Fórum témák
» Több friss téma |
A klónok CH340 Soros-USB illesztőjének drivere (Letöltés)
Adott 2*90 és 2*60 Led . Az ardu negatívot össze kell közösíteni a ledek negatívjával ,a plusz legyen 5 V (nekem van olyan működö bináris órám ami Li-Ion akksiról vígan megy)Ha valamiért az első ledek tönkre mentek ne mögé vidd a jelet , hanem vágd le a francba a hibásat. Ennyi veszteség belefér. Már nincs ötletem tehát kiszállok.
Az új Arduinot csak tegnap vettem, ezért nem tudtam akkor még kipróbálni. Most nyomtam az újra egy 10 db-os piros tesztet, és egyesével mármint a szalagokat próbáltam. Kiderült hogy a 2-es szalag a bűnös a többin le futott a teszt.(végigfutott mind a 10 leden). A kettes szalagnál a forrasztásnál volt a bibi ,zárlat volt.
Ezért gondolom húzta magával a többit. Most le futtattam a szalagon egy 90 -es tesztet ez is jó volt ( és hagytam a D3-lábon mert arra küldtem a jelet a 470 ohmos ellenállást. Köszönöm mindenkinek a segítséget! ![]() UI: "mert nem volt felkapcsolva a kapcsoló " ezen jót röhögtem
Na végre megoldódott a rejtély. De van hasonóság ebben :
Idézet: „UI: "mert nem volt felkapcsolva a kapcsoló " ezen jót röhögtem” "Értem én , hogy gőzgép , de mi hajtja ?!?!" Ok ok , hogy lesed a monitort/vásznat. De a váz talpát, alját melyik periférikusan gülledő szemed sarkából lesed ?!?! Ennek ìgy mi értelme van ?! Esetleg egy egy fenycsikos fordulatszam/sebesseg indikator az orrod elott a kormany melle de azokbol se kell tobb 100 pixeles. A hozzászólás módosítva: Hé, 5:54
Gőzgépen még nem gondolkodtam, meg füstgépen se, de jó ötlet , ez szélgép, a sebességre reagál, ahogy gyorsul úgy nyomja erősebben a levegőt. Majd jó lesz nyáron a 40 fokos melegben, abba a szobában úgy sincs klíma. A váz talpát nem kell lesned, a szobában csak a tv fénye van így viaszaveri az egészet padlóról, az nem lett volna jó ha olyan helyre rakom hogy a szememet ki vakítsa. Fentről is le lehetett volna videózni
![]() A kormány melett lesz egy sebesség indikátor egy SH1106 kijelzőn. A hozzászólás módosítva: Hé, 9:00
Anno az egyik ladás munkatársamnak csináltam így sebesség mérőt, de 16 ledes körgyűrűből (aminek alapötlete VU mérővolt) volt köré a fordulat mérő.
Bocsi, mivel az autó bontása után visszakerült hozzám , most néztem meg.TM 1637 volt a sebesség(4*7 segmens) és WS2812 körgyűrűs a fordulat. Telóval lefényképeztem de hogy lehet a képet beilleszteni ??? Buta vagyok....
Ha válaszolsz vagy új szöveget írsz az ablak bal alsó részén találsz olyat , hogy egy zöld gomb, rajta "fájl tallózása" felirat, azt megnyomod , majd megkeresed a számitógépeden, vagy telefonodon azt a képet amit el akarsz küldeni, ha megvan a kép a megnyitás gombra kattintassz, majd szöveges üzenet ablak alsó közepén a hozzászólás elküldése gombot nyomod
Na talán :igen ,sikerült. Bár leporolhattam volna,.
A hozzászólás módosítva: Hé, 16:52
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Ezért gondolom húzta magával a többit. Most le futtattam a szalagon egy 90 -es tesztet ez is jó volt ( és hagytam a D3-lábon mert arra küldtem a jelet a 470 ohmos ellenállást. Köszönöm mindenkinek a segítséget! 
Alapból az első led világít csak. Utána a gáz ,fékre reagál.