3124-re nem találok semmi,meg hát az angolom se jó,inkább nagyon rossz,a google meg érdekesen fordít néha.
(#) eyess válasza rozi26 hozzászólására (») Jan 20, 2018 /
 
Az ADB az egy a pc ről futatható program, amiben parancs sorosan lehet a tabletet buherálni.
De ehhez az kell , hogy a tablethez a usb portján hozzá lehessen férni.Azt írtad a pc látja , tehát ez a dolog elvileg menne is.
A hozzászólás módosítva: Jan 20, 2018

adb.zip
    
(#) rozi26 válasza eyess hozzászólására (») Jan 20, 2018 /
 
Igen látja. A livesuit meg a phoenixsuit-tel már régebben sikerült egy myaudiot meg egy overmaxot vagy mit megcsnálnom de most egyik program sem indul mindre hibát jelez a windows 10,meg persze a filmware sincs hozzá.Ezért gondoltam az sd kártyás megoldást ha megtalálnám a hozzá való filmware-t.
(#) rozi26 válasza rozi26 hozzászólására (») Jan 20, 2018 /
 
Köszi az ADB letöltve.hogy tovább?
(#) eyess válasza rozi26 hozzászólására (») Jan 20, 2018 /
 
Ha össze van dugva a tablet a pc vel, és elindítod az ADB, akkor az ADB nek tudni kommunikálni a tablettel, teház bizonyos dolgokat a tabletről be kell , hogy olvasson, ha ez nem , így van addig nem tudsz semmit csinálni.
(#) rozi26 válasza eyess hozzászólására (») Jan 20, 2018 /
 
Összedugtam,elindítom a pogramot,elég gyorsan dos szerűen végig fut majd eltünik.Kipróbáltam be és kikapcsolt tabletnél is.Megnéztem sajátgépbe látja két usb eszköznek.
Következő: »»   33 / 40
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem