Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Hoztak hozzám egy dps dream 9-et, töltés közben leejtették és letört az usb csati meg sajnos a vezetősávok se vészelték át, a tablet rátöltés után bekapcsolt, olyan megoldást keresek hogy a pcb-t lehet-e külön kapni, esetleg Eger környékén vagy bárhol valaki emberi áron bevállalná-e hogy új csatlakozót varázsol bele, vagy ívesen kell megjavítani? Minden választ előre is köszönök!
Sziasztok!
Nagyon szépen kérem(sőt könyörgöm)valakinek nincs esetleg egy myaudio 8 816dcc eredeti firmware? már 2 napja éjjel-nappal keresem,de sehol nem találom ![]()
Gyors kereséssel én se találtam semmit, reménykedj hogy van itt valakinek és lementi.
Mi a hiba egyébként?
szokásos
![]() Android feliratnál csak tölt és tölt a végtelenségig ![]() Már az asszony Modecomját és a fiam atabját is frimware-ni kellett,de ennek még a gyártói honlapja is eltűnt!
Nem biztos hogy van rajta de recovery-t próbáltad?
igen,csak a frissítés segít neki(természetesen az eredeti),mert már tobtam rá vagy 10 fajtát,de annyira se méltad,hogy bekapcsoljon azóta
![]()
Szia.
Az .img file kellene? Vagy az egész program?
Ha van küld nekem is , elrakom későbbre.
csak az img szerintem
rockchip bathtools-al szeretném felrakni
Óh.egy Igazi Isten vagy!Előre is köszönöm!
És hova is küldted?(bocs még nagyon új vagyok itt)
Még sehova. 500 Mb és az lassan töltődik.
![]()
már 2napja essz az ideg,eddig kibírtam ezt is kibírom
![]()
sziasztok lenne valakinek frimware a my audio power+hd rk3026 1024x600 as tab hoz sajnos a kisfiamnak le ált egy játék közben újra lett telepítve de ilyen lett valaki tudna egy gyári frimware val segíteni. a régi androidot a pc 704t nek látta
sziasztok egy kis segítség a my audio power+hd rk3026 c86/140123/v03 1024x600 tulajdonosoknak egy működő firmware itt a cím:Bővebben: Link
még ez kell hozzá:Rockchip Batch Tool v1.7és megy vagy ezt keressétek:qbex tx200_rk3026-(BOARD)-C89-140226-v02 sok sikert A hozzászólás módosítva: Jan 23, 2016
Szia!
Egy kis segítséget kérnék, nem sikerült az fw-t letölteni, mert a deposit nem engedi. Mekkora amúgy a mérete? Üdv!
399mb a mérete és pc - vel lehet telepíteni
(regular download)
Sziasztok!
A tvgo nem engedi lejátszani az élő tv műsort mert rootolt készüléknek érzi.Mit lehetne tenni,hogy ne rootoltnak lássa?
Sziasztok!
Nekem is firmware problémám van, ráadásul a csajomé a tablet. Én egy myaudio next Q8-ashoz keresek firmwaret úgy kb. fél napja de semmit nem találok. A gyártó oldaláról anno le lehetett szedni a gyári firmware-eket de nyoma nincs a gyártónak se meg a weboldalnak se. Miközben kutattam a neten a cuccost, sok helyen olvastam, hogy az "alaplap" típusa és az azon levő chip alapján kell elindulni vadászni. Szét is szedtem és a chip típusa meg is van A31s de az alaplapon én nem találtam semmilyen azonosítót. Csatoltam egy képmentést a phoenix suite-ról arról az állapotról mikor még üzemképes volt készülék. Talán ez többet elárul róla. Ha estleg lenne valakinek egy Q8-as szoftvere vagy csak segítene hogy kb. merre keressem, akkor nagyon hálás lennék de így még a csajom is ki van meg én is. Előre is köszönöm.
A MyAudio magyar cég volt, esetleg itt próbálj meg érdeklődni.
Köszi, utána sikerült.
A letöltést engedélyező (beírandó 2 tagú) kódot nem mutatta.
Köszi szépen. Megnéztem az oldalt de nem találtam semmit viszont az oldal alján lévő Vértes Mártont felhívtam és közölte velem, hogy nem tud segíteni, mert a myaudio "kivonult magyarországról". Ennyit mondott én meg nem piszkáltam tovább. De szerintem az hogy kivonult az így elég lágy megfogalmazás, mert konkrétan eltűnt a cég. Azért köszi mégegyszer. Ma kb a 10-12-ik romot próbáltam és eddig mindegyik probléma nélkül felment de kép az egyiknél se volt pedig fizikai hibája nincs a készüléknek. Mára meg már lehet hogy hagyom is az egészet, úgyis mindjárt itthon van az asszony. Biztos fog örülni
![]() ![]()
Próbálkozni lehet firmware moddolással.
Allwineres cuccok egy külön partíción lévő, script.bin fájlban van az összes konfiguráció (sd, i2c, kamera, lcd, hdmi stb) Ezt egy bin2fex programmal vissza lehet alakítani szöveges formátumra és szerkeszteni, majd fex2bin és mehet vissza a gépre. Vagy szerencséd van és ADBvel a kép nélküli gépen buherálod, vagy megfelelő programmal kicsomagolod szerkeszted visszacsomagolod és Phoneix Suit. Így lehet javítani hibás képet, nem működő touchot (megfelelő driver) stb. Kicsomagoláshoz : imgRePacker_205 nem tudom van e újabb fexc tooll vagy valami hasonló az átalakításhoz Notepad ++ szerkesztéshez windowsos nem jó. A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2016
Köszi az infókat. Elég komolynak tűnik a dolog de most már ott tartok, hogy úgyis ez lesz a vége.
Össze kell gyúrnom egy működő firmwaret. Remélem sikerül, mert amúgy nagyon jó kis gép ez a Q8-as és nem szívesen használnám poháralátétnek. Köszi mégegyszer.
Közben eszembe jutott hogy a imgRepacker úgy csomagolja már ki hogy tudod szerkeszteni a sys_config.fex-et.
Már csak a megfelelő lcd paramétereket kell megtalálni, azt hiszem el leszel vele egy darabig. De legyen szerencséd. egy példa:
Siker van! A hétvégén találtam egy firmwaret amivel minden periféria működik rajta, sőt nekem a gyári appok miatt még szimpatikusabbnak tűnik mint ami eredetileg volt rajta.
Szóval aki myaudio next Q8-at használ és nem tudja beszerezni a gyári firmware-ét (legalábbis nekem nem jött össze) az ezzel tudja helyettesíteni: E-Boda REVO R90 Természetesen nekem le van mentve a biztos helyre úgyhogy ha az a szitu adódna, hogy ők is eltűnnek "nyom nélkül" akkor szívesen megosztom! Üdv és köszi a segítséget! |
Bejelentkezés
Hirdetés |