Szia!
Ennel a típusnal nincs vezeték az inverternél csak az inverter alján kilogó tuskék érnek el a csövekig de azg még nem szedtem szét nem tudom pontosan hogyan csatlakoznak.
Szia!
Azokat kell megtisztítani, hogy jól érintkezzenek mert ha valamelyik eloxidálódik és bizonytalan a kontaktja akkor letilt a védelem. És vigyázz, mert ott nagy feszültség van!
Szia!
Köszi az infót este ránezek majd óvatosan.
Sziasztok!
Az érintkezőket ellenőriztem de sokat nem latni belőlük. Mivel nem akartam megbontani a kijelzöt még így elkezdtem méregetni az inverteren, most is volt egy alkslom mikor elindult de alap esetben semmi és úgy néz ki a fetek kapcsoló jelet se kapnak. Vegigneztem a panelt és találtam két smd ellenállást (R003 és R004) aminek a közepén latszódott, hogy megegett (mintha kiföccsent volna a közepe) le lehetett kapargatni róka egy kis szenesedést. Az elsö és az utolsó karaktert latni csak, az első szerinten 1-es az utolsó 0. Van esetleg valakinet tippje milyen értékűek lehettek (jelenleg 3.5Ohm--ot mérek rajtuk) na meg mihez lehet közük.
Az R003-on mintha 1520 felirat lenne (152 ohm).
6632L-0507B KLS-LM240SH2 az inverter típusa, amiről nincs túl sok kép a neten...