Fórum témák
» Több friss téma |
Elakadtam. Ezt írod:
Idézet: „... felcsatolod és rámásolod egy fat32 pendrivera ...” Csakhogy nem megy, mert a rámásolandó ISO fájl méret 4 917 903 360 bájt. A FAT32 fájlrendszer maximális fájlmérete 4 GB (4 294 967 295 bájt). exFAT-al próbáltam, arra rámegy, de nem bootol. Te hogy csináltad?
Jelenleg milyen oprendszert használsz? Ha win11 akkor így kell:
- duplán kattintasz az iso-n* és ezután pár perc után létrejön egy új betűjel alatt egy új meghajtó. Ez a felcsatolás. ( * pár perc a víruskereső miatt van amíg átnézi. Ha nem akarsz percekig várni akkor előtte iso-n jobbegérgomb tulajdonságok és a File az internetről származik elől kivenni a pipát - ha van ilyen) - a létrejött új meghajtóról mindent átmásolni a fat32 pendrivera. (ha előtte rufusal formáztad akkor rufusal nem bootolhatóra kell formáznod), a pendriveon maradhat ami ott volt vagy mást is rámásolhatsz. De a drivera kitett xml és efi filet ne másold oda amíg nem tudod mire jó. - pc ujraindítás után a post boot menüben (nem a biosban) ami F8 vagy F11 vagy más az "UEFI:" Kezdetű pendrivera bootolni (nem az azonos nevű másikra) Bocsi ha kicsit szájbarágós volt. A hozzászólás módosítva: 19:07
Win10 van. Win11 nekem egyelőre nem kell, ami van 2032-ig támogatott.
Látom, hogy mi a trükk, nem az ISO van felmásolva, hanem darabonként a fájlok. Így már lehet. A két fájlt a gyökérbe kell másolni. De a leírt bootolás most is zavaros nekem, Az F11-el lehet elérni az UEFI bootot. Itt minden látszik, ami bootolható. Post boot nincs. Az ISO a Win10-el is kirakható drájvként. Többször használtam is (Win Upgrade a teljes tartalom megtartásával). A hozzászólás módosítva: 20:22
POST = Power On Self Test azaz amikor bekapcsolod a gépet.
A hozzászólás módosítva: 20:58
|
Bejelentkezés
Hirdetés |