Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » 3D nyomtatás
Azon a szinten van egy külső, belső felületváltás a modellben. Én egy belső, nem látszó felületet sejtek a dolog mögött. Emiatt szoktam egy non manifold konverterrel is megnézni a modelljeimet, illetve sokszor CTRL+X-el leszedem a felső felületet modellezéskor, hogy mögé kukkantsak, nem maradt-e ott egy felület, ami nem látszik ugyan kívülről, mert takarásban van, de a szeletelő figyelembe veszi. Sokszor ha transzparens a modell, olyankor sem látszik jól. Sőt van, hogy jól rajzolod, de a programod úgy gondolja, kihagytál egy felületet és legenerálja.
Szia! Nincs köze a modellhez. Ha a modell jól van háromszögelve, akkor ez inkább extrusion paraméter probléma lehet. Bizonyos anyagok azon belül gyártók anyagai érzékenyek erre. Próbáld állítani a paramétereket, amiket a képen látsz. Illetve jelenítsd meg az stl modell háromszögelését, ha ez poor mesh quality, akkor állíts a CAD szoftverben a háromszögelés minőségén. Ez nem rétegelcsúszás, mert az akkor történik, ha lépést téveszt a léptetőmotor (x, y vagy mindkettő) és az elég látványos. Ez inkább lépcső a falon. Tuti, nem válik el,csak nem szép, 0,05-0,15 mm szokott lenni.
Bambu lab A1 miniSziasztok!Bambulab A1 minihez csinált már valaki BMCU-t?
Csak én nem értem a kérdést?
szerk.: Ne legyek tudatlan rákerestem, ez gyakorlatilag az AMS lenne házilag ugye? Wow, készen is lehet kapni, most már engem is érdekel! ![]() A hozzászólás módosítva: Szept 21, 2025
igen, az MCU még csak-csak, de a BMCU?
Ezek a korlátozott ajánlatok engem mindig elrettentenek.Hol a csapda?
Bocsánat ha félre érthetően írtam a kérdésemet, ami igazából azoknak szólt akik már elkészítették . Én már elkészítettem magamnak, de csak egy kérdés érdekelne azoktól akik megépítették, hogy a visszahúzás értékét lehetséges valahol növelni?
A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2025
Hol vetted a hozzávalókat? Mennyibe került eddig? Mik a tapasztalatok? Mesélj!
Szia!
Sok tapasztalat még nincs, tegnap raktam össze. Rengeteg melo van vele. Lehet megérte volna szettben megvenni, de ahogy nézegetem a szetteket, elég régi verziók. Az anyag ár külön külön megvéve majdnem annyiba került a sok szállítási költség miatt, hogy nem sok hasznom van belőle, inkább tapasztalat szerzés ![]() Az sem mindegy melyik verziót veszed meg, nagyon gyakran módosítgatnak. Én a legújabb Hall szenzorost csináltam meg. Mikor majd minden működik akkor beszámolok. Itt mindent megtalálni: BMCU A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2025
Összeraktam, leteszteltem, ez lett az eredmény. Egyenlőre csak 3 színnel probáltam. A visszahúzási problémát is sikerült megoldanom.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |