Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Adatlapot keresek

Témaindító: Thom, idő: Feb 23, 2006
Lapozás: OK   32 / 32
(#) otvenkilenc válasza Remci hozzászólására (») Okt 29, 2025 /

A szokásos smd megoldás. Szokás ilyennél egy nagyobb hűtő felületet kialakitani. Szerintem nem lenen gond az akku cserével. Ami tény hosszabb ideig működne és a hőtermelés is több emiatt remélhetőleg ezzel számolt a tervező.
(#) Remci válasza otvenkilenc hozzászólására (») Okt 29, 2025 /

Akkor veszek nagyobb cellákat és beépítem a régiek helyett. Köszi a segítséget.
(#) Remci válasza otvenkilenc hozzászólására (») Okt 29, 2025 /

Még egy utolsó kérdés. A cellák 1200mAh-sak, ebből van 20 db. Kettesével párhuzamosan, majd ezek sorba kötve. Viszont az akkupak matricáján 4400mAh van névleges kapacitásként feltüntetve. Ez hogy jött ki? Milyen képlet alapján?
(#) otvenkilenc válasza Remci hozzászólására (») Okt 31, 2025 /

Mennyi az akku feszültsége ami á van írva?
(#) Remci válasza otvenkilenc hozzászólására (») Okt 31, 2025 /

Ő lészen az.
(#) otvenkilenc válasza Remci hozzászólására (») Okt 31, 2025 /

Ez a hasamra ütök képlet. Vagy egy kicsit túlzok képlet.
A motor az milyen teljesítményű a ráírt adatok szerint?
(#) Remci válasza otvenkilenc hozzászólására (») Nov 1, 2025 /

Ez a matrica van rajta.
(#) dB_Thunder hozzászólása 8:09 /

igbt vs-s1858-t

Sziasztok!

Hozzám került pár darab Vishay vs-s1858-t igbt. Az istenért nem találok róla adatlapot! Valami nagyon titkolt dolog... fészbúkom meg tálcaszám lehet venni.
Valaki okosabb nálam?
(#) Gafly válasza dB_Thunder hozzászólására (») 9:33 /

Most van az az eset, amikor az okosabb sem okosabb:
Idézet:
„The component shown in the image is a Vishay electronic component, specifically identified by the part number VS-S1858-T. This marking suggests it is a type of semiconductor device, likely a rectifier or diode, manufactured by Vishay Intertechnology, a major producer of electronic components.”

Magyar fordításban valami olyasmi, hogy fogalmam sincsen, de ezt nem ismerem el.
(#) majkimester válasza dB_Thunder hozzászólására (») 10:04 /

Valószinüleg a megrendelő cégnek egyedi tipusszámra cimkézett modul. Nekem is van pár IR modulom PAPST ventillátorból, ami hasonlóan egyedi tipusszámú, de tokozás alapján volt pár hasonló normál IR modul is, megkockáztatom valamelyikkel megegyezik, de az is lehet, hogy teljesen egyedi.
(#) majkimester válasza Gafly hozzászólására (») 10:07 / 3

Szerintem ilyen témában felesleges kérdezgetni, mert csak azt tudhatja amire betanították. Ha te nem találod a neten ő sem fogja. Viszont ha felteszed ide a válaszát akkor a következő generáció már abból épíkezik, ez sok jóra nem vezet ...

Inkább ne másoljatok be AI válaszokat.
A hozzászólás módosítva: 10:11
(#) Inhouse válasza dB_Thunder hozzászólására (») 10:11 /

A QR kód mit mutat?
(#) dB_Thunder válasza Inhouse hozzászólására (») 10:16 /

A típust, meg az alatta lévő UN számot!
(#) Gafly válasza majkimester hozzászólására (») 10:49 /

Ez nem teljesen így van.
(#) Bakman válasza Gafly hozzászólására (») 11:11 /

Ebben a fórumban az eddig megjelent AI válaszok 99,99 %-a hülyeség volt, a mostani is a sorba illeszkedik.
(#) Gafly válasza Bakman hozzászólására (») 11:14 /

Ez majdnem teljesen így van.
(#) tki válasza Bakman hozzászólására (») 11:38 / 2

Az AI egyik legerősebb funkciója a kiterjedt keresés egyszerű feltételek alapján, bár kreatívnak nem mondanám ezeket, sokszor kell a rávezetés. Igazából nem baj, ha több kérdés-válasz is kell az előrehaladáshoz, de ez ebben az esetben nem segít.

Azért van az így, hogy itt mindig hülyeségeket látni tőle-tőlük, mert amikor nincs válasz, akkor a működésük miatt nem fogják azt mondani, hogy nincs válasz, csak érteni kell belőle. Felesleges idézgetni, annak nincs értelme. Ez egy ilyen eszköz, hogy kénytelen dumálni, mert ilyenre készítettük a betanítással. : -) Törik is a fejüket a kutatók, hogyan lehetne másként, olvastam róla tanulmányokat az elmúlt hónapokban (is).

Azért tudom, hogy ebben az esetben sincs rendes találat, mert ilyenkor általában én is elkezdek némileg kényszeresen keresgélni, és a 1858-asról még családszinten sincs leírás az interneten, nomenklatúra-szerű, betű/számonkénti típusszám-magyarázat sem, ill. még a hasonló típusszámúakról sem (1838 stb.), vagyis ismerek pár trükköt - az viszont látszik, hogy jó pár helyen kapható volt, pl. egy nagy disztribútornál is, csak sajnos PDF-et sehol sem találni már.
A hozzászólás módosítva: 11:43
(#) Gafly válasza tki hozzászólására (») 12:52 / 1

(#) Bakman válasza tki hozzászólására (») 12:56 / 1

Azt nem értem, miért nekem írod ezt.
(#) majkimester válasza Gafly hozzászólására (») 14:06 /

De jó, hogy van itt egy megmondó ember aki minden hozzászólásra megmondja, hogy így van vagy nem így van. De véletlen sem irja le, hogy miért nem vagy szerinte mi a teljes igazság. Ez valóban előre viszi a fórumot . .

Az AI képes a neten keresni, legközelebb majd szépen meg is találja az előzőleg tőle származó halandzsát. Ez nagyban fogja rontani a válaszok minőségét. De te biztosan jobban tudod, akkor elmagyaráznád, miért nem így van?
(#) dB_Thunder válasza majkimester hozzászólására (») 15:10 /

Annyit tudok erről az istenveréséről, illetve van még 3 testvére kicsit más típus számmal, hogy villany autóba, valamilyen inverter.
A tokozása EMIPAK 1B, belepréselős istenverése
Következő: »»   32 / 32
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem