Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Lenne hozzátok egy olyan kérdésem, hogy egy ASUS Transformer Tab T100TA típusú készüléknek hogyan kell szétszedni a kijelzős részét? Az a gond vele, hogy Unokaöcsém leejtette, és az érintő üveg végigrepedt. Az LCD hála Istennek sértetlen maradt, szép képe van, de az érintőüveget szeretném kicserélni rajta, mert így használhatatlan. A szervizben meg horribilis összeget kérnek a javításért. Arra gondoltam, hogyha valahogy szét tudnám szedni, akkor talán belül meg lehetne nézni az érintőüveg típusát, és talán tudnék hozzá rendelni Kínából. Egyelőre a szétszedésnél tartok, nem tudom hogyan fogjak hozzá, nem szeretném ha a burkolat megsérülne. Csavart sajnos nem látni rajta, akkor gondolom pattintós. Segítségeteket kérem, hogy fogjak neki a szétszedésnek. Előre is köszi.
Szia!
Király vagy, köszi szépen, ez a videó nagyon sokat segített, és nagyon részletes is. Most már csak ki kellene derítenünk, hogy mi az érintőüveg típusa, és hogy rendelhető-e valahol.
A youtubon a gyerek linkel valamit, de ebay-en tuti találsz.
Sziasztok.
Egy My audio tablettel van gondom.Külsőre 7040-es típus de ebben már A13-as IC van.Bekapcsol de nem lép tovább a feliratnál. Az RKBatch sem akarja felismerni. Tud valaki segíteni a frissítésben? Kössz. A hozzászólás módosítva: Ápr 24, 2015
Recovery alá be tudsz lépni? ha igen akkor szerezni kell a típushoz egy beckupolt szoftver mentést és az feltolni rá (asszem az megoldás lenne)
Ha a13 van benne akkor az RKBAtch nem jó hozzá!
Neked a Livesuit 1.09 kell, ha van hozzá megfelelő firmware. Vagy ha szerencséd van és megy az ADB próbálkozhatsz a DATA és CACHE partició törlésével.
Sziasztok!
Overmax Steelcoore 10+ tabletem van.., sajnos akku hibás és cserés volna ,de a forgalmazó elég horror árat kér ezért.., legalábbis az én anyagi lehetőségeimhez képest.., Kérdésem : pontosan milyen rendelési számon kellene rendelem., és a beszerzési cimet is szeretném ha megküldené valaki. Ki tudom cserélni az akkukat! baráti üdvözlettel
Sikerült,elindult csak most az akkumulátorral van valami. Töltést kijelzi,hogy megy de semmi eredménye az akkumulátornál.
Hagyd rajta a töltőn 1 napot, aztán vagy jó lesz vagy nem, lehet rossz az akksi, vagy a töltés vezérlés.
Jó de 3,5V-ot mérek az akkumulátornál és 0 áramot.Ez a vezérlés lesz csak jó lenne tudni melyik az.
Másik akkumulátorral is ezt csinálja.Külön feltöltöm akkor beindul rendesen de le is merül. A hozzászólás módosítva: Ápr 24, 2015
Kell legyen egy táp ic rajta, AXP209 talán
Kössz, úgy néz ki megvan a bűnös.
Abban tudsz segíteni,hogy van hozzá billentyűzet. Ezt érzékeli vagy kell hozzá valami program is,hogy használható legyen.
Egeret, billentyűzetet simán kezeli alapból.
Köszönöm!
Hú de nem szeretem ezeket a miniatűr alkatrészeket. ![]()
Üdv mindenkinek.
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a mi nap szereztem be egy ConCorde Tab 7.1 et. Az a gond ezzel a készülékkel hogy az előző gazdája elrontotta a feloldási alakzatot és így a tab lezárt és kéri a google fióket. ![]() ![]() Ezen a típuson hogyan kell "factory resetet" végrehajtani hogy a masina visszaálljon gyári adatokra?? Mármint kínaira. ![]() Válaszaitokat előre is köszönöm!! ![]()
A "hangerő fel" és a bekepcsoló gombot nyomd egyszerre. Bejön egy menü, szerintem a wipe data-factory reset-re menj. Ez abba az állapotba teszi vissza, ami a vásárláskor volt.
Üdv. Úgy már próbáltam meg a hangerő - al is de nem jártam sikerrel mert akkor USB kapcsolatot kér pc-hez és valami FWDM módot akar elindítani. :/
Próbáltam még "Home" + Bekapcsológomb akkor olyan mint ha elindulna a recovery menüje de nem indul el mert bedob egy felkiáltó jelet és onnan nem csinál semmit. Valaki valami más tanács még?
FWDM jó lesz neked, csak le kell tölteni a megfelelő firmwaret es ujrarakni.
Lehet hogy nincs is rajta gyárilag Recovery. Vagy ha szerencséd van és megy az ADB akkor tőrlőd a data és cache partíciót. A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2015
Üdv. Ezzel az FWDM -es módszerrel fogom megpróbálni mert más kiutat nem találtam. Ilyen hogy FWDM -ről még csak ezzel a készülékkel találkoztam és most hallok róla. Pedig rengeteg androidos "kütyüt" javítottam már meg és általában mindegyiknél a feloldási minta miatt kellett. A legutóbbi tab amit egy ismerősömnek javítottam azt meg úgy kellett hogy memóriakártyára kellett felraknom a software-t és recoveryn keresztül elindítani annak a telepítését.
Sziasztok!
Van egy Myaudio 708 QA tabletem ami csak a feliratig megy és nem lép tovább. Semmire nem reagál.Tudna valaki segíteni?
Szia! Szerintem lapozz kicsit vissza - én is innen kaptam a (jó) tippeket. Azóta működik.
Sajnos nem találom a myaudioworld oldal meg már nem elérhető.
Azt el tudom küldeni ami nekem van szoftver , ha gondolod. Talán még nem kukáztam ki, mivel régen visszavittem a tabletet a tulajnak.... Pontosan melyik változatod is van?
708QA de hiába dugom össze a számítógépel,nem is érzékeli.
Nekem is így kezdődött. Azt már tapasztalatból tudom, hogy ilyenkor az első, hogy ripityre kell szedni. Nálam az USB csati volt igen vacakul felforrasztva - meg is adta magát. Miután le lett takarítva izopropil alkohollal, majd némi folyasztószer kíséretében és újabb takarítás után elindítottam - már látta a PC. Ugyanígy a tápcsatit is megreparáltam - és lőn csoda. Ha pedig már szétszeded - nézd meg a chipen lévő típussszámot - ahhoz vannak a firmwarek. Sok altípus létezik ugyanis.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |