Fórum témák
» Több friss téma |
Szét kell pattintani, valahol kezd meg óvatosan és onnan már megy. Fémtárggyal ne próbáld!
Végülis sikerült de nem látok semmi hibára utaló nyomot.
A szalagkábelt húzd ki törölgesd meg óvatosan ha van kontakt spray-t is fújhatsz bele/rá.
A hozzászólás módosítva: Aug 18, 2014
Spray-m nincsen, de megtörölgettem őket
Nekem ez így bevált ha nem lesz jó HW hiba.
Szerintem ne mert a fülpiszkáló foszlik és lehet ott marad egy szál és az is okozhat hibát.
A hozzászólás módosítva: Aug 18, 2014
Az gáz. Nekem csak helyére kellett rakni a szalagkábelt, amikor elaludtam és leesett a kezemből 30cm-ről a földre.
Végül beszéltem az Acer Magyar képviseletével, és el lesz küldve javításra. Két hónapos gép, de Németországban lett vásárolva.
Köszönöm a hozzászólásokat.
Szia. Hogy szétszedted, nem lesz gond?
Remélem, nagyon vigyáztam rá nem látszik semmi beavatkozási nyom.
Concorde TAB ROKEE tipusú tabletem nem indul.Tegnap hangszóró nem működött (akkor befújtam egy kis kontaktsprayt a indítóhoz),majd elindult a hangszóró,de egy helyen beszivárgott a kontaktspray és a képernyő ettől függetlenül működött,csak az egyik része halványabban világított.Ma beindítottam és legalább fél órán keresztül az android felirat villogott majd leállítottam és újraindítottam,de akár hányszor nyomtam be az indítót nem indult.Levettem a hátulját és a MIC feliratú kis(szerintem mikrofon,de nem vagyok benne biztos) alkatrész kiszakadt. A hangszóró nélkül sem képes el indulni a tablet, mit tegyek?
A hozzászólás módosítva: Szept 3, 2014
Próbáld meg öltővel úgy hátha bekapcsol. elméletileg be kellene kapcsolnia mikrofon és hangszóró nélkül is. Azt nézd meg esetleg nincsen-e ott zárlat.
Szia, ma megjött a tablet, megcsinálták garanciában, a kijelzőt cserélték ki .
Amúgy ez a Wi-Fi kapcsolat előfizetős? vagy hogyan tudok kapcsolódni a netre?
Szia! Ha van vezetékes internet elérésed, akkor egy wifi routert kell beszerezned. Ezen létrehozol egy elérési pontot, a tablettel meg majd ehhez kell csatlakoznod.
Mobil előfizetés esetén több lehetőség is van. Okostelefonok többsége meg tudja wifin osztani az internetet. Aztán vannak olyan routerek, melyek tudnak usb-s 3g modemet kezelni. Szolgáltatóknál kapható erre speciális készülék is, melybe csak a sim kártyát kell betenni, s wifin biztosítja az internetet. Az ingyenes lehetőségekről nincs jó tapasztalatom. Egyre több elérési pont van, de a tapasztalatom azt mutatta, hogy mindig pont ott nem volt, ahol kellett volna. Éttermek, szállodák, repterek, pályaudvarok területén biztosan van, de a legtöbb helyen kód kell hozzá, amit csak a fizető vendégnek adnak meg. Egyes vonatokon is szokott lenni, de képzelheted a sávszélességet, mikor 50 utas akar azon az egy szem mobil hozzáférésen netezni. Talán volán buszokon is van, ahol persze hasonló a helyzet. Vannak persze magán hálózatok is, melyeket figyelmetlenségből nem titkosítottak, de ezek száma a nullához konvergál...
Köszi a választ, per pillanat nincs routerem.
Ha letöltök a PC-re egy Androidos programot, és a tabletet összekötöm USB-n keresztül a PC-vel, akkor azt át lehet másolni és ott telepíteni?
Igen, csak a beállításokban engedélyezni kell.
![]()
De hova másolja, mert sehol sem találom?
