Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Áramlökés határoló lágyindító
Lapozás: OK   33 / 33
(#) zotya1983 válasza Peter65 hozzászólására (») Máj 27, 2018 /
 
Ezt alá támaszthatom régi felélesztett végfokba is ez került táphidegítésnek dc re. Természetesen a 100nF os változata. A minőségnek ára van...
(#) suney83 hozzászólása Jún 12, 2018 /
 
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne tud e valaki abban segíteni, hogy inverteres táphoz lehet e lágy indítást csinálni vagy valami megoldást, mert indításnál lemegy az Fi relé 12V 30A a táp fémkeretes földelés nélkül is lemegy.
(#) Bakman válasza suney83 hozzászólására (») Jún 13, 2018 /
 
A Fi-relé nem a túláram miatt megy le hanem azért, mert valamilyen zárlat van a földelés felé. Könnyen lehet, hogy nem a tápegység hibás, hanem az oda vezető vezetékrendszerben van hiba valahol.
(#) suney83 válasza Bakman hozzászólására (») Jún 14, 2018 /
 
Nincs bekötve a földelés akkor is le megy van még egy 12V15A-res mellete és az nem veri le. Én arra tippelek túl nagy indulásra a zárlati árama és lehet e valamit kezdeni ezzel. Ha nincs bekötve a másik táp akkor is le megy ha van földelés ha nincs és mindegy hova van bekötve. Ha nem veri le akkor működik, nincs baja a tápnak.
(#) Bakman válasza suney83 hozzászólására (») Jún 14, 2018 /
 
Mérések nélkül én arra tippelek, hogy valahol a nulla és a földelés zárlatos, ezért veri le a Fi-relét nagyobb fogyasztó.

Mindegy, hogy induláskor mekkora áramot vesz fel, a Fi-relé csak a földelés felé folyó áram miatt old le.
Következő: »»   33 / 33
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu