Fórum témák
» Több friss téma |
Igen de ha az új cellákat össze kell kapcsolni oda csak pontheggesztő jó az meg nincs mindenkinek.
"forrfüllel" ...azokra meg lehet forrasztani.
Talán ez a típus van benne: Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Kedd, 13:35
Az nem sokat befolyásol. Ha megszakadt, akkor alapból nem vesz semmilyen töltést,
onnantól meg nincs mit tesztelni, go recycle container.
De azt vissza is lehet ám pattintani... Ámbár, ha az a típusú cella van benne, amit tippeltem, akkor abban nincs benne ez a védelem.
Igen láttam én is olyan agytrösztöket youtubon, akik ezt csinálják.
Csak azt nem veszik figyelembe (meg úgy látom te sem), hogy az a védelem nem véletlenül "szólalt meg". Pontosan azért, mert a túlhevülés miatt akkora nyomás keletkezett, hogy ki kellett engedni a cellarobbanás elkerülése miatt. Az nem egy kismegszakító, amit vissza lehet kapcsolni. Ha egyszer kioldott, el kell fogadni, hogy nem javítható. A visszapattintással az a probléma, hogy onnantól kezdve már nem garantálható, hogy ugyanakkor fog kioldani, amikor kell, ha kiold egyáltalán. Ha közben még deformálódik is, borítékolható, hogy bukta a dolog. Szóval megkérlek, hogy ilyen vissza pattintgatós tippeket lehetőleg ne osztogass másoknak te sem. Ui.: Szerinted mennyire ép és használható még egy már bizonyítottan felforrt cella? (A kérdés költői volt, nem szükséges rá válaszolni.) A hozzászólás módosítva: Kedd, 21:34
Csak kíváncsiságból pöccintettem vissza a védelmet (hogy meggyőződjek a funkciójáról).
Sokszor viszont meglepett, hogy a fesz tejlesen jó volt... De vegyük figyelembe, hogy sok cellában nincs is ilyen mechanikai védelem...akkor ott bármi megtörténhet?! ![]()
Nem szerettem volna "parázs" vitát "kirobbantani" a témában.
Rendeltem bele 4 cellát és majd kiderül ... de úgy látom nincs benne védelem. A tény az, hogy az akku magától merült le csontra, nem töltés közben hibásodott meg. Már írtam, hogy 2 akkum van és 2 töltőm, tehát egyértelmű melyik a rossz. |
Bejelentkezés
Hirdetés |