Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Persze jó az LT1004-es is.
A lényeg az hogy 2,5V-os legyen és lehetőleg TO-92-es tokozású. Köszönöm előre is!
Az LT lesz, mert az LM-ből csak 5 Voltos lenne ebben a tokban.
Egyébként mennyiben jobb ez Neked, mint egy mezei TL431?
A hozzászólás módosítva: Aug 13, 2013
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem van (akár a tapasztalt felhasználókhoz), hogy az SMD kondenzátorok anyagáról lehet-e tudni valamit? Konkrétan "X7R" anyagot keresek, de nem tudom hol találom ezt az infót. Köszi!
Zömében az, de ez nem specifikált paraméter. Ha biztosra akarsz menni, akkor kérdezz rá konkrétan (tokozás, érték) és hozunk olyat, amilyen kell.
Sziasztok,
Rendeléseknél külön jelezni kell, hogy a rendelt kapcsolók / csatlakozók azonos mechanikai kialakítással érkezzenek, vagy ez kizárólag a nagykerektől függ és szerencse kérdése? Szalagkábelcsatlakozóknál AWP-26 például az utóbbi rendeléseim közt egy zacskóban sem voltak azonosak, pedig az a bizonyos fordítva bedugást gátló pöcök sokaknak fontos lehet. 4 ből egy volt ilyen, a többi negatív irányba ment el, illetve nem is hozzá való rögzítőfülek vannak méllécsomagolva. Az pedig hogy ilyen is érkezhet nincs feltűntetve. A KNX 2 (=ST304) ON-ON néven szereplő kapcsoló sem teljesen egyezik az adatlapjával, igaz ez csak akkor jelent gondot ha valaki nem a saját anyájával akarja rögzíteni, hanem egy már létező menetelt furatba szeretné behajtani.
Szerintem ezt a problémát az ügyfélszolgálat tudja megoldani. Hívd fel őket, biztosan segítenek!
Üdv.
Csütörtökön rendeltem a hestore-tól. Napokon át figyeltem az állapotot. Most számlázás alatt van a rendelésem. Van rá esély, hogy hétfőn megérkezik a csomag? Vagy várnom kell vele szerdáig (vagy az is lehet hogy szerdán adják fel postára) és csak csütörtökön (jobb esetben) kapom meg? Így 1 teljes hét a rendelési idő?
Szia!
Nyilván hétvégén és ünnepnapon nem dolgoznak, ezért légy türelmes.
Sziasztok.
Szeretnék rendelni 1-2 alkatrészt de nem haladja meg a 10 000 ft de jó lenne ha postával meg lehetne oldani eléggé messze lakok. Valakinek van valami ötlete, hogy mit lehetne tenni?
A megrendelésen túl még milyen ötletet szeretnél?
Nézegettem a PickPack pontos átvételt, de annak nem az lenne a lényege, hogy elmegy oda az ember és átvesz "személyesen" ingyen, vagy minimális összegért? Ugyan annyi a PickPack pontos mint a postai. Az legalább elhozza házhoz, de a futár sem sokkal több.
Így van. Éppen ezért lehet választani postát is meg futárt is, kinek mi tetszik.
Ez az egész pickpack pontos dili nem a mi fejünkből pattant ki, hanem a folytonos nyaggatás miatt mentünk bele. A költsége pedig nem nulla. Nyugodtan ki lehet próbálni, adj fel egy csomagot bárkinek egy ilyen pontra. Egyébként ha már valami előnyt kellene felhozni mellette: van olyan pont, ami 24 órában van nyitva, ha se futárral, se postással nem tud az ember összefutni elfoglaltságai miatt. A hozzászólás módosítva: Aug 18, 2013
Sziasztok!
Megoldható-e SO-8 tokkal SA SE vagy NA 555 beszerzése? A lényeg a normál 555-től nagyobb hidegtűrés, és az SMD tokozás. üdv
Sziasztok! NJM 072 Bl műveleti erősítőt be tudtok szerezni, vagy helyettesítő típust ajánlani? Soundkraft keverőpultba kellene egy fél marékkal
![]()
Éppenséggel tudunk, de egyelőre úgy néz ki, hogy csak tengeren túlról, ami az átfutási idő tekintetében nem túl jó hír. Minden esetre feltettem a kínálatba NJM072BL, de a beszerzés részleteiről majd Török István kollégát kell nyaggatni műsor időben a vevőszolgálaton.
Igen, megoldható, NA555D, de a szállítás vonatkozásában ugyanazt tudom mondani, mint előbb SzAndras00 kollégának.
Köszönöm szépen!
Kapcsolás ezt írja elő, elvileg pontosabb.
Ennek a tranzisztornak a szöveges leírásában 1,5 A szerepel, de az ott lévő adatlap fejlécében csak 500 mA.
A 25 és 40 végződésű változatokra már igaz lenne a 1,5 A, de a 16 végűre helytelennek tűnik az adat.
Az adatlapon nem ez van.
A hozzászólás módosítva: Szept 2, 2013
Ha megnézed jobban, az egyik egy Philips/NXP, a másik egy Fairchild adatlap.
Viszont: "ahol nincs feltüntetve a gyártó, ott az változó beszállítótól - több ekvivalens típus is jöhet." Bővebben: Link Szerintem itt lakik az elhantolt kutya. Mivel nem lehet "általános mosópor BC817" adatlapot felrakni, hanem csak konkrét gyártók konkrét termékéről szólót, így az egyik gyártóét fogják felrakni, kb. ahogy a gugli kidobja. De ne gondold, hogy mert az egyik tételnél a Fairchild adatlapja van, a másiknál meg az NXP-é, az azért van így, mert az egyikből mindig a Fairchild cuccát kapod, a másikból meg mindig az NXP-ét. A Fairchild-os adatlap amúgy szerintem kicsit kozmetikázottnak tűnik: Ic = 500mA, Ib = 50mA -> max. Vcesat = 0.7V, ez így Pd = 0.5*0.7 = 350mW, pont ennyi van a Pdmax rovatban (ráadásul 25 fokon), nem hihető, hogy 3x akkora áram mellett a Vcesat a harmadára fog esni, hogy ne lépd túl a szumma Pd értéket. Ráadásul ahogy melegszik a tranyó, több lesz a Vcesat is.
Mellékeltem.
Nem értem miért "terelsz". Jóindulatból jeleztem egy ellentmondást az alkatrész megnevezése és adatlapja között. Mi köze ennek az erősítéshez? Sokkal inkább _vl_ véleménye közelítheti a valóságot, de akkor is jó lenne feloldani az ellentmondást (pl. ha nem tudható biztosan mekkora a terhelhetőség, akkor ne adjuk meg.)
Köszönjük az észrevételt, s mielőtt vér folyna, javítottuk az adatlapunkat.
Sziasztok!
Kapható lesz a közelben nálatok 74LS164 SMD tokozásban (SO14) ? SMD-ben csak 74HC164-et találtam. Vagy megfelelne az is helyette? üdv: Müszi
Sajnos nem. A 74LS sorozat már csak a múlt iránti tiszteletből van a kínálatban pl. szerviz célokra.
A HC jó is lehet helyette, de az is lehet, hogy nem, az áramkörtől függ. A HCT biztosan jobb választás helyettesítőnek, mint a HC, de az sem 100%.
Viszont a Farnell/FDH-nál találsz SN74LS164D-t.
Ebbe a kapcsolásba kell: Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |