Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Kb 15 ezer az alkatrészköltsége . 5 ezer az fpga, de elég drágán adja a többi eladó (200 - 500 ezer körül )

Idézet:
„Méla utálattal szoktam szemlélni, hogy az egyre kisebb, papírfecni méretű LCD, OLED és egyéb modulokat milyen összegekért árulják kis mennyiségben, földi halandóknak - hát még az ePaper-t -, és hogy egy komplett tabletet vagy akár egy használt monitort jobban megéri megvenni, mint egy tisztességes méretű kijelzőt..”
Akkor ezek szerint ez nem csak engem bosszant. Ár/értékbe pofátlanul drágák, bizonyos edetekbe egy fullhd IPS monitort kapsz egy moduláris LCD áráért (de olyat is láttam ami ennek a kétszerese vagy többszöröse árba) és ez jó ha eléri a 480x320 szintet és csak sima TFT ami kép szempontjából napjainkba már-már elavult.
Na igen. Az áruházakban ezrével vannak a kisebb-nagyobb
e-paper kijelzők keretben, elektronikával wifi kapcsolattal. Kétlem, hogy ezek 20-30 ezer forintba kerülnének darabonként a boltoknak.