Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mosogatógép hiba

Témaindító: Redsaw, idő: Dec 13, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   276 / 276
(#) palko0125 válasza Sinike hozzászólására (») Jún 12, 2026 / 1

Szia!
Ha van benne (és gyanítom, hogy van) reed csöves áramlásmérő, akkor azt a reed csövet érdemes cserélni, de lehet, hogy egy kis mágnesezés a kereken megoldja a dolgot. Én ilyenkor mindkettőt megcsinálom és tuti a siker
Üdv, Palkó.
(#) Dino71 válasza Sinike hozzászólására (») Jún 14, 2026 /

Szia! Ellenőrizd a keringetőszivattyú kondenzátorát is és, hogy nem e vízköves a labirintus.
(#) Sinike válasza palko0125 hozzászólására (») Csü, 8:15 /

Szia. Sajnos ez bele van öntve a labirintusba, csak komplett csere lehetséges
De az áramlásmérőt a víz beeresztésnél figyeli, nem magyarázza meg a mondjuk 8. percben kiírt F5 hibát...

Dino71: megnézem majd a kondit (bár nem értem az összefüggést), a labirintus tiszta.
(#) uniman válasza Sinike hozzászólására (») Csü, 8:26 /

"hisz bele is megy"...de lehet, nem mindegy neki, hogy mennyi idő alatt éri el a vízszintet.
A vízszintérzékelőjét megnézted?
(#) Sinike válasza uniman hozzászólására (») Csü, 15:53 /

Azt nem tudom, hol van, nem találtam. Azt is olvastam, hogy egy kapilláris-szerű csőben lévő nyomásból állapítja meg némelyik mosogatógép.. (Ez nem az én asztalom, de saját a gép.) Az, hogy random jön a hibaüzenet, megnehezíti a hibakeresést... Pl. amikor már 15-20 perce mosogat, akkor mitől? Ezért gondoltam, hogy program-hiba lehet. Ha lesz időm, kibányászom a panelt, hátha kontakt.
Következő: »»   276 / 276
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem