Fórum témák
» Több friss téma |
Táp ICSziasztok.Tönkrement a LED tápegységem. Tipusa SKU:6133 Kimenetén villog a kontrol LED. Próbál feléledni, de nem tud. Minden alkatrész le van mérve. Mind jó, kivéve a primer felőli IC. Kicserélném de nincs rajta típus jelzés. Felismeri valaki az IC-t kép és bekötés alapján? Köszönöm a válaszokat. Mekkora értékű ez a poti?Üdv!Egy computherm q3rf készülékemben tönkremet valamiért az ntc mellett lévő poti,amivel kalibrálni lehet a hőfokot 20F van ráírva semmi más.Valakinek esetleg ad ez támpontot,hogy mégis mekkora értékűt vásároljak bele? Előre is köszönöm! A hozzászólás módosítva: Ápr 17, 2025
Nem lehetséges, hogy festékhiányos 302 (3 kΩ) az a felirat? Nem látszik a képen. Igaz, nem túl gyakori érték.
Megmondom őszintén,fogalmam sincs.
Mindenesetre,ha más nem lesz,akkor valami 3kohm körülit keresek. Köszönöm!
Ha biztosan hibás, szedd szét a potit. A szénpálya ellenállását valószínűéeg meg tudod mérni, ha csak a felét is, már lehet következtetni a teljes ellenállására.
Szia!
Nem írtad adó vagy vevő. Nekünk is ilyen van, típusra.. Szétszedtem, de nincs benne trimmer.
Szia! 302 lesz az a felírat.Itt talál belső képet is róla.
https://www.megatherm.hu/Shared/ProductFiles/computerm-q3.pdf
A kijelzőröl van szó amiben az elem van,de közben már kiderült az érték.Köszönöm.
Az is megoldás lett volna,de már egyértelmű,hogy jó volt az első tipped.Köszi
Milyen alkatrész ez ?Sziasztok!Ez milyen alkatrész ?
Szia!
Lendítene a dolgon ha leírnád, hogy miben van, illetve a környezetét is lefotóznád.
PUMH9 2*( NPN + 10 kiloohm + 47 kiloohm ) ?
LUX porszivósziasztokA képen látható alkatrészek diódák ha jól gondolom, de milyen típusuak lehetnek? Az egyik zárlatos... Lux D820 as porszivó panel előre is köszönöm a válaszokat
GL41...
A hozzászólás módosítva: Ápr 26, 2025
Lencse alakú, két lábú, CT 50-9Sziasztok!Segítséget kérnék, ha lehet! Van egy tápegység, amiben zárlatot okoz egy lencse alakú kb.1-1,5 mm átmérőjű alkatrész, két lábú áés CT50-09 feliratú! A neten nem találtam róla semmit én meg még eddig nem találkoztam vele! Segítsetek, mi lehet ez??? Köszönöm, a segítséget!
Szia! Biztosan mm-ben kell érteni a méretet?
Szia!
Szerintem csak a szemléltetés miatt érdekes, de gondolom más szempontból nincs jelentősége a méretnek! A lényeg a CT 50-9 lehet....!??
Egy fénykép is segíthet, háta valaki ráismer a formájáról.
köszi.
Majd rendelek ilyen típust! üdv: Tivadar
Balanszer?Üdv! Nem tud véletlenül valaki ehhez a balanszerhez kapcsolási rajzot?Próbáltam ebből a típusból nagyobb áramút keresni, de nem találtam. Mi ez?SziasztokEz szerintetek mi lehet? Az egyik dobozomban találtam, de már arra sem emlékszem mikor, és miért tettem el.
Szia! Ez valamilyen csillapító dugattyú.
Mechlabor STM-600/610 stúdiómagnetofon alkatrész...
A hozzászólás módosítva: Ápr 27, 2025
Szia!
Pedig lehet értelme a pontos méret megadásnak, illetve ahogy Bakman írta egy fotó sokkal többet lendítene a sikeres beazonosításban. A típusszám alapján lehet akár egy 5 Ω-os NTC is, DE ezek nem 1 mm átmérőjűek. A másik kérdés, hogy hol van ez az alkatrész a tápegységben? A hozzászólás módosítva: Ápr 27, 2025
Köszi!
Most már legalább tudom mi ez. Bár szerintem sose fogom felhasználni. Oda adom majd valakinek
Milyen alkatrész ez?Tisztelt fórumozók!A panel bal alsó sarkában R01 jelölés, de az alkatrészen csak HMR és JRW olvasható, és a két kondenzátor közöttt a hálózati csatlakozónál a kék színű amin semmiféle felirat nincs, ezek milyen alkatrészek lehetnek? |
Bejelentkezés
Hirdetés |