Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3076 / 3546
(#) antikzsolt válasza svan456 hozzászólására (») Okt 14, 2019 /
 
Így van jól mondod 1-2 csepp illóolaj és illatos a lakás.
(#) mineral hozzászólása Okt 15, 2019 / 1
 
2500 Retró PC-s játék legálisan.Bővebben: Link
(#) sany válasza mineral hozzászólására (») Okt 15, 2019 /
 
Egyszer majd a mostaniakat is ingyen fogják adni.
(#) Gafly válasza sany hozzászólására (») Okt 15, 2019 /
 
Ha tudod min futtatni...
(#) bbb válasza Gafly hozzászólására (») Okt 15, 2019 /
 
Nekem viszonylag sok olyan játékom van, ami már Windowsra készült, de a prociórajel miatt játszhatatlan. Kb. mint a DOS-ra írt játékok voltak, amiket még 286-ra teszteltek és 33MHz helyett kapták a 200MHz-es számlálót. Van olyan, amit imádtam (Midnight Club 2), a korához képest szuper grafikája volt és az akkori gépemen is gyorsan futott (hogy ez az AMD K6-2 450MHz, vagy az AMD Athlon 1200 volt, arra már nem emlékszem), de kipróbáltam egy kétmagos Athlon64-en... Még mindig szép grafika, de ugyan az az élmény, mint a 286-Pentium váltásnál Tizedmásodperc alatt eljutottam az első kanyarig, ahol persze befordulni már nem sikerült

Na majd a vicc kedvéért kipróbálom a kis laptopomon (Intel Atom n270), hátha azon legalább jól fut

Csak érdekesség képen mondom, hogy a Theme Hospital viszont gond nélkül megy a mostani gépemen is 8 mag mellett... Az eredeti Starcraft (igen, nem Starcraft remastered, hanem az eredeti, még DX2, talán DX3-at igénylő változat) is hasonló hiba nélkül működik (ott színbaki van, de az orvosolható a honlapomon leírtak szerint és vígan megy win10x64 alatt).
(#) kameleon2 válasza bbb hozzászólására (») Okt 15, 2019 /
 
Szerintem már egy online emulátoron is szépen elmennek ezek a szoftverek.
(#) talaldki válasza lóri hozzászólására (») Okt 16, 2019 /
 
A kannának pedig nincs füle!
(#) mnyugger válasza talaldki hozzászólására (») Okt 16, 2019 /
 
A kantának van!
(#) lóri válasza talaldki hozzászólására (») Okt 16, 2019 /
 
Márpedig annak volt, jó nagy, kettő is. Ilyen alapon a kavicsnak sincs szeme.
(#) Gafly hozzászólása Okt 17, 2019 /
 
A szokásos:
Eredeti
Magyar
(#) mindenes hozzászólása Okt 18, 2019 /
 
Sziasztok!
Régen rengeteg videó volt megnézhető az oldalon külön menüpont alatt, most nem nem lelhető fel egy se. Másnál is meg van ez a hiba, vagy csak nálam jelentkezik ez?
(#) mindenes hozzászólása Okt 18, 2019 /
 
Valahogyan eljutottam idáig de innen már egyiket sem tölti be.
A hozzászólás módosítva: Okt 18, 2019
(#) pucuka válasza mindenes hozzászólására (») Okt 18, 2019 /
 
Nekem azt írta, hogy a beépülő modult nem sikerült betölteni.
(#) Bakman válasza mindenes hozzászólására (») Okt 18, 2019 /
 
Pontosan nem emlékszem, de mintha egy jogszabály változás vetett volna véget a videóknak.
(#) Bakman válasza Bakman hozzászólására (») Okt 18, 2019 /
 
Közben meglett a hozzászólás: Bővebben: Link.
(#) BI-AMP hozzászólása Okt 18, 2019 /
 
Heló! Tudom nem a legjobb hely de hátha tudtok nekem szolgálni pár tanáccsal
Naszóval szeretnék összeállítani egy edzés tervet. 20 éves fiú vagyok 185cm magas 72kg, kevésbé izmos vékony testalkat tal emellet elég nagy pocakkal rendelkezek. Szeretném ezta pocakot eltüntetni és mellette fejleszteni az izomzatomat. Konditerem sajnos nincs a közelben ezért csak itthon tudok edzeni. Jelenleg van egy 10kg os egy kezes súlyzóm és egy turnyikom. Nem sok de szerintem kezdésnek megfelel. Komolyan gondolom ezt az egészet mert lány is van mögötte és csak miatta akarok elkezdeni edzeni és formába hozni magam. A segítségeteket előre is köszönöm!
(#) jani1987 válasza BI-AMP hozzászólására (») Okt 19, 2019 / 1
 
(#) antikzsolt válasza BI-AMP hozzászólására (») Okt 19, 2019 / 1
 
Először is ne a lány miatt akarj változni. Magad miatt. Az étrendkiegészítő felejtősek. Egy normális menüt kell összeállítani hogy mindenből elég legyen. Folyadék. Tiszta víz.: Kávé, .edzés előtt és után minimum 1 óráig kerülnöd kell . Felesleges terhelés szívednek. Kóla, energiaital: felejtős:szív és vese terhelés. Ha méred a súlyod akkor ne azt nézd hogy pillanatnyilag mennyi kg vagy. hanem azt hogy honnan indultál és hol tartasz. A testedben lévő folyadék miatt csalóka lehet mutató állás. Napi 1-2kg súly ingadozás sem lehetetten. Ha elérted a kívánt súlyt edzést csökkenteni.

Maga az edzés alap:
bemelegítés
rövid etapok(később növelni lehet a számát és idejét)
nyújtás.
Heti 1 max 2 napi pihi is legyen beiktatva. Az izmoknak pihenni kell és a szervezetnek méregteleníteni. Fel kell tölteni a raktárakat.
(#) furko válasza BI-AMP hozzászólására (») Okt 19, 2019 / 1
 
Szia!

Ajánlom figyelmedbe a fegyencedzés című könyvet. Először olvasd el. Nem kell minden szavát elhinni, de a gyakorlatok összeállítása, progressziója viszonylag megfelelő. Egy youtuber részletesen beszámol róla.
Így keresd: Jay's workout fegyencedzés a végső kritika
A srácnak vannak egyéb hasznos videói is alvásról helyes táplálkozásról stb.
Szerintem hasznos lehet számodra.
(#) ronin75 válasza BI-AMP hozzászólására (») Okt 19, 2019 / 1
 
Mindenkinek van tuti és bevált módszere, ezek közül vàlasztani nem lesz könnyű. Ezt majd neked kell megtalálni, hogy melyik tetszik a legjobban, melyik okoz "örömet", mert anèlkül csak szenvedés lesz az egész.
Ne várj gyors változást, legyél türelmes, akár hónapok is lehetnek míg látsz valamit magadon. Szerintem, nem a felkapom a súlyzókat és nyomom a lényeg, hanem a mozgàs. Épüljön be az életedbe, hiányozzon ha nincs. Ha jól érzed magad, az kihat mindenre. Még a làny mosolyát is szebbnek látod.
A pocakot első körben az étrendeddel tudod eltűntetni és kordàban tartani.
(#) mindenes válasza Bakman hozzászólására (») Okt 19, 2019 /
 
Ezt szomorúan hallom. Mindenesetre köszönöm a felvilágosítást, igy már érthető hogy miért nem leltem.
(#) Kovidivi válasza ronin75 hozzászólására (») Okt 19, 2019 / 1
 
Vagy felülés és plank minden nap 10-30perc.
(#) mateatek válasza BI-AMP hozzászólására (») Okt 19, 2019 / 1
 
Hmm. Én 198 cm vagyok, és volt, hogy 74 kg voltam. Egy lány volt mögötte.
(#) BI-AMP hozzászólása Okt 19, 2019 /
 
Köszönöm mindenkinek a segítségét!
(#) zolika60 válasza BI-AMP hozzászólására (») Okt 19, 2019 / 1
 
A te korodban (már pár évvel korábban is) én esténként fekvőtámaszt nyomtam. Eleinte tízet, aztán egyesével növeltem a napi adagot. Egy barátommal egy buszon jártuk iskolába, őt is rábeszéltem mert elég duci volt. Attól kezdve mindig mesélte, hogy ő már mennyi fekvőtámaszt csinál esténként. Engem meg inspirált a dolog és próbáltam előtte maradni. Ez így ment egészen napi 200 fekvőtámaszig, amikor kiderült, hogy ő 50-et sem tud, csak mesélt róla. Viszont én már arra a szintre jutottam. Az iskolában testnevelés órán volt felmérés év elején és végén fekvőtámaszból. Év elején csináltam tízet, az év végén meg kétszázat. A tornatanár (Isten nyugtassa nagyon szerettük) Nem akarta elhinni, mert nem ő számolta. Erre nyomtam még neki is 200-at. A lényeg az, hogy jól izmosít, leviszi a pocakot ezért ajánlom neked is.
(#) pucuka válasza BI-AMP hozzászólására (») Okt 19, 2019 1 / 1
 
A lényeg, hogy a 200 fekvőtámaszt 10 -es adagokban csináld. Csinálj 10 et, aztán 2 ×10 et, 3 ×10 -et stb, de minden nap. A végén meglátod menni fog a 200 egyben is.
A 10 kg súlyzódnál is hasonlóképp, mivel mint mondtad csak egy van, váltott kézzel 10 -et egyikkel, aztán másikkal, majd 1 ×10 -ez ugyanígy.
Ha lenne kettő, akkor ugyanígy sorozatokat nyomni hanyatt fekve, majd hasonfekve is (hátizom) Elég nehéz dolog, de bele lehet jönni.
Hasizom erősítő, ha a lábaidat beakasztva pl ágykeretbe felülés, ugyanígy 10 -es sorozatban, csak minden nélkül, majd mindkét kezedben súlyzó. Nem kell mindjárt 10 kg kezdeni, először elég egy 1,5 l -es palackos víz. Nyújtott kéz test mellett, oldalra , majd magastartásba nyújtva.
Nem árt levezetésnek némi futás, nem teljes erőből de intenzíven. Igyekezz földön, gyepen futni, az aszfalt, beton tönkreteszi a térded, idősebb korodra mehetsz csapágycserére.
Kellett programm, tessék. Csak légy kitartó, és eredmény lesz. A súlyod lehet nem fog csökkenni, de a zsírból izom lesz, az meg nehezebb a zsírnál.
A lényeg, hogy több kalóriát égess el, mint amennyit megeszel. És ha elkezded intenzíven, ne hagy abba hitelen, mert a megszerzett izom, újra elzsírosodik. (ez a sportolók átka)
(#) nagym6 válasza pucuka hozzászólására (») Okt 19, 2019 /
 
Ha a lány nem vár pocakcsökkentésre sokáig, akkor leghamarabb koplalással lehet pocakot leereszteni. Mozgás az igazi, de az sokára hat.
(#) nagym6 válasza nagym6 hozzászólására (») Okt 19, 2019 /
 
Bocs, rossz helyre ment.
(#) antikzsolt hozzászólása Okt 20, 2019 / 1
 
Amúgy ne a lány miatt csináld. Ha már most ezen problémázik mi lesz később?
A fenti edzésterv nagyon jó.

Annyit hozzáfűznék Eleinte sose a teljes fáradásig csináld. Mert abból lesznek a sérülések. Ha megvan egy adott mozgás és sokszor csináltad már(napok, hetek, hónapok attól függően mennyire bonyolult) akkor lehet már kitolni a határokat. Pl a séta. Mire megtanul az ember sétálni jó párszor beveri az orrát. Azután már 10-20 km is elmegyünk és mégsem esünk el. Kitartás és sok sikert.
(#) kameleon2 válasza BI-AMP hozzászólására (») Okt 20, 2019 /
 
Érdekes milyen témák felmerülnek itt. Én egy lány miatt fogytam le 35 kg-ot. Azelőtt sokszor fel voltam mentve tornából, mert elég testes voltam. Aztán annyira elkapott a gépszíj, hogy 6 éven át napi 10km-t lefutottam - persze egész nap dolgoztam is és nem volt ritka a napi 10km plusz gyaloglás sem - és 1 óra Jujutsu. Meg is bámultak a strandon. Ma 49 éves vagyok, a futás helyett kerékpár és úszás, lehetőség szerint. Azelőtt csúfoltak az iskolában, ma én vagyok a legfittebb, a volt osztálytársak közül. Az élet kárpótolt (no és sok edzés), mert aki annak idején csúfolódott, ma 140kg... Hmm a lányok pedig - nos .
Következő: »»   3076 / 3546
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem