Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Érdekességek

Témaindító: Gatery, idő: Szept 5, 2006
Lapozás: OK   647 / 647
(#) Bakman válasza elektrorudi hozzászólására (») Vas, 8:37 /

Műanyag alátét, rengeteg változata létezik és kapható ma is.
(#) kaqkk válasza elektrorudi hozzászólására (») Vas, 8:38 / 2

Már több mint ezer éve született az első úgy hívják : kerék
(#) elektrorudi válasza Bakman hozzászólására (») Vas, 8:43 /

OK, de mire való, mihez adták?
A hozzászólás módosítva: Vas, 8:43
(#) Bakman válasza elektrorudi hozzászólására (») Vas, 8:48 / 1

Mintha azt kérdeznéd, mire lehet használni a vizet.

Pl. szegecselt nadrággomb alá, hogy ne sértse fel a szövetet a fém szegecs.
(#) nagym6 válasza elektrorudi hozzászólására (») Vas, 9:25 / 1

Pld.: vízcsap bekötésénél szűkítő alátét fali vízmelegítőnél, hogy ne alakuljon ki nyomás a tartályban. A kifolyó jóval nagyobb keresztmetszetű nyílás.
(#) uniman válasza elektrorudi hozzászólására (») Vas, 9:26 / 3

Méretei...anyaga? Ha szilikon és félcollos: vízspóroló, átfolyás csökkentő zuhanyfej tömítés...
A hozzászólás módosítva: Vas, 9:26
(#) kaqkk válasza elektrorudi hozzászólására (») Vas, 13:48 / 1

2025 ös Hozzászólásgenerátor ....
A hozzászólás módosítva: Vas, 13:48
(#) elektrorudi válasza uniman hozzászólására (») Vas, 14:59 /

Ott a pont! Amikor megláttam / olvastam, hogy ezzel a "speciális alkatrésszel" 50% vizet spórolhatok meg, ledöbbentem.
A kezét törném le, aki ilyet kitalál!
(#) elektrorudi válasza kaqkk hozzászólására (») Vas, 15:02 /

Köszönöm értékes hozzászólásodat.
(#) Massawa válasza elektrorudi hozzászólására (») Vas, 15:35 /

Elhiszem, de más gond is van. Mi szerettünk volna ilyet beszerelni s házunkba, de nem tudtunk szerezni megfelelö WC kagylot, amihez illett volna a felépitmény ( ez már vagy 15 éve volt). Késöbb vettem egy univerzális “felépitményt” sajnos, nem lett az igazi, tul magas lett töle az itteni tipikus WC. Most már van megfelelö, de ahhoz megint át kellene alakitani a WCket. Az meg most nincs a programban.
Amikor én jártam Vietnamban meg Kambodzsában még messze nem voltak ilyen állapotok. Valoszinü ujra el kellene menni.
A hozzászólás módosítva: Vas, 15:36
(#) Moderátor hozzászólása Skori hozzászólására (») Vas, 16:13

Ebbe az irányba ne menjünk el, ha kérhetjük!
(#) kaqkk válasza elektrorudi hozzászólására (») Vas, 16:18 / 1

Tudtad mi ez ......
Idézet:
„A kezét törném le, aki ilyet kitalál!”
Működik ? Igen ! akkor mi a baj ?
A hozzászólás módosítva: Vas, 16:20
(#) elektrorudi válasza kaqkk hozzászólására (») Vas, 18:03 /

Igen, tudtam mi ez. Találós kérdésnek szántam, az Érdekességek topicba. Bocsánat.
Nem, nem működik, mert eszem ágában sincs beépíteni. Szerencsére adtak normális tömítő gyűrűt is, és ez csak "grátisz" volt.
(#) kaqkk válasza elektrorudi hozzászólására (») Vas, 18:17 /

Egyébként az átfolyós vízmelegítőbe (hogy tudjak télen tusolni) minden ősszel be kellett tenni, nem teljesen ilyen volt csak hasonló, ezért aztán vettem egy 200l es bolylert . Azóta nem láttam ilyet ...
A hozzászólás módosítva: Vas, 18:18
(#) elektrorudi válasza Massawa hozzászólására (») Vas, 18:24 /

Én 35-40 éve építkeztem. Akkor még külön (is) lehetett bidét és WC csészét kapni. Ezt a megoldást választottam, első sorban a család nő tagjaira tekintettel. Ahogy nézem, most is lehet külön-külön kapni, de persze megfelelő méretű helyiség kell hozzá. Pl. a panellakásba nem fér el mindkettő. Viszont van a WC tartály mellé épíhető zuhanyzós csap, ami ugyan kevésbé praktikus, de mégiscsak jobb a semminél.
Ha teheted, és jól érezted magad, mindenképpen érdemes megnézni, hová fejlődtek? Igen, persze, a kis falvakban most is bokáig ér a trutyi... Indián is meglepődtem: 35 éve jártam ott, és zötyögős, kátyús utakon kellett egyik nagyvárosból a másikba menni. Most, Delhiben, 14 sávos(!) autópályán haladtunk. Persze a közlekedési morál mit sem változott, de balesetet sem láttunk. Bocs. O.T. vége
(#) Bakman válasza elektrorudi hozzászólására (») Vas, 18:28 /

Az, hogy milyen témában tetted fel a kérdést, nem iránymutató, kb. naponta megesik, hogy valaki nem jó helyen kérdez. Sokszor előfordult már, hogy valaki rejtvényt osztott meg a közönséggel, azt külön jelezte vagy a megfelelő témában tette közzé: Rébusz avagy: kitalálod? (Régi verseny topic). A hozzászólásaidból arra lehetett következtetni, hogy halvány lila fogalmad sincs, mire lehet egy ilyet használni. Cégnél használnak ilyen fura arányú alátétet, én ezért asszociáltam arra, vizes témában nem vagyok otthon, de mint láthatod, vannak, akik igen.
(#) img válasza elektrorudi hozzászólására (») Vas, 20:02 / 1

Lehetne akár újrahasznosítható érme is, áruházak bevásárlókocsijaihoz.
(#) HeZ válasza elektrorudi hozzászólására (») 11:48 /

Bide, alvázmosó:
megszokás kérdése: engem akadályoz a bide, maradok a zuhanynál vagy kádnál MINDEN alkalommal.
A bide problémái: higiénia, túl kis nyomás, túl nagy nyomás, nem oda spriccel, túl szélesen spriccel, levizezi a ruhát, hátat, a víz túl hideg, túl forró, nem ellenőrizhető mikor befejezett a művelet, zajos, stb...
Kizárólag szükség esetén fanyalodok az alvázmosás nélküli pottyantásra.
Ez a szállodai készülék kifejezetten zavaró volt: lassú, nehezen reagált, éjjel fokozottan zavaró a használata, állandóan be akarta csípni a fedeleivel a kilógó részeimet = idegesítő volt.
Egyetlen haszna: a belső megvilágítás - jól használható célzásra.
Következő: »»   647 / 647
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem