Fórum témák
» Több friss téma |
Adatlap szerint vészvilágításhoz való.
Azt írtad fentebb, hogy ez egy ledes lámpában van,,, a Google- ba beirod QW 2886 a sehema rajzát összeveted a paneleden lévú IC visszafejtett rajzával. az IC 1-8 láb .Ezt csak te tudod elvégezni hiszen nálad a panel.
Vagy valaki itt majd megnézi egy hibátlan ilyen panelen az IC pontos számát. Részemről egy tipp volt,és én hogyan csinálnám. Ismeretlen SMD kondenzátorÜdvözlet!Meg szeretném kérdezni a hozzáértőktől, hogy a képen látható SMD kondik milyen fajtájúak? Köszönöm!
Köszi! Gondolom, az a lába, ahol mindkét felére rá van hajlítva a lemezke, az a pozitív.
Igen, a Tantáloknál a pozitív van jelölve.
Szia!
Még egy tipp, a fényképed töredék alapján..BP2886 X....Az adatlapját vessd össze a te paneleddel hátha jó ?
Üdv!
Köszönöm. Ez lesz az de elengedem a javítást. Van a kapcsolásban egy S4165M PWM vezérlő és nem tudom az okozhatta-e a hibát , esetleg az is sérült.
Egy kérdést csak egyszer, egy helyen teszünk fel!
IT7652M helyetesítéseSziasztok,Van egy IT7652M step-down buck IC, mivel meghalt helyetesítenem kellene valamivel. Mivel tudnám? fix 3.3 V -t a kimenet. Köszönöm előre is! A hozzászólás módosítva: Feb 22, 2026
Szia! Ebay-on van ilyen, ha az megfelel. Bővebben: Link
Hazai beszerzésben gondolkodtam. Ha van erre lehetőség.
Elméletileg evvel helyettesítheted, de azért vesd össze Te is az adatlapokat.
Robogó km óra alkatrészVan egy Aprilia Sr factory Piaggio blokkos karbis 2008 robogóm amiben tönkrement a km óra. Kibontás után a képen látható állapot fogadott. A második képen látható a panel típusa is.Azután szeretnék érdeklődni hogy milyen alkatrész is ami eléget. Magyar oldalon nem találtam semmit hozzá a külföldi meg sajnos nem igazán segített.
Ha úgy fényképeznéd, hogy nem csillog, esetleg lehetne olvasni a feliratot.
![]() Kettő lába van, tehát helyettesíthető, és talán többlábú nem nem tönkre...
Sajnos nem igazán látszik mi lehet. Gex 77A de ez csak 50% mondanám sokáig néztem, meg egy talán madár alakú embléma lenne rajta. Az alaplapra keresve egy PJ72GEX diódát mondtak rá de Google nem talált hasonlót se.
A hozzászólás módosítva: Márc 1, 2026
|
Bejelentkezés
Hirdetés |