Fórum témák

» Több friss téma
Fórum
Keresés
Lapozás: OK   1 / 2
(#) Régi motoros válasza trabi007 hozzászólására (») Dec 4, 2023
Javaslom helyette a Front panel designer aktuális verzióját. Ingyenes.
Ezzel lehet nyomtatni, korábban készítettem magyaritást is hozzá.
Ha visszatekersz, szerintem megtalálod.

Ui.: Lehet máshova töltöttem fel, itt vannak a magyar fájlok.
Locales\en mappába kell másolni, az eredetit felülírni. Előtte készíts bacupot róla.
A hozzászólás módosítva: Dec 4, 2023
(#) niedziela válasza trabi007 hozzászólására (») Dec 3, 2023
A F.designer nagyon jó előlapok, számlapok tervezésére, egyszerű, gyors.
(#) Inhouse válasza Inhouse hozzászólására (») Márc 22, 2022
Ez meg egy előlap tervező, ez is ingyenes. Van benne skála is és számokat is tud rá rakni. Egyenes és ívelt is van benne.
Frontplatten designer
A hozzászólás módosítva: Márc 22, 2022
(#) Inhouse hozzászólása Márc 22, 2022
Talán hasznos lehet ez a program, Scaler designer.
Nem tökéletes, de használható. A függőleges és vízszintes vonalak melletti kettő kisebb vonal párhuzamos ezekkel, nem az origóba fut, mint elvárná az ember. Vagy ez direkt ilyen?
Kicsit macerás, hogy megjeleníteni nem tud, de úgysem kell olyan sűrűn ilyesmit csinálni.
Számokat nem lehet vele rápakolni. Cserébe ingyenes.
(#) mate886 hozzászólása Márc 22, 2020
Sziasztok!

Front designer 3.0 programom nem ismeri fel a később letöltött betűtípusokat, amiket a windows->fonts mappába raktam. A help szt írja, hogy oda kell rakni őket, de valamiért nem jelenik meg a betűtípus választásnál. Fontos lenne, köszönöm a segítséget!
(#) kaqkk válasza BI-AMP hozzászólására (») Dec 31, 2016
front designer
(#) q765 hozzászólása Nov 13, 2015
Sziasztok!

Front designer 3. programmal lenne egy kis problémám. Egyenként készen vannak az előlapi tervek, méretarányosan, keretezve, kicsik is, nagyok is.
Mikor egy projektbe fűzöm őket megjelenik a nyomtatási képnél oldalanként, de nem egy oldalon. Így minden kis táblácska külön oldalra kerül. Ha importálom a kész fájlokat akkor is külön oldalra rakja.

Hogyan lehet megoldani, hogy ne minden kis táblácskát külön oldalra nyomtasson?
A hozzászólás módosítva: Nov 13, 2015
(#) ha9pi.feri hozzászólása Okt 16, 2015
Üdv!
A Front designer 2.0-t használom, skála rajzoláskor nem tudom a vonalvastagságot állítani. Mikor kinyomtatom, alig látszanak a vonalak. Az 1.0-ás verziónál ez működött, csak az már nincs meg. Lehet, hogy csak nekem nem működik?
(#) ronin75 válasza nagym6 hozzászólására (») Szept 30, 2015
Front designer 3.
(#) ha9pi.feri válasza sector99 hozzászólására (») Dec 9, 2014
Próbáltam rendszergazdaként is futtatni, de ugyan az. A SPL-ban próbáltam az előbb, csináltam egy mappát a könyvtárában, abba tettem a képet, onnan megnyitja. (A nyák tervek mappában volt eddig, onnan nem nyitja meg). A Front designer-nél is megcsináltam ugyan ezt, ott nem működik.
A hozzászólás módosítva: Dec 9, 2014
(#) soskajoska válasza kameleon2 hozzászólására (») Jún 17, 2013
Köszi. A Gimp-es továbbdolgozás a "Front designer"-re vonatkozott, mivel ott vannak felesleges pontok. Bár azokat is le lehet takarni alappal azonos színű négyzetekkel.
Az Inkscape-el az a fő gondom, hogy én pl. ebben az esetben egy 330x80 mm-es előlapot szeretnék megtervezni, a nyomtatással meg majd elbajlódok. Viszont a felkínált lehetőségek között nincs felhasználói méretmegadás.
A pdf-be nyomtatás jó ötlet. Ott nincs A4 korlát. Egyébkén a Xerox nyomtatóm kezeli az egyedi papírméreteket, így 356mm hosszig (és 218mm szélességig) bármilyen méretű papírt "megesz".
A hozzászólás módosítva: Jún 17, 2013

Inkspace.jpg

(#) soskajoska hozzászólása Jún 17, 2013
Sziasztok!
Van valaki, aki jártas az Inkspace használatában? Találtam hozzá egy nagyon jó beépülő modult skála rajzoláshoz, amely akkor is jól kezeli a skálát, ha nem fő értékkel (pl.: 0) kezdem. Ilyen a most készített labortáp, ahol 1,23V-tól kell kezdődnie a skálának, de természetesen 5-10-...-30V-os fő osztásokat szeretnék. Sőt a skála vége 33,7V-ra adódott, mivel a finomállító poti átfogása 1,3V. A Front designer teljes mértékben képtelen kezelni a dolgot és csak 0÷35 között tudja kiosztani a skálát, Így azt pl. Gimp-el utólag még szerkeszteni kell, hogy a felesleges pontokat eltávolítsam. Persze az is lehet, hogy én csinálom rosszul.
Az Inkspace esetében azonban nem jöttem rá, hogyan nyithatok tetszőleges méretű munkalapot, mert csak az általa felkínált sablonokat tudom megnyitni. Ha a nekem szükségesnél nagyobb lapot nyitok és abba rajzolom az előlapot, akkor meg az egész területet megpróbálja kinyomtatni. Ha nem fér el a papíron, akkor nem több lapra nyomtat, hanem kicsinyít!
(#) foltoska hozzászólása Feb 12, 2013
Szevasztok!

Úgy gondoltam, mielőtt megvásárolom, kipróbálom az Abacom Front designer 3.0-t.
Feltelepítettem a Windows 7-re, ami hiba nélkül le is futott.
Nagy öröm, majd indítás és a következő hibaüzenet jelent meg:
Idézet:
„Initialization failed. Please install again”
(annak ellenére, hogy a gyártó a weboldalán azt állítja, hogy fut w7 alatt is). Megpróbáltam XP alatt, de az "eredmény" ugyanaz lett.
Tudna nekem valaki segíteni? Mi lehet a probléma és hogyan lehet kiküszöbölni?

Köszönöm előre is, "foltoska"
A hozzászólás módosítva: Feb 12, 2013
(#) Kovács Zoltán hozzászólása Jan 26, 2013
Üdv!

Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Csináltam egy egyszerű táp előlapot, de a skála osztás nyomtatás után halvány, mit rontok el?
Front designer3- mal.
Köszi Zoli
A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2013

tap.fpl

(#) mazso1988 hozzászólása Aug 21, 2012
Sziasztok
Szeretném megkérdezni, hogy esetleg valakinek nincsen meg a 2011.01.30 Front designer Update file?

A hivatalos oldalon már csak sajnos az idei van fent.
(#) _BiG_ válasza mazso1988 hozzászólására (») Nov 26, 2011
A 2.0-s Front designer-rel csináltam.

A mellékelt képeken a Scale assistant és a program verziója látható. A Scale assistantban direkt csak a kis osztások hosszát vettem negatívra, hogy lásd az eltérést, meg hogy milyen.

Annyi volt a művelet, hogy egyik skálát megméreteztem, beosztást, szöget beállítottam, majd kiraktam. A futókör maradhat.

Aztán ugyanezekkel az adatokkal egy másik skálát is létrehoztam, de itt a "Division: Lenght" adatot negatívnak adtam meg. Természetesen az osztások kialakítása eltérhet, csak a méret és a szög maradjon ugyanaz (ha gondolod, de ez már rád van bízva, ha mást akarsz, nyugodtan, az egyik lehet lineáris, a másik logaritmikus is akár, kezdet-vég máshol... ).
A futókör itt is maradhat, úgyis egymásra kerülnek...

Aztán ugyanazzal a középponttal kiraktam.
A V és mA feliratokat még hozzáadtam és tessék
(#) mazso1988 válasza _BiG_ hozzászólására (») Nov 26, 2011
Igen pontosan ilyet szerettetnék én is csinálni.
Akkor ezt most milyen programmal csináltad? (Front designer)
(#) kaqkk válasza Tomylee hozzászólására (») Jún 2, 2011
Készíts teljesen új számlapot ! Itt a téma elején találsz
egy progit (front designer ) avval fél óra alatt (ebben benne van a kezelés elsajátítása is ) tudsz csinálni egy új számlapot
(#) poros hozzászólása Nov 24, 2010
Segítséget kérnék a régi gépem elhalálozott a Front designer programmal együtt. Letöltöttem de ez nem enged sem menteni sem nyomtatni. Van valakinek ötlete? Előre is köszönöm!
(#) newman92 hozzászólása Aug 9, 2010
Hy! Első alkotásom Front designer-rel Egy házi készítésű "multiméter" előlapja lesz.

előlap.JPG

(#) mazso1988 hozzászólása Jún 5, 2010
Sziasztok
érdeklődnék hogy nincsen véletlenül valakinek a Front designer3.0 programhoz valamiféle leirása az alaphasználatban kapcsolatban mert igy elsőre elég bonyolultnak tűnika használata.
segitséget előre is köszönöm
(#) emmzolee hozzászólása Feb 28, 2010
hi

Annó leszedtema Front designer program demóját, és nem tudom kinyomtatni, vagy elmenteni a műveimet.
Ebben tud valaki segíteni?
Esetleg egy teljes verzió lelőhelyet tudtok?
Szerintem azért nem nyomtatja az enyém.
(#) nagy hoho válasza kaqkk hozzászólására (») Szept 16, 2009
Szia! Mint láttad az előlapom egy nagyon halvány kék műanyag lemez / monitor ház/. És szeretném ezt a szint megtartani.Meg mire én megtanulom a Front designer programot kezelni addig régen kész van betű matricával. Meg én már ilyen földhöz ragadt vagyok. Az Alfasetet szívesen venném mert mostanában nem járok Pesten és a posta költség nagyon drága.
(#) kaqkk válasza nagy hoho hozzászólására (») Szept 16, 2009
Miért nem próbálod meg a Front designer progival megtervezni és kinyomtatni az előlapot ??
Aztán öntapadós átláűtszó fólia , vagy laminálás és lehet felragasztani .(Egyébbként nekem van egy két ív alfasetem , ha nagyon kell előkeresem .neked
(nekem soha nem sikerült rendesen feldolgoznom a helyére ezért dobtam félre )
(#) koos.zoltan72 válasza hapika hozzászólására (») Aug 18, 2009
Van az interneten egy Front designer3. Demo verzió, amivel ugye már gondolom mindenki találkozott aki kereste a neten ezt a programot. Ezt Le kell tölteni. Van a neten ennek a programnak egy orosz változata is ami teljesen orosz nyelvű és fel van törve, mert nyomtatni és elmenteni is lehet, nem úgy mint a demo verziót. A nagyobbik feladat megkeresni ezt az orosz változatot, mert kb anno én is átnéztem vagy 15 oldalt mire rá akadtam. A gyártó blokkolja az F.D.3. elterjedését ezért a legtöbb helyen nem található. De ez senkit ne tartson vissza a kereséstől, úgy kb egy órát kell rá szánni és meglesz. A legfontosabb ezután jön, ha mindkettő F.D.3. megvan akkor egyszerűen a demo verziót meg kell crack-elni az orosz nyelvű F.D.3. INDÍTÓ EXE-JÉVEL! Ha ez megvan akkor kapunk egy angol nyelvű, 99,9%-ban használható FRONT designer 3.-AT Természetesen nekem mind megvan. De ha valakinek sikerül így megoldania ezt a progi kérdést akkor azután magáénak mondhatja a megoldást. Ha mégsem sikerülne megtalálni akkor esetleg felrakom az indító EXE-T, csak kérjétek. :yes: A crack-elt kész progit azért nem akarom felrakni mert vadászik rá a gyártó cég. Ha sikerül kérlek jelezz vissza! Sok szerencsét a próbálkozóknak!!!
(#) hapika válasza koos.zoltan72 hozzászólására (») Aug 18, 2009
Szia!
Fantasztikusan jó képet küldtél. Természetesen érdekelne a FRONT designer-3 megszerzése.
Előre is köszönöm a segitséget.

Üdv: hapika
(#) koos.zoltan72 válasza hapika hozzászólására (») Aug 17, 2009
Üdv neked és mindenkinek aki érdeklődik ezen témakörben! Nekem van egy használható receptem a FRONT designer-3. megszerzésére a netről, persze ingyen! Ha valakit érdekel akkor kérdezzetek és leírom hogyan lehet hozzá jutni. Két képet csatolok, a legutóbbi művemről hogy lássátok mire is képes ez a progi.
(#) hapika hozzászólása Aug 5, 2009
Sziasztok!

Készitettem egy stabilizált fesz. szabályzót, amihez
egy skálát szerettem volna megrajzolni.
Ehhez letöltöttem a front designer 2.0 és 3.0 változatokat. A 3.0 nem nyomtatható A 2.0 ugyan nyomtatható, ennél viszont a vonalvastagság és a
felirat beállitásaira nem reagál. Mindig ugyan azt a halvány nyomatást csinálja, csak a méreteket tudom
állitani. Mit lehet tenni? Vagy ez ilyen?
Örülnék ha valaki felvilágositana, mert már sokat kinlódtam vele.

Üdv: hapika
(#) kaqkk válasza mozika. hozzászólására (») Jún 16, 2009
A front designer nevű progi tud ilyeneket is
és ingyenesen letölthető
(#) Szebence válasza Zoli_bácsi hozzászólására (») Szept 12, 2008
Én a felsőt választanám azzal a kis módosítással, hogy a keresztbe lévő csíkot törölném és középre betenném a C Temp-et

ui.: Bár lehet jobban néz ki ha fent marad, de az a vonal keresztbe nem kellene oda.

Mivel csináltad? A fentebb említett Front designer-rel?
Következő: »»   1 / 2
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem