Fórum témák
» Több friss téma |
sziasztok tud valaki segiteni a fenti leirtakban????
Semmi back gomb?
A legnagyobb baj hogy a MyAudio weboldal be sem tölt.. Így hivatalos firmware-t nem tudok adni.
Elméletileg ki kell kapcsolni a tabletet nyomni a reset gombot folyamatosan és közben nyomkodni a bekapcsoló gombot és elindul a frissítés.
akkor elvileg betudok lépni a menübe egy hard resetet tudok csinálni????
de igen csak egy power meg egy reset gomb van rajta
Próbáld ki hogy mit hozz be és írd le utána mondom a többit.
Probáltam ez nem reagál ugy hogy reset benyomva tartva és nyomkodom a power gombot pedig nyomkotam sokáig
A hozzászólás módosítva: Aug 13, 2015
Hát akkor nem tudom esetleg ha hosszan nyomod mind a kettőt?
ráratam töltöre és utána meg probálom még egyszer egyépként van hozá valami program amivel ujra fel lehet rakni a google android jelly bean 4.1 et?
Lenne ha betöltene a gyári oldal ahol a romok vannak.
ott artok hogy reset nyomva tartva tizszert nyomom a powert és ugyan az jön be android és megál valamit rosszul csinálok?
még aba is bene lenék ha valami ujab téma mene fel rá ha van rá lehetöség
tud valaki valami okoságot ere a tabra??,
A tabletban ha jól olvastam Rockchip EK3066-os SOC van. Mellékletben a hozzá való program és driver.
Ha az Android feliratig eljut a windows csipog hogy új hardver van csatlakoztatva? Ha igen nézd meg eszközkezelőben látszik e és hogy mi az. Ha szerencséd van megy az ADB, és akkor
Ha nincs vagy nem lép be akkor gyári szoftver letöltése valahogy és a mellékelt programmal felrakod. A hozzászólás módosítva: Aug 16, 2015
Szia igen jelez a Windows az eszközkezelöben hátértárnak mutatya az USB portoknál hogyan továb elöre is köszönöm a segitséged még anyit hogy RK3066-OS gondolom ere gondoltál elöre is köszönöm a segitséged a melékelt cuccot letöltötem
A hozzászólás módosítva: Aug 17, 2015
Szia igen jelez a Windows az eszközkezelöben hátértárnak mutatya az USB portoknál hogyan továb elöre is köszönöm a segitséged még anyit hogy RK3066-OS gondolom ere gondoltál elöre is köszönöm a segitséged a melékelt cuccot letöltötem
Sziasztok segitségeteket szeretném kérni , Myaudio 7 Tablet 7040- es és rockchip 3026 van benne
az a helyzet hogy nem találok hozzá megfelelő frissitést stb.. ha tudnátok hozzá bármilyen cuccot azt megköszönném.
Ha adsz valamilyen helyet, ahová feltölthetem akkor küldöm. 2-300MByte amim van, az RKbatchtoolal együtt. Nem tudom mennyire passzol, de a tool úgyis beazonosítja a chipet, talán akkor már többet látsz te is a semminél. Az enyémhez jó volt, azóta megy - igaz kétszer szétverték azóta az érintőképernyőjét és egyszer az érintőképernyő csatlakozóját is.
Helló
Elvileg a Dropbox - ra Fel tudod tölteni Köszi előre is
Jó rendben , ha sikerült feltöltened jelezd már köszi
Mivel van Gmail-es emailcímed, ezért a Drive-ra egyszerűen feltöltheted, ahonnan regisztráció nélkül megoszthatod az anyagodat.
Üdv!
Kaptam egy gondolom tablet-et amire annyit mondtak a töltő tönkrement nem kapcsol be, gondolom éhes, tudna valaki segíteni hogy milyen usb portja van ennek pontosan hogy tudjak venni egyet hozzá? Esetleg hogy pontosan mi is ez? Köszönöm előre is!
Még ha látnánk is az usb portját talán tudnánk is segíteni , de így
![]()
Kábelt már találtam a gép látja is ahogyan kell, csak magyar nyelv kellene rá
![]() ![]()
Hello!
"Csitálka"...azaz E-book olvasónak tűnik nekem... Электронная книга DIGMA t700 Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Szept 11, 2015
Igen valóban az már kiismertem "villanyos könyv"
![]()
Sziasztok!
Kaptam egy myaudio 1008b típusú tab-ot, az előző tulaj valószínű hogy frissíteni akarta mert, utolsó elindulásakor azt írta ki hogy update place wait és onnan semerre tovább. Jelenleg nem kapcsol be és a töltést sem jelzi ki. Van esetleg valakinek ötlete hogy mi lehet a probléma és mit lehetne kezdeni vele?
Sziasztok! kérem segítsetek, van egy TELEFUNKEN TF-MID7803G típusú tabletem (Rootolt) és sajnos elszúrtam ami bootloop-os lett. szervizben (nem márkaszervíz mert az persze a világ másik táján van) sem tudták újrahúzni a szoftverét... kérem ha valakinek van ugyanilyen tabletje és lementené nekem az oprendszerét kifizetném... ha megcsinálná azt is meghálálnám
![]()
Sziasztok!
Abszolult nem hozzáértőként tennék fel egy kérdést tablettel kapcsolatban. Annakidején elromlott az USB töltőcsatlakozó és a "szakszervíz" megcsinálta. Működött is 2 hónapig, majd ismét nem volt hajlandó feltölteni. Egyik ismerősöm kimérte, hogy nem jut el az áram csatlakoztatott tőltőnél az akkumulátorig. A "megjavított" USB csatlakozó pedig szanaszét van forrasztva és ragasztva. Az akkumulátor az jó, mert kivéve és feltöltés után visszarakva müködik a tablet probléma nélkül. A kérdésem az lenne, hogyan lehetne megoldani a töltését a használhatatlan csatlakozót kikerülve (mert nem éppen használható úgy, hogy állandóan ki-beforrasztom az akkumulátort ![]() A hozzászólás módosítva: Szept 26, 2015
|
Bejelentkezés
Hirdetés |