Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Akkor nem olvastad, VÍZMENTES, SZAGTALAN stb.>
Denszeszre egyik sem jellemző.
Vízmenetes, szagtalan, !
A hozzászólás módosítva: Csü, 8:10
Törli a rendszer a választ!
A hozzászólás módosítva: Csü, 8:08
ALKONEK VÍZMENTES DENATURÁLT SZESZ ...... És hol lehet kapni ? Festékboltban ....Mi a baj ?
Egyébként vegyész a tanult szakmám nembiztos hogy nemtudom mi az a denszesz ... De hagyjuk a vitát főleg így hogy értelmetlen .... Szagoltál már szagtalan akoholt ?? A hozzászólás módosítva: Csü, 13:44
A szesz az alkohol , a denaturálás pedig egy olyan "művelet" ami emberi fogyasztásra alkalmatlanná teszi . A klasszikus denaturált szesz valamikor piridint tartalmazott hogy jó büdös legyen , a mostani "denszesz" ipari alkohol ha jobban tetszik valami más "mérget" tartalmaz ennyi a külömbség amin pörgünk ....
Én meg azt hallottam, hogy desztillálással nem lehet olyan 96% fölé menni.
Ami meg ennél vízmentesebb, azt hígítva sem érdemes meginni... Idézet: Ha vízmentes és vízzel hígítod akkor már nem vízmentes ....„Ami meg ennél vízmentesebb, azt hígítva sem érdemes meginni” Ami már 50% fölött van azt sem igazán érdemes meginni az már túl ütős .... Egyébként régen usa-ban a hajléktalanok éppen a denszeszt itták hígítva "kékláng" volt a neve ... A hozzászólás módosítva: Csü, 16:31
96% az eutektikum.
A töményebbekben meg mindenféle "aromás" dolgok lehetnek, amit hígítva sem javasolt meginni...
Denszesz nekem büdös nem alkohol szaga okozza, büdösítik. ha elpárolog az alkohol tartama, eléggé sok víz marad utána, alkonek nyomtalanul elpárolog. Biztos igazad van, elhiszem, valószínű érzéki csalódás miatt érzékelem így.,
A hozzászólás módosítva: Csü, 18:02
Leírtam ... a piridint érzed , valószínűleg lehet még kapni a "klasszikust" is
Ezt jól tudod, de pl. vízmentes (izzított) réz-szulfát (rézgálic) felveszi a kristályvizet az alkoholból és így előállítható 99,9xx töménységű etilakohol. Valószínüleg mással is ki lehet vonni a maradék vizet, én ezt a módszert ismerem. Van otthon 99,99%-os etilalkoholom, vagyis inkább volt, mivel felveszi a levegőből a nedvességet és felhigul.
ÜveghordozóMegtalálnak olyan reklámok, amiben üvegből van a NYÁK anyaga. Az nem derült ki mennyire rideg ez, mennyire bírja a forrasztás melege miatti térfogatváltozásokat, de a képeken jól néz ki.Miért lehet erre szükség, milyen előnyöket ígér az üvegből készült hordozó?
Ha kinai vagy AI reklámok bukkannak fel, hogy most vegyél féláron mert Győrben megmaradt egy rakomány, azt kezeld a helyén..
Glass PCB info
Köszönöm a linket, elolvastam amit az automata fordító elém tárt belőle. Egyenlőre inkább tűnik kuriózumnak, de majd idővel ennek is kialakul a célterülete.
Célterületet irják RF..stb spec terület.
Nem gondolom, hogy a mindennapokban meg fog jenni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |