Fórum témák
» Több friss téma |
Ez valójában egy PTC ellenállás, aminek a szobahőmérsékleten az ellenállása 0,7 ... 15 Ohm között van. Az átfolyó áram hatására melegszik, nő az ellenállása, ezzel korlátozza az áramot. Az áramkör kikapcsolása után lehűl és visszanyeri eredeti ellenállását. Van az a határérték áramban/feszültségben, ami maradandó károsodást okoz neki, ha ez megtörténik cserélni kell. De a jó kérdés itt az, hogy miért szólalt meg, azt kellene kivizsgálni először.
SzenzorNem az a kérdés, hogy ez mi (tesztcsík vércukormérőhöz), hanem hogy miként működik.Mert fogalmunk sincsen róla.
Ez érdekes... A jobb oldalán van a csatlakozás ?
A bal oldalán a vércsepp látható ? A hozzászólás módosítva: Jún 7, 2026
RIFA PBA3039 RYT----05Sziasztok A képen látható alkatrészről keresek információt.Már rég a fiókba kallódik ,sajnos a neten semmit nemtalálok erről az alkatrészről.köszönöm
gugli képkereső szerint:
Bővebben: Link AI-alapú áttekintés Ez egy RIFA PBA 3039 típusú integrált áramkör.Ezeket az alkatrészeket gyakran használják ipari vezérlésekben és fogyasztói elektronikában.A képen látható darab használt állapotban van, és látható rajta a korrózió vagy sérülés.
Hát Igen.
Az AI megint "nagyot" ment.Egyszerű általánosságban nagyon jó... Egy szakember ezt látta volna elsőre. Én még azt is javasoltam volna, hogy szép forrasztás, és a teteje könnyen levehető, egy megfelelő pákával. A belepillantás dönti el( nekem), hogy érdemes-e tovább zaklatni a gugliai-t, vagy egy szép IC, és mehet a vitrinbe. Boy
Akkor megy a nemtudom milehet,és mire hsználható dobozba.Köszönöm mindenkinek.
Tegyél rá egy olyan cimkét is, hogy "Másnak ilyen nincsen
".Rifa amúgy az /// beszállítója volt, nem gagyi alkatrészeket csinált...
Én szépen leszedném a tetejét, mert akkor láthatod, hogy mi van benne.
A tápot is lehet tudni, csak egy smd tranyi teszter kell hozzá, és akkor már lehet sejteni, hogy mire is használhatták. Az AI szerint "gyakran használták..."stb, Itt rákérdezhetsz a forrásra, mert (nem)néha mocsok módon előfizetést akar kicsikarni. De konkrét forrást is képes megmutatni, csak ragaszkodni kell hozzá.Erőltetni, hogy mutassa meg, és a régebbi doksikba is keressen. A gyereknek a főiskolán megmondták, hogy a beadandókat átnézetik ai detektorral. Mire ő is megnézte, és láss csodát: eléggé el nem itélhető módon felajánlotta neki, az ai, hogy ha egy jó drága előfizetést vásárol, a jobb ai-val íratja meg a dolgozatait, akkor az ai kereső-leleplező NEM fogja megtalálni benne a másik ai-t. Hát érdekes a globalokapitalizmusra programozott ai...Már rég nem lehet neki hinni, beprogramozták a hazugságra... Csak arra kell vigyázni, hogy ne azonosíthasson téged, mert minden szavad megjegyzi. A gugli ai meg is mondta a konkrét kérdésemre, hogy rögzít mindent, és akár évek mulva is ott folytathatjuk a beszélgetést, ahol abbahagytuk most. Először persze próbált mellébeszélni. Boy A hozzászólás módosítva: Vas, 23:57
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

".