Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
Uuuuu Köszönöm szépen!!! igy már működik!!!!
Az AI-t megkérdeztem, hány dpi-re kell állítanom a 837x669 pixeles képet, hogy pont 90x72mm legyen, 236dői-t írt és tökéletesen beillett a rácsba. Így nagyon jól át tudom rajzolni! Még egyszer köszönöm!
telepítésSziasztok!Telepítettem egy másik gépre, és innen nem tudok tovább lépni, magyarosítani sem tudom, mert elavultkén kezeli.
Ez használható az "okosított" 6-os progihoz is?
Okositott programhoz hivatalos frissités szerintem nem fog müködni
A hozzászólás módosítva: Nov 12, 2025
Egyetértek.... (Próbálva, és mielőtt valaki betámad megvan a hivatalos, fizetett változat ezt használom...)
Program fejlesztésMa beszéltem az Abacom-al, megosztom veletek az információt a SL 7.0 verzió 2026 jun / juli környékén fog megjelenni. 6-os verzióra ez okból már nem történik fejlesztés.
Arról lehet tudni milyen irányban, milyen mértékben történik a változás?
Nem ez volt a fő téma, csak rákérdeztem a 6-ra mert régen volt frissités.
Nem folytatjàk a hatot mert 7.x alatt fejlesztenek tovàbb. Részletekre nem kérdeztem, szerintem nem is lett volna érdemi válasz ennyivel előre.
Ennek a programnak (az ára mellett) a legjobb sajátossága a végtelenül egyszerű használat volt. A 6-os már csavart ezen egyet, és lehet a 7-es még tovább fogja vadítani.
Előre, ismeretlenül nem akarok jósolni semmit, de lehet, hogy ez lesz az a verzió ami a jól bevált egyszerű 6.x verzió, és egy másik fejlettebb program közé ékelődik.
Ez mindenkinek mást fog jelenteni felhasználás szempontjából. Én jelenleg nem látom magam az egyszerű 6.x és egy pl: eagle,proteus, multisim..stb tudású program között félúton. De a hídon akkor menjük át amikor odaértünk.
Bízzunk benne, hogy ugyanolyan lesz a program szerkezete mint az sPlan8. Külön Translation nevű txt fájlban lesznek a különböző nyelvekhez tartozó szövegek. Emiatt nagyon könnyű lesz a magyar nyelv hozzáadása.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |