Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » LED-es lámpa, meghajtó áramkör
Pedig az "Avide" mindenhol kapható, (de mi is kellene?)...pl. itt is van pár darab.
Meg visszaolvasva azt, hogy a közös vonal is be van kötve a ledsorba, nekem gyanús. Nálam olyanok vannak, hogy a LED-csíkok mindkét végén van egy kettős CW + WW csatlakozó, és úgy van sorbakötve az összes CW és meg a WW LED. A közös pont a csíkokon nincs, nem is lenne értelme, hacsak...? Ezek a LEDek aluhordozóra vannak forrasztva (mégis "kiégtek) és egyenes csíkok. (Ezért nézegetem a linkeket, de ilyen sorbakötött LED chippeseket nem látok). A hozzászólás módosítva: Dec 16, 2025
Közben van kép a ledszalagról...ilyet kéne találni folyóméterben (vagy 5 métreresben) kaphatót.
![]() A közös szálnak is megvan az értelme, segítségével meg lehet oldani az egyoldalas bekötést. A hozzászólás módosítva: Dec 18, 2025
A megfejtés az off mondatomban A közös szál....segítségével meg lehet oldani az egyoldalas bekötést.
Bővebben: Ha a szalag egyik végén a 3 pontot össszekötjük, akkor a másik végén tudjuk megtápláni. ![]() Netes, (ET) találat... A hozzászólás módosítva: Dec 18, 2025
Nos, most már megvan a megfelelő LED szalag hozzá!: Bővebben: Link
Nagyteljesítményű LED fényerőszabályzásaSziasztok! Új kérdést nyitottam, mert az alkalmazás eltér az eddigiektől. Ipari kivitelű nagyteljesítményű LED vezérléséről van szó. Max feszültség (Forward voltage): 3.6V, max áram: 1400mA. Hogyan tudnám egyszerűen, de biztonságosan, laboratóriumi környezetben használhatómódon megoldani a fényerő szabályzását. Adatlap is van.Nagyon köszönöm a segítő válaszokat. Adatlap
Nagy valószínűséggel a PWM szabályzás lesz a megoldás kulcsa ...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Bővebben: Ha a szalag egyik végén a 3 pontot össszekötjük, akkor a másik végén tudjuk megtápláni.