Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Tablet PC javítások
Lapozás: OK   35 / 40
(#) briki válasza Andr3wJ hozzászólására (») Márc 4, 2018 /
 
Pasztázás megtörtént- ahogy én megtudtam csinálni, de van rajta bőven anyag. Még a "gyurmás" is kicserélve.
Köszi a hozzászólást.
(#) Andr3wJ válasza briki hozzászólására (») Márc 4, 2018 / 1
 
Nem kell nagyon sok rá, a lényeg hogy legyen egy vékony réteg a proci tetején.
Elég sokan túltolják a pasztázást, feleslegesen.
(#) Kovidivi válasza briki hozzászólására (») Márc 13, 2018 /
 
Vagy csak simán "elszökött" a vákuum. A hűtés gondolom hőcsöves megoldású. Ha a procinál tűz forró a borda, viszont a lamelláknál csak langyos, akkor ez lesz a problémád. Nincs hőszállítás.
(#) uniman válasza briki hozzászólására (») Márc 14, 2018 1 /
 
Hello! Ez a fórum "Tablet PC"-kről szólna...a Travelmate az nem az !
(#) luigi71 hozzászólása Márc 17, 2018 /
 
Sziasztok ! Lehet nem jó helyre írok. Van egy lazer tabletem nem működik a touch. Új frimawert tettem rá azóta nem müködik. Nem is ezzel lenne a gondom hanem hogy kitört belőle az usb csatlakozó. Rock chip 2928 chip van benne. ezt sd kártyáról nem lehetne frissíteni?Valami zip fájlal? vagy sd kártyáról touch drivert rátenni? Kérlek segítsetek. Előre is köszönöm minden kedves hozzászólónak.
A hozzászólás módosítva: Márc 17, 2018
(#) eyess válasza luigi71 hozzászólására (») Márc 17, 2018 /
 
Mindenféleképpen kellene , hogy meg legyen javítva az usb aljzat, mert ha lemerül, akkor aztán nézhetsz.A frissítést, hogy tetted rá, hogy most meg nem tudod , hogy mit csinálj?Valahogy nem áll össze ez az egész.
(#) bbb hozzászólása Márc 17, 2018 /
 
Sziasztok!

Sony Xperia Z tablethez itthoni alkatrészforrást tudtok mondani? Az USB csatlakozója mondta be az unalmast, de itthon nem találom. Aliexpress-en megtaláltam, de onnan hetek (hónapok) kérdése, míg ideér, s addig nem lehet tölteni, a 70%-os töltöttség meg hamar elfogy...
A hozzászólás módosítva: Márc 17, 2018
(#) uniman válasza eyess hozzászólására (») Márc 17, 2018 /
 
Ha lemerül...bedugja a töltőjét. Persze ettől függetlenül a pontos típusát is meg kéne nevezni...
A hozzászólás módosítva: Márc 17, 2018
(#) eyess válasza uniman hozzászólására (») Márc 17, 2018 /
 
Azt nem tudja mivel kiszakadt neki.
(#) villanyipi válasza eyess hozzászólására (») Márc 17, 2018 /
 
Elnézést
Idézet:
„kitört belőle az usb csatlakozó”

A sima töltő attól még jó lehet.
(#) Lucifer válasza bbb hozzászólására (») Márc 17, 2018 /
 
Ebayen nézd meg keresőt tedd át EU/UK-ra. Onnan hamarabb itt van.
(#) luigi71 válasza eyess hozzászólására (») Márc 18, 2018 /
 
Szia! Az usb aljzaton keresztül tettem rá frissítést. A töltést nem ott veszi az egy másik bemenet. Olyan vékony dugó mint a nokiáknál volt. Addig piszkáltam az usb aljzatot, hogy kitört és most nem tudom mit csináljak vele. Azért kérdezem , hogy sd ről nem lenne rá mód, hogy frissítsek vagy az érintő képernyőhöz drivert rakjak rá?
(#) luigi71 válasza luigi71 hozzászólására (») Márc 18, 2018 /
 
Ez nem mostani darab a neve Lazer 7350 Android 4.1.1 volt rajta.A processzor rk2928. Amíg meg volt az usb csatlakozó legalább tíz frimawert próbáltam de egyiken se működött a touch. Nem tudom mit tegyek.
(#) eyess válasza luigi71 hozzászólására (») Márc 18, 2018 /
 
Be kell lépni recowerybe , és onnan indítani egy gyári beállítást, de onnan akár sd ről is lehet újra húzni a gépet.
(#) luigi71 válasza eyess hozzászólására (») Márc 18, 2018 /
 
Szia! Igen probáltam a recoveryt az nem vált be. Azt láttam, hogy sd ről lehet de nem tudom, hogy hogy kell. Illetve mit tegyek az sd kártyára, hogy újra birjam rakni. Vagy a frimawert tömöritsem zip fájlba? Vagy mit töltsek le? Ha tudsz kérlek segíts. A rockchip toolssal nem volt nehéz de a kártya módszert nem igen ismerem. Segítséged előre is köszönöm.
(#) eyess válasza luigi71 hozzászólására (») Márc 18, 2018 /
 
Igen általában a rom ok , tehát a frissítés zip fájlba van , és a recovery ből kell elindítani , aztán az már csinál mindent magától.Viszont , amit az elején írtam jó , ha teljesen feltöltött akkuval csinálod, mert , ha menet közbe megáll, akkor már kissé macerásabb lesz a dolog.Ja és keresd meg a hozzá való , és a gépre való változatot, hogy biztos, hogy jó legyen.
A hozzászólás módosítva: Márc 18, 2018
(#) luigi71 válasza eyess hozzászólására (») Márc 18, 2018 /
 
Szia! Próbálgatom de valamiért nem akarja a jót. A robot felál majd vissza elborul és azt írja "telepítés megszakítva". Van esetleg valami ötleted.?
(#) eyess válasza luigi71 hozzászólására (») Márc 18, 2018 /
 
A harmadik opciót kell választani, tehát az apply update from external storage sort.Majd , ha a menü átmegy a következőre, akkor ott meg kell keresned az sd kártyádra felrakott zip romot, vagyis magát a rendszert zip tömörítésben.És azt elindítva , csak végig kell várni a folyamatot , és kész. Ő majd újra indul, és a szükséges beállításokat végig kell csinálni pont mint amikor újonnan megveszi az ember.
A hozzászólás módosítva: Márc 18, 2018
(#) luigi71 válasza eyess hozzászólására (») Márc 18, 2018 /
 
Köszönöm!
(#) luigi71 válasza luigi71 hozzászólására (») Márc 18, 2018 /
 
Most találtam egy ilyen programot. Úgy néz ki működik. Bocsánat kicsit nem jó minőségű lett a kép. De másképp nem engedte felrakni.
A hozzászólás módosítva: Márc 18, 2018
(#) luigi71 hozzászólása Márc 18, 2018 /
 
Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy letöltöttem a rockchip create upgrade disk tool 1.43. Na most megírja a kártyát de ha nem jelölöm be az sd boot ot nem kapcsol be a tablet. Na most ha az sd boot is bekapcsolom a programon akkor bekapcsol a tablet és mutatja amit rá szeretnék telepíteni. De nincs valami jele annak, hogy telepíti? Mert olyan mintha lefagyna. Ha valaki használta már ezt a programot kérem írja már meg mi a teendő ilyenkor. De mindenkitől szívesen elfogadnék tanácsokat. Előre is köszönöm.
A hozzászólás módosítva: Márc 18, 2018
(#) luigi71 hozzászólása Márc 19, 2018 /
 
Sziasztok! Hát én lassan feladom. Mindig vissza felborul a robot a tabletben. Már nem tudom mit csináljak.
(#) luigi71 hozzászólása Márc 19, 2018 /
 
Sziasztok! Valaki tudna segíteni, hogy ezt a programot miként kell használni? A kártyára ráteszi a 3 failest de a tablett mégsem frissíti magát. Vagy kell még valami a programhoz? Vagy mit csináljak? Az sd kártyára ha zip failest teszek elindítja a frissítést de utána kiírja, hogy "TELEPÍTÉS MEGSZAKÍTVA". Mit tegyek? Kérhetnék valakitől segítséget? Előre is köszönöm
(#) luigi71 hozzászólása Márc 20, 2018 /
 
Sziasztok! Na most azon gondolkozom miért állítja le a telepítést? Most csak egy olyan kérdésem lenne, hogy mikor az usb csatlakozóm megvolt és másik frimawert tettem fel az RockChip Tools al ahhoz is root jog kell. Ugye? Most sajnos mikro sd kártyára vagyok utalva. De annyit keresgélek már a googlén, hogy kifüstöl a szerver. Egyszerűen elindítja a zip fájlt de megszakítja a telepítést. 4.1.1 zselé bab volt rajta most eurostar csak a touch nem működik. Ha azt valahogy rá bírnám venni, hogy működjön jó lenne .Otg kilőve mert nincs usb. Sd kártyáról valami drivert nem lehetne telepíteni recoverin keresztül.
Köszönöm a válaszokat előre is.
(#) luigi71 válasza luigi71 hozzászólására (») Márc 20, 2018 /
 
Vagy ha nincs root jogom azt meglehet csinálni recovery-ből? Valahogy?
(#) luigi71 hozzászólása Márc 20, 2018 /
 
Sziasztok! Tudnátok segíteni? Ezt a frimawert keresem "rk2926 SL-M RU 94v-0". Sehol nem találom. Esetleg van valakinek linkje vagy valami ahol megtalálom?
(#) cupika97 hozzászólása Jún 14, 2018 /
 
Sziasztok. Haverom adott egy Samsung galaxy tab sm-t311 3g tabletot. Nem lehet bekapcsolni, toltore nem reagál. Szétszedtem, akku toltovel szepen feltoltottem az akkut kb 3,9 voltra. Visszatéve a tablebre, semmire sem reagál. Se toltore, se PC-re, hard reset gombokra se. Nem vibrál, nem világít sehol, semmi hangot nem ad ki. Mi lehet a baja?
A hozzászólás módosítva: Jún 14, 2018
(#) tothbela hozzászólása Jún 14, 2018 /
 
Sziasztok. Kapott a lányom egy BUSH AC101DPLV2 tabletet. Nekem adta, mert folyton bajok vannak vele. Már vagy 3 éve dobálódik, mert bár recovery után tudom használni egy darabig, ám néhány nap után spontán újraindul, meg sajnálkozik hogy a crome kilép, meg mindenféle alkalmazás kilép.... Aztán van mikor kifekszik szegény robot holtan a képernyő közepén.

Sajnálkozik folyton, én meg inkább kikapcsolom. Nem tudom mi lehet a gondja, mert újabb recovery után egy darabig megint megy.

Van valami ötletetek?
(#) fiesta14 hozzászólása Júl 18, 2018 1 /
 
hali! nagy gondom van. 1 év állás után elővettem a wayteq xtab-100s készülékem és a logónál megáll. gondoltam felteszem a gyári romot újra (ha jól mondom) de nem találom a mentésem. (pedig direkt eltettem annak idején) a neten meg nem találok olyat ami még élne. nincs valakinek?
vagy egyéb megoldása?
(#) fiesta14 hozzászólása Júl 18, 2018 /
 
vagy egy "sima" 2.3 android? azt fel lehet tenni? ugy értem ami nem ehez a tipushoz való csak egy alap.
vagy az el sem indulna?
vagy a procihoz való de egyéb gépre való? ( amlogic AML8726-M)
Következő: »»   35 / 40
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem