Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek

Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   381 / 381
(#) Gobe54 válasza tiborati hozzászólására (») Aug 19, 2025 /

(#) tiborati válasza Gobe54 hozzászólására (») Aug 19, 2025 /

Köszönöm a segítséged, az a gondom, hogy abban amit javítani szeretnék mindkét oldalon EL84 végzi a szkópcső lemezeinek a meghajtását. Ilyen rajzot sajnos nem találtam sehol. Marad a visszarajzolás.
(#) lazsi válasza tiborati hozzászólására (») Aug 21, 2025 /

Találtam a "nagy testvér"-hez (EMG 1551) szervizkönyvet (benne kapcsolási rajzot).
Ez (valódi) kétsugaras szkóp, de ha a hozzáértők azt mondják, hogy belül részben azonos lehet a kettő, akkor kölcsönadom vagy beszkennelem...
(Ment privát üzenet!)
(#) Zsarka hozzászólása Aug 24, 2025 /

erősítő kapcsolást keresek

Szép estét mindenkine ! egy Bugera 6262 gitárerősítő kapcsolását keresem . Köszönöm!
(#) soos csaba válasza Zsarka hozzászólására (») Aug 26, 2025 /

Szia!

Próbáld meg le tölteni INNEN
(#) FAZ1 hozzászólása Szept 16, 2025 /

MINDIGTV

Keresem a fentebb említett beltéri antennás - erősítős szobai szerkezet elektromos kapcsolási rajzát.
A típusa HQ ANT101.
Bár én csak az UHF részét és antennáját használtam, ám az egyik napról a másikra behalt. Lehetséges, hogy a tranzisztora, de lehetséges hogy csak egy belső kábelszakadás (bár utóbbit én a szétszedése után nem igazán vettem észre.)

Régebben a lányom szobájában a szekrény tetején működött, ámde újabban - mintha nem adna ki semmiféle felerősített antenna-jelet.

Nagyjából így néz ki, csak HQ felirattal - https://a.allegroimg.com/original/11615a/5523be2f4ced8a023d1e7669ce...2-MUX8
A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2025
(#) Elektro.on hozzászólása Pé, 9:35 /

Ez milyen alkatrész?

Sziasztok!
Van egy alkatrészem aminek az adatlapját keresem. Sajnos eddig nem találtam.
Egymagában van egy panelen. Minden valószínűség szerint egy memória áramkör, de semmi infót nem találok.
Gondoltam, hátha itt akad valaki aki tudna adatlapot linkelni nekem.

Előre is köszönöm a fáradozásotokat!
(#) majkimester válasza Elektro.on hozzászólására (») Pé, 10:21 /

Ez valami toner chip?
Esetleg DS2430 vagy hasonló. A lábkiosztást vesd össze.
Lehet gyárilag felprogramozva ezért a valós tipusszám helyett egyedi számmal amit nem találsz meg.
(#) tki válasza majkimester hozzászólására (») Pé, 10:42 / 1

Ügyes, itt találtam róla beszélgetést, de nem olvastam végig: https://github.com/bvanheu/stratatools/issues/80
(#) Elektro.on válasza majkimester hozzászólására (») Pé, 12:38 /

Majdnem.
Egy stratasys 3D nyomtató "kazettája"
(#) Elektro.on válasza tki hozzászólására (») Pé, 12:39 /

És pont F370 -es.

Végig olvasom, Köszönöm!
Következő: »»   381 / 381
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem