Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Tablet PC javítások
Lapozás: OK   9 / 40
(#) Laslie válasza Master X hozzászólására (») Márc 7, 2015 /

Az eszközkezelőben nevesítve látod a készüléket? Ha igen, akkor töltsd le a Google ADB USB drivert, és az add meg az illesztő program frissítésekor. Ha nem akkor HW kompatibilitási probléma lesz. A két USB nem tud egymással rendesen kommunikálni.
(#) Master X válasza Laslie hozzászólására (») Márc 7, 2015 /

Arra Jutottam leirom pontosa mit csinál, Az eszközkezelőben nevesítve nem látom de az egész a következőképp zajlik, bekapcsolt álapotban teszem rá a tabot mert kikapcsolva nem csinálja ahogy a leirás van. lényegébe ahány alkalom annyiféle kijelzés van amikor kiirja hogy rendben van a usb használatra kész , van amikor ismeretlen usb eszköz , és van olyan amikor myaudio power sd nek jelzi be.
na szval megnyitom az RK BEACH tool - t a tab csatlakoztatva a kocka rózsaszinre vált megadom neki az IMG -t utánna Swich a kocka átvát zöldre UPGRADE elkezdi csinálni de miközben csinálja sárgán villog a kocka és a kocka alatt 6-6 vagy 6-5 van kiirva ez nem tudom mi??de végez vele ok vár egy kicsit újraindul és fehér a képernyő majd vagy azt irja hogy ismeretlen usb vagy azt hogy android - hoz keres illesztőt.
(#) Master X válasza Master X hozzászólására (») Márc 7, 2015 /

Néztem az eszközkezelőbe most a következőt lássa:egyéb eszközök sárgán kérdőjel felkiáltójel POWER SD.ehez keresi a drivert.
a lemezmeghajtóknál meg ROCKCHIP usb USB Device 2x egymás alatt.
A tárolo kötet feliratnál meg Általános Kötet
Total Commanderben jelzi mind a 2 tárolókötetet de semmit nem nyit meg róla cs érzékeli
Lehet hogy én cseszem el valamit de hiába adom neki a power sd drivert nem instalálja fel????
(#) zoszka válasza Master X hozzászólására (») Márc 7, 2015 /

A tabon az usb hibaelhárítás be van kapcsolva? A fejlesztő opciókban éred el. Ha nincs bekapcsolva nem fog menni.
(#) Master X válasza zoszka hozzászólására (») Márc 7, 2015 /

a fejlesztő opcióba hogy tudok belépni???
(#) kameleon2 válasza Master X hozzászólására (») Márc 7, 2015 /

Nekem WinXP alól gond nélkül felment a frissítés. Dobd ki a Win7-et.
(#) Master X hozzászólása Márc 7, 2015 /

üdv

Xp.SP 3 Van de annál se tudtam összehozni, neked honann van a frissités és az usb hozzá???
(#) zoszka válasza Master X hozzászólására (») Márc 7, 2015 /

A telfonról opcióban a szoftware adatok és azon belül a cikszám. Lehet más nevekkel de itt keresgélj. Jópárszor egymás után rákattintasz (kb 10x) és kiadja a fejlesztői opciókat. Usb hibajavító módban máshogy működik az usb és más drivert is kér. Amiket te használsz azok normál usb driverek és nem jók flash-hez.
A hozzászólás módosítva: Márc 7, 2015
(#) kameleon2 válasza Master X hozzászólására (») Márc 8, 2015 /

Úgy, hogy 2010-ben is W7 volt a támogatott a gépemre - mégis XP került rá. Azóta le sem vettem, mert a legjobb oprendszer. Ugyanis SUN alapjai vannak (W2000), nem MS. Eddig egyszer sem bántam meg. A csilivilit meghagyom a managereknek.
(#) Master X válasza kameleon2 hozzászólására (») Márc 8, 2015 /

Nekem sincs semi bajom a xp vel , de a tab tipusa myaudió power 4 gb elvileg rockchip RK 3168 ARM Cortex A9 ehez kellenne.
Mert Az RK BEACH tool ha betöltöm az img-t akkor RK29 et ir ki és biztos ez a baj hogy nem hozzá való a frissités hiába a myaudiótól van leszedve . nekem az RK3168 kellene de sehol sem találom hozzá.
(#) Laslie válasza Laslie hozzászólására (») Márc 8, 2015 /

Kicseréltem az akksit. Most már tölti rendesen. Sikerült a firmware frissítés, de az valahogy nem az igazi.
Elindul a gép, de nagyon-nagyon lassan. Ha bejön a zárolt képernyő (lakat), akkor is csak egy pillanatra, majd megint megjelenik a myaudio felirat, és nem reagál semmire. Aztán egyszer csak megjelenik a feloldó képernyő. Fel tudom oldani, de az ekkor megjelenő főképernyő teljesen üres. Nincs háttérkép, és minden interakcióra nagyon lassan reagál. A beállításokba belépve megjelenik a fejléc, de a lista nem, majd néhány másodperc múlva eltűnik, visszatér a főképernyőhöz.
A firmware-t többször rátöltöttem, de semmi javulás, ugyanígy működik.
Ötlet valakinek, hogy mit csinálhatnék még, hogy életre kelljen?
(#) Master X válasza kameleon2 hozzászólására (») Márc 8, 2015 /

Üdv

my audió 704t frisitést keresek esetleg nem lenne valakinek köszönöm
(#) Kovidivi válasza Laslie hozzászólására (») Márc 9, 2015 /

Mindig ugyanazt a firmware-t próbálgatod? Keress másikat, hátha a firmware-rel van a gond!
(#) kameleon2 válasza Laslie hozzászólására (») Márc 9, 2015 /

Csatlakozom Kovidivi-hez. Ha már úgyis kuka, mit veszíthetsz egy-egy másik firmware kipróbálásával?
(#) Laslie válasza Kovidivi hozzászólására (») Márc 9, 2015 /

Igen, mindig ugyanazzal próbálom. Én is erre gyanakszom, de sajnos nem találtam hozzá másik firmware-t. Csak azt ami a hivatalos oldalról tölthető le.
A hozzászólás módosítva: Márc 9, 2015
(#) Laslie válasza kameleon2 hozzászólására (») Márc 9, 2015 /

Veszíteni valóban nem veszítek vele semmit, csak másik firmware-t nem találtam hozzá.
(#) Master X hozzászólása Márc 11, 2015 /

ÜDV Mindenkinek!

Hozzám került egy Myaudió 704o tipusu tablettel már ha az!leszedtem az eredeti firmwarét a myaudiótól de cseszik vele normálisan menni.a hiba a következő: megcsinálja a frissitést de nem adja be teljes képernyőn, esetleg lenne valakinek hozzá normális frissités??? vagy hol találnék hozzá.
A tab adatai: build n: RK3026-ENG 4.2.2 JDQ39
Modell: 704o legalább is ezt irja ki , a hátulján Power 4gb felirat van ezen kivül semmi azonositó szerintetek ehez milyen frissités kellene??
Minden megoldást meghalgatok és nagyon köszönöm előre is
(#) kameleon2 válasza Master X hozzászólására (») Márc 11, 2015 /

A chipen milyen felirat szerepel?
(#) Master X válasza kameleon2 hozzászólására (») Márc 11, 2015 /

Szétszedni még nem szedtem szét , a frissités sikerült mert elindul csak nem tudom bekalibrálni mivel nem teljes képernyőn jelenik meg olyan mintha valami mobilos android frissités lenne , nem teszi ki teljes képre pedig a Myaudiórol szedtem le és abból is csak a dual core verziót engedi telepiteni a simát nem.
az adataiba bele tudtam nézni , a gép lássa normálisan usb -n is
A tab adatai: build n: RK3026-ENG 4.2.2 JDQ39
A tab ugy került hozzám hogy csak a Myaudio felirat jött be igy mindenféleképp frissitenem kellet.Esetleg nem tudnál ajánlani valami tuti frissitést amit elfogad???
(#) kameleon2 válasza Master X hozzászólására (») Márc 11, 2015 /

Szedd szét és nézd meg a pontos típust. Ha óvatos vagy és követed a youtube "így szereld szét!" videókat, nem lesz gond. Simán körömmel óvatosan körbe lehet pattintgatni. Csak az oldalsó csavarok kicsavarását ne felejtsd el előtte.
(#) moltam válasza Master X hozzászólására (») Márc 11, 2015 /

Ilyen?
A hozzászólás módosítva: Márc 11, 2015
(#) Master X válasza moltam hozzászólására (») Márc 12, 2015 /

ÜDV!

Igen olyan , csak elöl van kamerája a hátlapon nincs...
(#) mateatek válasza Master X hozzászólására (») Márc 12, 2015 /

Ha rámész a MyAudio oldalára, és le akarod tölteni a gépre a firmware-t, akkor ezt dobja automatán. Holott úgy tudom, hogy innen kell a Dual Core változat.
Persze tévedhetek.
(#) Master X válasza mateatek hozzászólására (») Márc 12, 2015 /

Tettem fel képet róla , Igen a Myaudió oldalról szedtem le a 7040 nél volt a sima 34799.img illetve a dual core verzió 34923.img és ebből csak a dual core img vel csinálja meg.
Próbáltam a Power img-t is elindul vele de a végén befagyasztja a gépet és ujraindul .
Pedig a Batch tool mind a kettőnél RK 302A - ir ki mikor beletöltöm szerinted???szivat a gyártó !!vagy én csesztem el valamit amire nem gondoltam.
(#) Leraz válasza Master X hozzászólására (») Márc 12, 2015 /

Szia.
Nekem 2 db. ilyen tablet van üzemben és havonta kell frissítenem mert az unokák játszadoznak vele.Nekem idáig mindig sikerült azzal a 34799-el gond nélkül.
(#) Master X válasza Leraz hozzászólására (») Márc 12, 2015 /

Értem akkor leirom én hogy csinálom lehet hogy valamit kihagytam
megnyitom a beatch toll - ráteszem a tabetet usbre bekapcsolt álapotban - a kocka rózsaszinre vált megadom az imgt - swich - a kocka átvált zöldre és upgrade.
Megcsinálja ujraindul és ahogy a képen van.

Stimmel.Nem lehet,hogy valami hardver hiba is van még ott a kijelzőnél?

nem tudom , de usb driverből neked melyik van fenn???RK 3026 vagy a Rk 3128 ???
mert nekem a 34799 el nem indul el. lehet hogy nem jó usb -t tettem fel hozzá?

Nekem a RK v1.7-es van fent amit szintén onnan szedtem le. Az USB meg 3.5-ös.Esetleg nincs már fent át tudom küldeni az egészet ha ez segít.

nekem is az van fenn de nem onann szedtem le , ha át tudod küldeni nagyon köszönöm hátha
Következő: »»   9 / 40
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem