Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Androidos okos telefonok
 
Témaindító: Igi13, idő: Feb 26, 2012
Lapozás: OK   42 / 58
(#) Skori válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Jún 8, 2019 /
 
Szerintem első körben tisztázd, hogy mennyi a keret rá. Aztán azt, hogy mik az elvárásaid (pl. 4...8 magos proci, 3...4Gb RAM, kijelző méret, felbontás, háttártár mérete, ill. ami még neked fontos). Ez eléggé leszűkíti a kört. Az OTG-t szerintem manapság a legtöbb telefon támogatja.
Jelenleg egy Xiaomi Redmi 4x -et használok egy ideje, nekem nagyon bevált, és nem volt nagyon horror ára sem. Az külön teszik, hogy a benne levő infrával szinten minden távirányítós készüléket tud vezérelni, a TV-ktől kezdve a légkondin át, a HiFi cuccokig. Az OTG is megy, egy ilyen külső USB-s hangkártyával próbáltam.
(#) Szasza9668 válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Jún 8, 2019 /
 
Szia!

Nekem a redmi note 5 pro bevált. Nem fagy nem dadog. Szoktam torrentezni filmezni és játszani is rajta. Nagy terhelés mellett is 2 napot kibír az akku. Jó a kamera. Egyedül a bluetooth ****kodik. Valószínűleg software problémám van. Nem mindent akar átküldeni elsőre. Másodjára elküldi. A memóra 4gb az kell neki mert kb a felét a rendszer megeszi. Rootolni is könnyű. Van benne infra is. Otg is megy rajta. Vicces amikor rádugom a mobil hdd-t.
Simán megbírkózik vele.

Üdv!
A hozzászólás módosítva: Jún 9, 2019
Moderátor által szerkesztve
(#) highand válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Jún 9, 2019 /
 
Én rendeltem egy Leeco S3 x625-öt. Egyelőre nagyon bevált. A kamerája döbbenetesen jó, főleg nappal. Jobb mint az Iphone SE-nek. A 4k videoja is jobb mint a többié, ami nálam járt. OTG-je stabilan működik. Bluetooth probléma mentes.
(#) Skori hozzászólása Jún 9, 2019 /
 
OTG-vel kapcsolatban merült fel egy kérdésem. Az OTGre rádugott USB eszközök számára a telefon előállítja az 5V-ot a saját aksijáról, vagy 5V-nál kisebb feszültséget ad? Mekkora a terhelhetősége (mA-ben)?
(#) Szasza9668 válasza Skori hozzászólására (») Jún 10, 2019 /
 
Nekem kezeli a mobil hdd-t is. kb 1A fogyasztással. dc 5v. De ha az otg kábelbe beforrasztasz akkor még tölt is, vagy legalább nem az akkut szívja az eszköz.
(#) proba válasza Szasza9668 hozzászólására (») Jún 10, 2019 /
 
A töltés és az otg szerintem üti egymást. Maximum a tápot lehet adni a külső eszköznek ilyen módon. A telefon töltést nem igazán erőltetném, még próba szinten sem. Nekem legalábbis nem sikerült, valószínű egy tablet ezen része meg a másvilágra költözött ez miatt.
(#) Udvari Zsombor hozzászólása Jún 14, 2019 /
 
Vettem egy Samsung Galaxy S7-et. Kifejezetten olyan telót kerestem ami tud OTG-t hogy ne a nehéz laptopot kelljen vinni az USB mikroszkóp után. A kérdésem csupán annyi lenne, hogy van-e benne FM rádió??? Ugyanis szoftverben nem találtam! Használhatom egy külön letöltött appal?
(#) Udvari Zsombor válasza proba hozzászólására (») Jún 14, 2019 /
 
Mi lenne ha egy hálózati adapterrel táplált USB hubot dugnál az OTG kábelbe? Úgy talán működhetne a töltés is...
(#) Gabó válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Jún 14, 2019 / 1
 
Elsőre válasz: Bővebben: Link
Másodikra: ja netes rádiót bármikor
(#) Szasza9668 válasza Gabó hozzászólására (») Jún 14, 2019 /
 
Azt áruld el ezt az animációt hogyan csináltad?
(#) Udvari Zsombor válasza Gabó hozzászólására (») Jún 14, 2019 /
 
Az FM rádióra sajnos nem térnek ki a weboldalak. Aggódok hogy esetleg tényleg nincs benne, ugyanis utazáskor jól tudna jönni. Csupán szoftvert nem tartalmaz hozzá, vagy eleve benne sincs?
(#) Gabó válasza Szasza9668 hozzászólására (») Jún 14, 2019 /
 
Itt a Link

Zsombi, ha ez neked nem konkrét infó, akkor nem tudom mi...
Csatolt kép!
A hozzászólás módosítva: Jún 14, 2019

Névtelen.png
    
(#) Udvari Zsombor válasza Gabó hozzászólására (») Jún 15, 2019 /
 
Nincs benne?!?! Juj! pedig utazások alkalmával szoktam használni! Most akkor nézhetek valami alternatívát... (Vagy keresek egy viszonylag "normális" rádiót, vagy kénytelen leszek továbbra is megtartani a Lenovo telefonomat is...)
A hozzászólás módosítva: Jún 15, 2019
(#) Szasza9668 hozzászólása Jún 15, 2019 /
 
Xiaomi redmi note 5 tulajok ne frissítésének backup nélkül mert oda a root! Amint rájövök a megoldásra jelzem!
A hozzászólás módosítva: Jún 15, 2019
(#) morgo válasza Szasza9668 hozzászólására (») Jún 16, 2019 /
 
Újra kell rootolni. Ha már fel van oldva a bootloader, nem sokból tart. De való igaz, minden frissítés után rootolni kellett.
(#) Szasza9668 válasza morgo hozzászólására (») Jún 16, 2019 /
 
Na megvan. Az alap probléma a twrp telepítése. A jól megszokott twrp ugyanis kódot kér a rendszer írásához. Találtam javított verziót, így már nem gond.
(#) kzozo hozzászólása Jún 18, 2019 /
 
Sziasztok. Van egy Samsung S4mini mobilom, ami egyik napról a másikra nem kapcsol be. Töltőre csatlakoztatva semmi nem történik, bár hosszabb idő után a töltő és az akksi is langyos. Próbáltam hard resetet (power+hold+vol up), de szintén semmi nem történt. Egyéb ötlet van valakinek? Köszi. Zoli
(#) Gabó válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Jún 20, 2019 / 1
 
A: netes rádió...
B: yutúb és egyéb helyekről begyüjtesz jó pár zenét, és hallgatod...
C: online yutúb, vagy spoty egyebek....

Amúgy se vesztesz a rádióval semmit. Eleinte nekem is szokatlan volt mikor bejöttek, hogy nem tesznek bele rádiót, de amilyen rádiók ma vannak, jobb is hogy nincs!
(#) proba válasza Szasza9668 hozzászólására (») Jún 21, 2019 /
 
A link elejéből készített címre kattintva egyszerűen készíthető.
(#) teglascs hozzászólása Júl 1, 2019 /
 
Sziasztok,
kb. 5 éves HTC Desire 510-nek nagyon elkezdett melegedni a hátulja (akksija), és ezzel egyenes arányban nagyon gyorsan elveszti a töltöttséget.
Ez lehet attól, hogy az akkumulátor elfáradt, tehát egy akksi csere megoldja a problémát?
Köszi a válaszokat előre is!
(#) Szasza9668 válasza teglascs hozzászólására (») Júl 1, 2019 / 1
 
Röviden igen.
Bár nekem egy lg p710 csinálta ezt. Kapott új akkut azzal fél évig ment majd elkezdte ugyanezt.
(#) szSzilard hozzászólása Júl 2, 2019 /
 
Sziasztok,

Alapértelmezett levelezési programot használok és az lenne a kérdésem, hogy hol találom az adat fájlt vagy hogyan tudnék biztonsági másolatot készíteni róla?

Köszönöm.
(#) teglascs válasza Szasza9668 hozzászólására (») Júl 2, 2019 /
 
Fél év?
3000-ért találtam új akkumulátort, ez volt a legolcsóbb. De hát fél évre....
(#) Szasza9668 hozzászólása Júl 21, 2019 /
 
Sziasztok!

Kedves barátom megtalált egy régebbi samu gt-i8552 mobillal. Valami el lett cseszerintve és ki dobja bootoláskor a sárga háromszöget majd újra indul recovery módban. Ez nem lenne gond de az usb csati félig halott. Csak töltésre alkalmas. Így stock romot nem tudok felrakni. A custom binary counter=1. Van valami megoldás erre az usb cserén kívül? Sajnos azt nem tudom megcsinálni.
(#) Udvari Zsombor válasza Szasza9668 hozzászólására (») Júl 21, 2019 /
 
Ha megér neked annyit akkor szerintem vidd el a legközelebbi telefonoshoz és cseréltess benne USB csatlakozót. Az még egy viszonylag olcsó alkatrész. Ezzel sokat könnyítenél magadnak... (Ha jelenlegi állapotban valahogyan sikerülne beindítanod akkor így hogyan mentenél róla bármi adatot?)
(#) Szasza9668 válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Júl 21, 2019 /
 
Menteni semmit se fogok se most se máskor. Csak navinak kell. Mennyibe kerül egy csati csere? Kb 8-10 ezer körül láttam hírdetéseket.
A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2019
(#) VIM hozzászólása Júl 21, 2019 /
 
Sziasztok! Egy S3 GT-i9300-ban nem vette az akku a töltést. Azt gondoltam, hogy biztos az akku ment tönkre és vettem bele egy utángyártottat. A helyzet változatlan. Az újraindulást nem lehet kieszközölni, helyette az induló képernyő jeleneik meg de innen nem lép tovább. A három gombos hard reset sem "működik" helyette a mellékelt képen látható képernyő jön elő. A sim kártyát kivettem belőle és át tettem egy másik telefonba, hogy legalább a telefonszámok ne vesszenek el ami sikerrel járt. Le kellett nano méretre vágnom a simet de van adapterem ha mégis szükség volna rá. Lehet még ezzel a telefonnal próbálkozni, hogy észhez térjen?
A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2019
(#) Travolta válasza VIM hozzászólására (») Júl 21, 2019 /
 
A 3 gombos indításnál a hangerőt a masik irányba nyomd, akkor jön be a factory reset.
Ez a download mód.
(#) VIM válasza Travolta hozzászólására (») Júl 21, 2019 /
 
Hát nekem nem akar bejönni .... Az "új" akkut tettem bele és most előjött az akku piktogramja de egy kicsit sem akar zöldülni a töltöttség jelzés benne és szerintem nem is csinál semmit, mert nem forgott a cella közepén az a kis jelzés .... és ha újra elkezdem a próbálkozást csak ezek a képernyők jönnek fel, más nem. Laptopon keresztül még esetleg?
(#) Travolta válasza VIM hozzászólására (») Júl 22, 2019 /
 
Így csináltad?
Idézet:
„Samsung Galaxy S3 hard reset az android betöltése nélkül:

Kapcsoljuk ki a telefonunkat, majd távolítsuk el a SIM és az SD kártyánkat.
Nyomjuk meg a Hangerő növelése + Kezdőlap + Bekapcsolás gombokat egyidejűleg és tartsuk is lenyomva őket.
Amikor megjelenik a Samsung logo a kijelzőn, akkor kizárólag a Bekapcsolás gombot engedjük fel.
Néhány másodperc múlva egy android ikon fog megjelenni.
Ha betöltött a rendszer, a telefonunk hangerő gombjai segítségével navigáljunk a wipe data/factory reset opcióra, majd nyomjuk meg a Bekapcsolás gombot az aktiváláshoz.
A következő képernyőn navigáljunk a Yes – delete all user data sorra és nyomjuk meg ismét a Bekapcsolás gombot. A hard reset befejezését követően válasszuk a reboot system now sort az újraindításhoz.”
Következő: »»   42 / 58
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem