Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Tablet PC javítások
Lapozás: OK   11 / 40
(#) kassaiba hozzászólása Ápr 10, 2015 /

Igaz a 995 azon ICS van
(#) Gery78 hozzászólása Ápr 21, 2015 /

Sziasztok!
Lenne hozzátok egy olyan kérdésem, hogy egy ASUS Transformer Tab T100TA típusú készüléknek hogyan kell szétszedni a kijelzős részét? Az a gond vele, hogy Unokaöcsém leejtette, és az érintő üveg végigrepedt. Az LCD hála Istennek sértetlen maradt, szép képe van, de az érintőüveget szeretném kicserélni rajta, mert így használhatatlan. A szervizben meg horribilis összeget kérnek a javításért. Arra gondoltam, hogyha valahogy szét tudnám szedni, akkor talán belül meg lehetne nézni az érintőüveg típusát, és talán tudnék hozzá rendelni Kínából. Egyelőre a szétszedésnél tartok, nem tudom hogyan fogjak hozzá, nem szeretném ha a burkolat megsérülne. Csavart sajnos nem látni rajta, akkor gondolom pattintós. Segítségeteket kérem, hogy fogjak neki a szétszedésnek. Előre is köszi.
(#) Andr3wJ válasza Gery78 hozzászólására (») Ápr 21, 2015 /

Hali!

Hátha segít: Youtube link
(#) Gery78 válasza Andr3wJ hozzászólására (») Ápr 21, 2015 /

Szia!
Király vagy, köszi szépen, ez a videó nagyon sokat segített, és nagyon részletes is. Most már csak ki kellene derítenünk, hogy mi az érintőüveg típusa, és hogy rendelhető-e valahol.
(#) Andr3wJ válasza Gery78 hozzászólására (») Ápr 21, 2015 /

A youtubon a gyerek linkel valamit, de ebay-en tuti találsz.
(#) Travolta válasza Gery78 hozzászólására (») Ápr 22, 2015 /

Innen rendelhetsz.
(#) Leraz hozzászólása Ápr 24, 2015 /

Sziasztok.
Egy My audio tablettel van gondom.Külsőre 7040-es típus de ebben már A13-as IC van.Bekapcsol de nem lép tovább a feliratnál.
Az RKBatch sem akarja felismerni. Tud valaki segíteni a frissítésben?
Kössz.
A hozzászólás módosítva: Ápr 24, 2015
(#) kassaiba hozzászólása Ápr 24, 2015 /

Recovery alá be tudsz lépni? ha igen akkor szerezni kell a típushoz egy beckupolt szoftver mentést és az feltolni rá (asszem az megoldás lenne)
(#) Leraz válasza kassaiba hozzászólására (») Ápr 24, 2015 /

Sajnos sehova nem enged belépni.
(#) Andr3wJ válasza Leraz hozzászólására (») Ápr 24, 2015 /

Ha a13 van benne akkor az RKBAtch nem jó hozzá!

Neked a Livesuit 1.09 kell, ha van hozzá megfelelő firmware.

Vagy ha szerencséd van és megy az ADB próbálkozhatsz a DATA és CACHE partició törlésével.
(#) Lezli46 hozzászólása Ápr 24, 2015 /

Sziasztok!

Overmax Steelcoore 10+ tabletem van.., sajnos akku hibás és cserés volna ,de a forgalmazó elég horror árat kér ezért.., legalábbis az én anyagi lehetőségeimhez képest..,
Kérdésem : pontosan milyen rendelési számon kellene rendelem., és a beszerzési cimet is szeretném ha megküldené valaki.
Ki tudom cserélni az akkukat!
baráti üdvözlettel
(#) Leraz válasza Andr3wJ hozzászólására (») Ápr 24, 2015 /

Sikerült,elindult csak most az akkumulátorral van valami. Töltést kijelzi,hogy megy de semmi eredménye az akkumulátornál.

Hagyd rajta a töltőn 1 napot, aztán vagy jó lesz vagy nem, lehet rossz az akksi, vagy a töltés vezérlés.

Jó de 3,5V-ot mérek az akkumulátornál és 0 áramot.Ez a vezérlés lesz csak jó lenne tudni melyik az.
Másik akkumulátorral is ezt csinálja.Külön feltöltöm akkor beindul rendesen de le is merül.
A hozzászólás módosítva: Ápr 24, 2015

Kell legyen egy táp ic rajta, AXP209 talán

Kössz, úgy néz ki megvan a bűnös.
Abban tudsz segíteni,hogy van hozzá billentyűzet. Ezt érzékeli vagy kell hozzá valami program is,hogy használható legyen.

Egeret, billentyűzetet simán kezeli alapból.

Köszönöm!
Hú de nem szeretem ezeket a miniatűr alkatrészeket.
(#) csipaDJ hozzászólása Máj 14, 2015 /

Üdv mindenkinek.
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a mi nap szereztem be egy ConCorde Tab 7.1 et. Az a gond ezzel a készülékkel hogy az előző gazdája elrontotta a feloldási alakzatot és így a tab lezárt és kéri a google fióket. Na már most itt a kérdésem is.
Ezen a típuson hogyan kell "factory resetet" végrehajtani hogy a masina visszaálljon gyári adatokra?? Mármint kínaira.
Válaszaitokat előre is köszönöm!!
(#) cupika97 válasza csipaDJ hozzászólására (») Máj 14, 2015 /

A "hangerő fel" és a bekepcsoló gombot nyomd egyszerre. Bejön egy menü, szerintem a wipe data-factory reset-re menj. Ez abba az állapotba teszi vissza, ami a vásárláskor volt.
(#) csipaDJ válasza cupika97 hozzászólására (») Máj 14, 2015 /

Üdv. Úgy már próbáltam meg a hangerő - al is de nem jártam sikerrel mert akkor USB kapcsolatot kér pc-hez és valami FWDM módot akar elindítani. :/
Próbáltam még "Home" + Bekapcsológomb akkor olyan mint ha elindulna a recovery menüje de nem indul el mert bedob egy felkiáltó jelet és onnan nem csinál semmit. Valaki valami más tanács még?
(#) Andr3wJ válasza csipaDJ hozzászólására (») Máj 15, 2015 /

FWDM jó lesz neked, csak le kell tölteni a megfelelő firmwaret es ujrarakni.
Lehet hogy nincs is rajta gyárilag Recovery.

Vagy ha szerencséd van és megy az ADB akkor tőrlőd a data és cache partíciót.
A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2015
(#) csipaDJ válasza Andr3wJ hozzászólására (») Máj 15, 2015 /

Üdv. Ezzel az FWDM -es módszerrel fogom megpróbálni mert más kiutat nem találtam. Ilyen hogy FWDM -ről még csak ezzel a készülékkel találkoztam és most hallok róla. Pedig rengeteg androidos "kütyüt" javítottam már meg és általában mindegyiknél a feloldási minta miatt kellett. A legutóbbi tab amit egy ismerősömnek javítottam azt meg úgy kellett hogy memóriakártyára kellett felraknom a software-t és recoveryn keresztül elindítani annak a telepítését.
(#) rozi26 hozzászólása Máj 23, 2015 /

Sziasztok!

Van egy Myaudio 708 QA tabletem ami csak a feliratig megy és nem lép tovább.
Semmire nem reagál.Tudna valaki segíteni?
(#) kameleon2 válasza rozi26 hozzászólására (») Máj 23, 2015 /

Szia! Szerintem lapozz kicsit vissza - én is innen kaptam a (jó) tippeket. Azóta működik.
(#) rozi26 válasza kameleon2 hozzászólására (») Máj 23, 2015 /

Sajnos nem találom a myaudioworld oldal meg már nem elérhető.

Azt el tudom küldeni ami nekem van szoftver , ha gondolod. Talán még nem kukáztam ki, mivel régen visszavittem a tabletet a tulajnak.... Pontosan melyik változatod is van?
(#) rozi26 válasza kameleon2 hozzászólására (») Máj 23, 2015 /

708QA de hiába dugom össze a számítógépel,nem is érzékeli.

Nekem is így kezdődött. Azt már tapasztalatból tudom, hogy ilyenkor az első, hogy ripityre kell szedni. Nálam az USB csati volt igen vacakul felforrasztva - meg is adta magát. Miután le lett takarítva izopropil alkohollal, majd némi folyasztószer kíséretében és újabb takarítás után elindítottam - már látta a PC. Ugyanígy a tápcsatit is megreparáltam - és lőn csoda. Ha pedig már szétszeded - nézd meg a chipen lévő típussszámot - ahhoz vannak a firmwarek. Sok altípus létezik ugyanis.
(#) rozi26 hozzászólása Máj 23, 2015 /

Úgy kezdődött,hogy kiírta az androidcom folyamat sajnos leállt.Addig nyomkodtam amíg betudtam lépni a gyári visszaállításba és azóta csak a logót irja ki indításnál és ott megáll.Amúgy hogy kell szétszedni?
Következő: »»   11 / 40
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem