Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Jaeco nagyon vonz, de az Omoda sem rossz. Megnéztem és kipróbálom mindet, de érdekelne, ha van valakinek már.
Idézet: Biztos, hogy az jó választás? Hosszú távon élettartam. Persze lehet jó is, de semmit nem tudunk. Alkatrész lesz-e. „Kínaiban gondolkodom.”
Hosszútávú tapasztalata nincs senkinek.
![]() Idézet: Én ilyen döntésnél maradtam a biztos beváltnál, ismeretlent hosszú távon tapasztalják meg mások. „Hosszútávú tapasztalata nincs senkinek.”
Szerintem a ma gyártott autók bárhol készülnek nem járnak kisebb kockázattal. Csak a többi sokkal többe kerül.
![]()
Ebben van valami. A mai gyors fejlesztések egyre bonyolultabb technikáknál kiforratlanok. Jó példa az Ecoboost motor. Újkorában nyert valahány díjat, utána hamar kevés futásnál szétestek.
A hozzászólás módosítva: Vas, 20:44
A biztosan bevált az, ami nálad nem romlik el.
Tudsz mondani egy tuti autómárkát? Nem fogsz tudni, de ha nekem nem hiszel, nézz csak meg pár autójavító műhelyt, sorba kell állni mindenhol, vígan megélnek. Vannak márkaspecifikus szervízek, azoknál is ez a helyzet. Persze vannak statisztikák és vélemények, de az ember kitörölheti vele, ha pl. eltörik a turbo tengelye egy biztosnak mondott, hagyományosan beváltnak hitt autónál... Magyarán ne legyél annyira biztos a dolgodban. Idézet: Nem annyira vagyok biztos, de vannak sok hibás, és kevés hibás típusok -meg ezek közöttiek. Az esély jobb a kevés hibásoknál. Én eredeti japánt választottam, amiről sok tapasztalati infót kaptam egy nagycégtől, ahol sok ilyet (és másmilyeneket is) használnak kemény igénybevétel mellett (mezőgazdaság terepjárás). Turbós eleve kizárva nálam, nem kell rakéta. „Magyarán ne legyél annyira biztos a dolgodban.” Idézet: „"Német" dolgoknak, miközben ott sokszor már csak a múlt hírnevéből élnek, nem a jelen minőségéből.” Ja kérem, változtak a beszállítók!
Engem, mint felhasználót teljességgel hidegen hagy, ki a beszállító.
A turbo csak egy példa volt, rengeteg alkatrész van egy autóban.
Idézet: Ez a lényeg, nincs biztos. Ha nálad nem romlik el, akkor tuti, ha igen, akkor nem tuti. „Az esély jobb a kevés hibásoknál.” Idézet: Tudom, de pont egy nagyon költséges és egyszer biztosan cserélendő az autónál rövidebb élete miatt. Mellőzhető. „A turbo csak egy példa volt,” Idézet: Dehogynem. „Turbós eleve kizárva nálam, nem kell rakéta.” ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |