Fórum témák
» Több friss téma |
Képen nem látok valós problémát.
Minden panelt átnéztél?
Az a sarga szutymó nem az elkobol jott ki?
Nem az elkóból a sav, az nem ilyen.
Ezzel volt leragasztva, hogy ne mozogjon az elkó.
Üdv mindenkinek! Van egy Panasonic AK44-es hifim, ami egyik pillanatról a másikra kicsit összezavarodott. 1-2 másodpercre elhallgat a zenelejátszás akármilyen forrásról is hallgatom. Spektrumanalizátor továbbra is villog. Olyan, mintha ki-be dugdosnék egy fülhallgatót, pedig nem. Mindkét hangfallal csinálja, minden csatorjával magassal, középmagassal, méllyel. Minél tovább hallgatom, annál gyakrabban "elnémul."
Mostanra romlott a helyzet. Hangerő alig van, maximumon recseg, meg alapból fele hangerőn már torzít a basszus, ami szintén gyengén szól.
Nem szabad ilyenkor kínozni. Így egyre nagyobb eséllyel megy tönkre benne valami. Valószínűleg repedező forrasztásokkal fogsz találkozni a végfok körül.
Azt nem értem, minek nem írta ki soha az F61 hibakódot? Most megszűnt az akadozó hangleadás, a hangerő romlott a minőséggel együtt.
Mert ez nem olyan áramkör, ami a létező összes hibaeseményt képes érzékelni.
A végfok jó. Egy ugyanilyen hifi előlapi paneljét átcseréltem, úgy működött, tehát valami azzal az előlapi panellel van. Mi befolyásolhatja a hangzást rajta? Magnó, fejhallgató, kijelzőpanel... ennyi van mindössze ott.
Sziasztok.Segítség kellene.
Adott egy daewoo ami-816r tipusu hifi ami nem kapcsol be,áram ellátása rendben van (TÁPFESZ) nincs kapcsolási rajzom így nem tudok tovább jutni.Honnan tudok letölteni kapcs.rajzot,vagy mien probléma okozhatja ezt.előre is köszönöm
Tisztelt Fórumozók!
Hozzám került egy Sony P11 mini hifi, ami régebben működött, majd egyik napról a másikra be sem lehetett kapcsolni. Áram alatt semmi életjelet nem mutat, még az standby üzemmódban elvárható óra sem jelenik meg a kijelzőn. A tápegység üvegbiztosítéka nem szakadt. Kimértem a tápegységen az alábbi érintkezők közötti feszültséget: VF(alsó) AC1 44 VAC AC2 22 VAC CT 42 VAC AC2 42 VAC AC1 47 VAC VF(felső) 3 VAC NC 0 VAC (természetesen...) VF(felső) AC1 47 VAC AC2 24 VAC CT 42 VAC AC2 42 VAC AC1 44 VAC VF(felső) 0 VAC (természetesen...) NC 0 VAC (természetesen...) VF(alsó) 3 VAC (ld. fent...) Abban kérek segítséget, hogy érdemes-e az STK-4122II végfokot tesztelgetni. Mit lenne érdemes kimérni?
Üdv..Egy Aiwa AV-D58EZ házimozi erősítő hibáról érdeklődnék.A hibája az hogy készenlét van, bekapcsol és utána 2mp után kikapcsol. Mitől lehet ez?Végfok hiba?
Sziasztok!
LG XC12U minihifim 10-ből 4 bekapcsoláskor elveszti a memóriát. Mi tartja a memóriát és mit tudok vele csinálni?
Van egy philips fw m777 hifim ami bekapcsol és 2-3 másodperc után ki is kapcsol mi leheta a hiba
Illene új belépőként körülnézni a témák között, nem rögtön ugyanazzal a kérdéssel két topikot nyitni!
![]()
Általában egy tölthető akku van a készülékben. Sajna a feltett rajzok nem nagyíthatóak, ezért nem látom jól.
Sziasztok lenne egy PHILIPS fw M777 tipusu hifi amin csak pirossan világit a led de nem reagál semmire elötte bekapcsolt és 2-3mp mulva ki kicseréltem benne egy rellét de most semmijen gomb megnyomására nem reagál csak a piros led világit mi lehet a baj tudna valaki segiteni?????????
Üdv,
Az lenne a problémám, hogy kaptam úgy egy tucat Sony CFD-S35CP magnót. 9 darabnak az a problémája, hogy nem olvassa be a CD-t. Meg sem pörgeti, meg sem moccan, csak egyszerűen kiírja, hogy No Disc. A kérdés, hogy ez valami típus hiba? Találkozott már ezzel valaki? És ha igen mi volt a ludas? (Motor, vezérlés stb)
Sziasztok
Tudnátok nekem segíteni, van egy PHILIPS FW-P750 hifim olyan problémája van hogyha bekapcsolom egy idő után nem reagál a gombokra hiába nyomkodom, se a távirányítón se a hifin időnként még a hangszínszabályzó is elállítódik magától Mi lehet a probléma, valaki tudna segíteni ! amúgy a zene szól rajta rendesen
Vezetsz bele valamilyen digitális jelet (sárga RCA vagy optikai TOSLINK)?
RCA kabelel a tabletemet szoktam hozzácsatlakoztatni
Akkor igy nincs ötletem. ( a digitális bemenetek szoktak ilyen balhét okozni).
esetleg még annyi, ha leveszem a burkolatát akkor kb. egy óráig normálisan lehet használni
működők minden gomb
Akkor valami melegszik és megáll. Ilyenkor egy hidegspray csodákat tesz - ha megáll, fujj az egyes alkatrészekre ilyen száraz jeget, és meglátod melyik alkatrész támad fel és indul ujra....
Köszi, remélem ez lesz a probléma és meg tudom csinálni
Sziasztok. Adott egy Philips FM-W355 hifi. A gond az vele, hogy nem ad ki hangot. Ha kötök rá hangszórót nagyon halk sercegés hallatszik, de az is csak ha feltekerem a hangerőt. Cd lejátszás tuner, minden működik. Lehetséges, hogy féltápfeszt kapna a végfok? esetleg találkozott már valaki hasonlóval?
Szia! Jól látod, táp, vagy végfok hiba szokott így viselkedni.
A végfok egy integrált darab így azzal sok mindent nem tudok kezdeni. Jelenleg az előfok Ic-jét keresem, hogy ott tudjak tápot mérni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |