Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
google --> How to panelize PCBs in Eagle CAD
plusz ott a panelize ulp ami erre való. A hozzászólás módosítva: Jún 17, 2025
Eagle-ban célszerű más néven másolatot készíteni a kiinduló brd fájlról (ehhez a művelethez zavaró, ha létezik a nyák tervhez kapcsolási rajz is, ami miatt problémázhat az inkonzisztencia miatt).
A brd-t megnyitod a nyáktervezőben, majd a "fájl/importálás/eagle rajz" menükben hozzá tudod adni azokat a nyákokat is amiket rá szeretnél még tenni. Amikor ezzel megvagy a dimension (20) rétegen meg kell rajzolni a közös körvonalat és a belső kivágásokat, hogy szét tudd majd választani őket.
Eagle-ban nem ismerem...
Ha kész a nyák, elmented, csinálsz másolatot az egyes verzióról. A másolaton kijelölöd blokkban a panelod, majd Copy-Paste (másol/beilleszt) módszerrel egymás mellé rakosgatod, ahogy kifér. Nem tudom ott a kontúr milyen layer-en van, ott meghúzgálod hol vágják (vcut-al) tördelhetőre a nyákdarabkákat. Arra figyelj, ezek a vonalak a nagy panelon végig át kell tudni haladni, "zsákutcában" nem tudnak vcut-ot csinálni
Sajnos ez nem hozza létre a furatokat!
Ez működik, most próbáltam.Bővebben: Link
Felteszed a brd-t megnézem működik-e? A hozzászólás módosítva: Jún 18, 2025
Nekem semmi gond nem volt a furatokkal. Minden réteg láthatósága be volt kapcsolva?
Bocsánat , itt már visszajelezted a működő vcut vágást:Bővebben: Link
Ez viszont nálam nem működik , legalábbis a JLC nem mutatja a V -vágást a kész termék darabszámánál sem: Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Jún 19, 2025
A csatlakozó komponensed szerintem hibás.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |