Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Autórádió beszerelése

Témaindító: DEXA, idő: Aug 17, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   25 / 25
(#) uniman válasza bbb hozzászólására (») Kedd, 21:30 /

Kapható ISO átalakító a Mercedes Audio 10 CD MF2910 rádióhoz,de a képeken nem látni, hogy mi hová van átkötve... Amiatt is kérdezem, hogy az akkut az ilyen átkötés mennyire fogja leszívni.
(#) bbb válasza uniman hozzászólására (») Kedd, 22:38 /

Ha bekapcsolva felejtitek, akkor nagyon könnyen le fogja szívni Egyébként meg multival hamar ki tudod mérni ki kivel van. Csak annyit kell tenned, hogy először lekapcsolt gyújtásnál méred végig a vezetékeket, majd bekapcsolt állapotban keresed meg hol van még frissen megjelent 12V.
(#) uniman válasza bbb hozzászólására (») Sze, 6:38 /

Neten láttam, hogy máshonnan vezették oda a kapcsolt +12V-ot. Írtam, hogy nincs is bekötve drót a 15R -nél...
A kocsiban valami eddig is le szokta meríteni az akkut...én ehhez nem nyúlok. Emiatt aggódom jobban a szokásosnál.
(#) uniman válasza uniman hozzászólására (») Sze, 22:02 /

Ma meg egy octavia 2-es eredeti rádiója helyére kellett beépítenem egy "járműspecifikus" madeinchina 2 din-es android rádiót. Nos az is érdekes volt, majdnem pofira estem: az eredeti rádió ISO tüskéi 90 fokkal el voltak fordítva a szabvány ISO-hoz képest. Szerencsére tudtam venni hozzá kész ISO adaptert meg Fakra tápfeladót...
A hozzászólás módosítva: Sze, 22:03
Következő: »»   25 / 25
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem