Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » HiFi javítás
Lapozás: OK   45 / 70
(#) CHZ válasza gyeneratus94 hozzászólására (») Jún 24, 2015 /

Képen nem látok valós problémát.
Minden panelt átnéztél?
(#) killbill válasza CHZ hozzászólására (») Jún 24, 2015 /

Az a sarga szutymó nem az elkobol jott ki?
(#) steelbird válasza killbill hozzászólására (») Jún 24, 2015 /

Nem az elkóból a sav, az nem ilyen.
Ezzel volt leragasztva, hogy ne mozogjon az elkó.
(#) x424 hozzászólása Júl 3, 2015 /

Üdv mindenkinek! Van egy Panasonic AK44-es hifim, ami egyik pillanatról a másikra kicsit összezavarodott. 1-2 másodpercre elhallgat a zenelejátszás akármilyen forrásról is hallgatom. Spektrumanalizátor továbbra is villog. Olyan, mintha ki-be dugdosnék egy fülhallgatót, pedig nem. Mindkét hangfallal csinálja, minden csatorjával magassal, középmagassal, méllyel. Minél tovább hallgatom, annál gyakrabban "elnémul."
(#) x424 válasza x424 hozzászólására (») Júl 3, 2015 /

Mostanra romlott a helyzet. Hangerő alig van, maximumon recseg, meg alapból fele hangerőn már torzít a basszus, ami szintén gyengén szól.
(#) didyman válasza x424 hozzászólására (») Júl 4, 2015 /

Nem szabad ilyenkor kínozni. Így egyre nagyobb eséllyel megy tönkre benne valami. Valószínűleg repedező forrasztásokkal fogsz találkozni a végfok körül.
(#) x424 válasza didyman hozzászólására (») Júl 4, 2015 /

Azt nem értem, minek nem írta ki soha az F61 hibakódot? Most megszűnt az akadozó hangleadás, a hangerő romlott a minőséggel együtt.
(#) didyman válasza x424 hozzászólására (») Júl 4, 2015 /

Mert ez nem olyan áramkör, ami a létező összes hibaeseményt képes érzékelni.
(#) x424 válasza didyman hozzászólására (») Júl 12, 2015 /

A végfok jó. Egy ugyanilyen hifi előlapi paneljét átcseréltem, úgy működött, tehát valami azzal az előlapi panellel van. Mi befolyásolhatja a hangzást rajta? Magnó, fejhallgató, kijelzőpanel... ennyi van mindössze ott.
(#) zoli173 hozzászólása Aug 23, 2015 /

Sziasztok.Segítség kellene.
Adott egy daewoo ami-816r tipusu hifi ami nem kapcsol be,áram ellátása rendben van (TÁPFESZ)
nincs kapcsolási rajzom így nem tudok tovább jutni.Honnan tudok letölteni kapcs.rajzot,vagy mien probléma okozhatja ezt.előre is köszönöm
(#) Zimezum hozzászólása Aug 26, 2015 /

Tisztelt Fórumozók!

Hozzám került egy Sony P11 mini hifi, ami régebben működött, majd egyik napról a másikra be sem lehetett kapcsolni. Áram alatt semmi életjelet nem mutat, még az standby üzemmódban elvárható óra sem jelenik meg a kijelzőn. A tápegység üvegbiztosítéka nem szakadt.

Kimértem a tápegységen az alábbi érintkezők közötti feszültséget:

VF(alsó) AC1 44 VAC
AC2 22 VAC
CT 42 VAC
AC2 42 VAC
AC1 47 VAC
VF(felső) 3 VAC
NC 0 VAC (természetesen...)

VF(felső) AC1 47 VAC
AC2 24 VAC
CT 42 VAC
AC2 42 VAC
AC1 44 VAC
VF(felső) 0 VAC (természetesen...)
NC 0 VAC (természetesen...)
VF(alsó) 3 VAC (ld. fent...)

Abban kérek segítséget, hogy érdemes-e az STK-4122II végfokot tesztelgetni. Mit lenne érdemes kimérni?
(#) simi21 hozzászólása Aug 28, 2015 /

Üdv..Egy Aiwa AV-D58EZ házimozi erősítő hibáról érdeklődnék.A hibája az hogy készenlét van, bekapcsol és utána 2mp után kikapcsol. Mitől lehet ez?Végfok hiba?
(#) zaza99 hozzászólása Szept 20, 2015 /

Sziasztok!
LG XC12U minihifim 10-ből 4 bekapcsoláskor elveszti a memóriát. Mi tartja a memóriát és mit tudok vele csinálni?
(#) nyerke26 hozzászólása Szept 22, 2015 /

Van egy philips fw m777 hifim ami bekapcsol és 2-3 másodperc után ki is kapcsol mi leheta a hiba
(#) Moderátor hozzászólása nyerke26 hozzászólására (») Szept 22, 2015

Illene új belépőként körülnézni a témák között, nem rögtön ugyanazzal a kérdéssel két topikot nyitni!
(#) szamóca válasza zaza99 hozzászólására (») Szept 22, 2015 /

Általában egy tölthető akku van a készülékben. Sajna a feltett rajzok nem nagyíthatóak, ezért nem látom jól.
(#) nyerke26 hozzászólása Szept 22, 2015 /

Sziasztok lenne egy PHILIPS fw M777 tipusu hifi amin csak pirossan világit a led de nem reagál semmire elötte bekapcsolt és 2-3mp mulva ki kicseréltem benne egy rellét de most semmijen gomb megnyomására nem reagál csak a piros led világit mi lehet a baj tudna valaki segiteni?????????
(#) Gabó válasza nyerke26 hozzászólására (») Szept 22, 2015 /

Végfok ic kuka.
(#) Mordi hozzászólása Szept 24, 2015 /

Üdv,
Az lenne a problémám, hogy kaptam úgy egy tucat Sony CFD-S35CP magnót. 9 darabnak az a problémája, hogy nem olvassa be a CD-t. Meg sem pörgeti, meg sem moccan, csak egyszerűen kiírja, hogy No Disc.
A kérdés, hogy ez valami típus hiba? Találkozott már ezzel valaki? És ha igen mi volt a ludas? (Motor, vezérlés stb)
(#) Krisz005 hozzászólása Nov 8, 2015 /

Sziasztok
Tudnátok nekem segíteni, van egy PHILIPS FW-P750 hifim olyan problémája van hogyha bekapcsolom egy idő után nem reagál a gombokra hiába nyomkodom, se a távirányítón se a hifin
időnként még a hangszínszabályzó is elállítódik magától
Mi lehet a probléma, valaki tudna segíteni !

amúgy a zene szól rajta rendesen
(#) Massawa válasza Krisz005 hozzászólására (») Nov 8, 2015 /

Vezetsz bele valamilyen digitális jelet (sárga RCA vagy optikai TOSLINK)?
(#) Krisz005 válasza Massawa hozzászólására (») Nov 9, 2015 /

RCA kabelel a tabletemet szoktam hozzácsatlakoztatni
(#) Massawa válasza Krisz005 hozzászólására (») Nov 9, 2015 /

Akkor igy nincs ötletem. ( a digitális bemenetek szoktak ilyen balhét okozni).

esetleg még annyi, ha leveszem a burkolatát akkor kb. egy óráig normálisan lehet használni
működők minden gomb
(#) Massawa válasza Krisz005 hozzászólására (») Nov 9, 2015 /

Akkor valami melegszik és megáll. Ilyenkor egy hidegspray csodákat tesz - ha megáll, fujj az egyes alkatrészekre ilyen száraz jeget, és meglátod melyik alkatrész támad fel és indul ujra....

Köszi, remélem ez lesz a probléma és meg tudom csinálni
(#) peter1995 hozzászólása Nov 9, 2015 /

Sziasztok. Adott egy Philips FM-W355 hifi. A gond az vele, hogy nem ad ki hangot. Ha kötök rá hangszórót nagyon halk sercegés hallatszik, de az is csak ha feltekerem a hangerőt. Cd lejátszás tuner, minden működik. Lehetséges, hogy féltápfeszt kapna a végfok? esetleg találkozott már valaki hasonlóval?
(#) reloop válasza peter1995 hozzászólására (») Nov 9, 2015 /

Szia! Jól látod, táp, vagy végfok hiba szokott így viselkedni.
(#) peter1995 válasza reloop hozzászólására (») Nov 10, 2015 /

A végfok egy integrált darab így azzal sok mindent nem tudok kezdeni. Jelenleg az előfok Ic-jét keresem, hogy ott tudjak tápot mérni.
(#) reloop válasza peter1995 hozzászólására (») Nov 10, 2015 /

Jó ez a típusszám? A googli nem találja. Rajzot keresnék, ha van neked,adj hozzá linket.
Következő: »»   45 / 70
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem