Fórum témák
» Több friss téma |
Idézet: Igen, nagyon. Olvasd vissza, mire válaszoltál. „Esetleg félreértettem?”
Pedig egyszerű, régen sok okosság volt rá. Ha van vezérelt, minden arról megy, ha nincs vissza a rendes hálózatra minden. A felhasználó csak a csökkentett számlát érzékeli jó kialakítás esetén.
De az a leggyanúsabb, ami nem gyanús...
![]() Nem pontosan egyformán mérnek, meg az is lehet, hogy az érzékelő nem ér be pontosan a bojler palástjáig. Gondolkodtam már rajta, hogy újból megtisztítom a lyukakat a purhabtól, meg teszek szilikonpasztát az érzékelők végére. De aztán abban maradtam magammal, hogy nem ér annyit a bele fektetendő további munka, a lényeg látszik így is. A tizedfokok ebben az esetben teljesen feleslegesek, de azt sem akarom minden áron megszüntetni.
Azért adja olcsóbbanm, hogy szükségesetén rendelkezhessen vele. Nem értem, mit lehet ezen nem érteni.
Hát ezt írtam én is neked magyarázatként, nem?
Nem csak. A vezérelt azért vezérelt, mert benne van a haváriatervekben a terhelés gyors ledobásának ez a lehetősége is. Ha azt néznénk, mennyit lehetne elvileg ledobni, akkor a kb 7 GW-nyi csúcsterhelésből kb 1,4 GW-nyit. Nyilván ennek egy része nem valósulna meg bármelyik időpillanatban se.
Annak idején ezzel az indokkal kaptak világbanki hitelt a rendszer kiépítésére. |
Bejelentkezés
Hirdetés |