Erre nem tudok Neked konkrét választ adni, mivel nem ismerem a gépedet (és igazából nem is szeretném megismerni). Javaslom a témában a készülék használati utasításának áttanulmányozását. A gyártó honlapjáról letöltheted, ha nem adtak nyomtatott verziót. Ami biztos, ha van memóriakártya foglalat a készüléken, akkor egy megfelelő (többnyire microsd) memóriakártyán közvetlenül is beleteheted az áhított programokat. A telepítéshez viszont engedélyezned kell a beállítások közt a "telepítés külső forrásból" opciót. Ezután a fájlkezelőben csak rá kell kattintani a telepítő programra, és követni a képernyőn az utasításokat. Hozzá kell tegyem, hogy a legtöbb androidos program már a telepítéshez is internetkapcsolatot igényel.
Szerintem csak feleslegesen bonyolítod az életed, mert szinte fillérekért vehetnél egy routert, és minden gondod egy csapásra megoldódna. Kb olyan amit csinálsz, mintha vennél egy autót és benzin nélkül tologatnád az utcán...
most találtam erre a fórumra mert én is éppen tabletet javítok (Leesett és eltörött az érintő panel)
A tablet típusa szerint hiába kerestem "Vega q7108) lebontottam a kijelzőt a kilyelző szalagkábelén a QSD E-C7115 típus jel van. EBAY És az AMAZON sem talált semmit. Az AliExpress megtalálta de ott nem tudok PayPal al fizetni És a kijelző leírása is igen hiányos nekem 7"-os kell valaki tudna olyan helyet ahol PayPal al fizethetek Vagy van valakinek ilyen érintőpanelja ? AliExpress
Üdv mindenkinek.Van egy Concorde tab one.om,és 12-voltot raktam rá,ettől egy pillanatra ki fehéredett a képernyő,és kikapcsolt.A kérdésem,hogy meglehetne e javítani,és hogy hova nyuljak ill,mit cseréljek.Előre is köszönöm a válaszokat.
Jujj! 12V az sok függetlenül attól hogy hova szabadítottad rá. Őszintén szólva nem tudom mi lehet a gond. Lehet hogy kiégett a háttérvilágítás vagy esetleg ez előtte lévő biztosítás vagy vezetősáv és előfordulhat hogy az aku-ban is valami megszakított hiszen 5 helyett 12V-on már egész szép túl áram jön létre.
Nem eppen teljes megoldas, de esetleg hasznalhato info. Az alibaban tudnal venni paypal-el, de a min mennyiseg 5 db: Bővebben: Link
Mondjuk a 30USD (€24) is megfontolando, bar kicsi az esely de eladhato a maradek 4.
Üdv mindenkinek van egy cruz T301 tablet érintő panelt keresek hozzá de nem találtam ha valaki tud nekem segíteni hogy hol lehet kapni kérem az írjon nekem előre is köszönöm
Üdv van egy tabletem ami bekapcsoláskor csak fehéren bevillan a kijelzőn és ennyi semmit nem csinál tovább mi lehet a gond előre is köszönöm
Üdv mindenkinek van arnova7G3 teblet és szoftvert szeretnék hozzá de nem találok ha valaki tud segíteni kérem segítsen előre is köszönöm
Szia!
Szedd szét és nézd meg milyen vezérlő (proci és gpu) van benne, aztán az alapján keress rá gugliban! Neem valami noname gépnél már bevált ez a módszer (mint kiderült Allwinner A11 és Mali400 volt benne).
Sziasztok!
Van egy Goclever tab r75 tipusu kinai tabom,az vele a gond,hogy az 5 v-ra mint töltésre nem reagál,legalább 7.5 kell,hogy jelezze a töltést.Igy viszont percek alatt full töltést érzékel,de ugyanolyan gyorsan le is merül.Kicsit szoktam szerelni igy közvetlenül az akksira küldök 5 voltot,igy lehet használni.Ha kábellel gépre kötöm akkor csak 5 mp-ént felvillan,hogy "az usb eszközt nem lehet felismerni"és semmi reakció,a tableten se.Viszont a tablet usb-ről kezeli az egeret a billentyüzetet,pendrivot,mobilt,szóval a tablet érzékel mindent,de őt nem ismeri fel a gép. Valaki találkozott már ilyen hibával?Segitsetek ha tudtok!!
Ja igen meg még annyi,hogy ha megnyomom a billentyüzár gombot sötét képernyőnél,akkor kb 10 mp telik el mire bejön a kép
|
Bejelentkezés
Hirdetés |