Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek
 
Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   843 / 962
(#) granpa válasza Egri Frédi hozzászólására (») Jún 22, 2020 /
 
Már megvolt!
(#) gyerek67 válasza sonajkniz hozzászólására (») Jún 23, 2020 /
 
Nagyon jó, ezt még nem hallottam!
(#) nagym6 válasza sonajkniz hozzászólására (») Jún 23, 2020 /
 
A professzor jól álcázta érintettségét.
(#) Egri Frédi válasza nagym6 hozzászólására (») Jún 24, 2020 /
 
Nem kizárt az eset ...
Ilyesmire nálunk is volt precedens. Mondtuk is a csoporttársunknak - aki egyébként használta a hölgyeményt -, hogy szóljál már a (lyuk)sógornak engedjen át a vizsgán, ugyan oda szoktatok bújni
(#) Gafly hozzászólása Jún 24, 2020 /
 
Mialatt vártam Szalamandra fórumtársat hogy elvigye Masát (elvitte mellesleg ), ki lett pár napja pakolva a gyűjtő edény a nappaliba. Viszont Gyömbér nevű (szine miatt? ) rászokott a magaslatra.
Tegnap öltözés közben éppen dobáltam be mosnivalót, amikor szokás szerint ugrott fel rá. Macska nyelven szerintem nagyon csúnyákat mondott, amikor repülés közben észlelte csak, hogy nyitva van a tető, és már tele van koszos zoknival.
(#) nagym6 hozzászólása Jún 28, 2020 / 1
 
Favicc: Hogyan lesz a póknak telefonja? Beül a sarokba és telefonja.
(#) sany válasza nagym6 hozzászólására (») Jún 28, 2020 /
 
Ha telefonja.
(#) zsoltee0001 hozzászólása Júl 2, 2020 /
 
Ha véletlen valaki úgy gondolná, hogy a Lidl-ös termékekben, ez esetben egy kézi cirkulában, nincs elég hibalehetőség még így is, akkor itt az idő, hogy megbonyolítsa ezt, annak tudom ajánlani a két iránba forgó cirkulát
(#) zsoltee0001 hozzászólása Júl 2, 2020 /
 
Pár éve röhögtem ezen a kresz táblán: Bővebben: Link
Azóta sajnos kiderült, hogy hiába a szájbarágós dedó szintnek, ez egyeseknek még mindig magas.
Úgy néz ki, föladták a harcot.
(#) Udvari Zsombor válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Júl 2, 2020 /
 
Lehet, hogy a sok birka autós a bekanyarodásnál vagy csak igen nehezen tudott átjutni a szembe jövőkön, vagy pedig gyakran "belecsattant" a szembe jövőkbe... Valami oka biztosan van, hogy a kanyarodást be kellett tiltani... Például nekem sem sikerült értelmeznem. Mi az, hogy "telezöldes forgalomirányítás"??
(#) sonajkniz válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Júl 2, 2020 / 5
 
Idézet:
„Mi az, hogy "telezöldes forgalomirányítás"??”


Az az szerintem, mikor a tányérsapkás kalimpátorok helyére greenpeace-s aktivistákat állítanak.
(#) bbb válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Júl 2, 2020 /
 
Jól látom, hogy ez a lámpa egy kanyarban van? Könnyen előfordulhat, hogy több baleset volt, ahol nem adták meg az elsőbbséget. Vagy legalábbis ez volt az indoka a balesetnek, s nem csak az, hogy kisezerrel esnek be a kanyarból a szembejövők, s hiába állt ott a szerencsétlen, esélye nem volt elsőbbséget adni. Nekem volt ilyen stoptáblánál, hogy megálltam, körülnéztem, elindultam, mert sehol senki, majd a motorost majdnem lelöktem az útról, mert olyan tempóban közeledett, hogy mikor elindultam még Fóton volt, de mire beértem az átellenes sávba (balra nagy ívben kanyarodás), már az orrom előtt volt a sávban. Megsaccolva a tempóját, bőven 150 felett jött. Szerencsére még jók a reflexeim és nem lett baj, viszont ha igen, akkor engem hoznak ki hibásnak, merthogy miért nem adtam meg az elsőbbséget neki. Hasonló eset ugye a Dózsa Görgy úti halálos baleset volt, ahol a miért kanyarodott be elé, amikor százzal repesztett az ötvenes táblánál...
Az ilyen forgalomkorlátozásnak még akkor van értelme, mikor a kanyarodók komolyabb forgalmat is generálnak, s esetleg ez okoz balesetet (lásd Thököly út, ahol nem szabad balra kanyarodni hosszú évek óta, csak a busznak, ami meg hamarabb is indulhat, így miatta nem torlódsz).
(#) zsoltee0001 válasza bbb hozzászólására (») Júl 3, 2020 /
 
Van egy kis íve az útnak: Bővebben: Link
Ha megnézed, nem egy beláthatatlan kereszteződés, dugó se nagyon volt 1-1 balra kanyarodó miatt (nem itt szokott lenni)
Itt a kresz nem tudás volt az ok, egyértelműen.
(#) Rosszmáj hozzászólása Júl 3, 2020 /
 
Van egy bolt, ahol led izzókat vásárolok jó áron, 1 év garanciával. Már jó 10 darabot vettem, egy nem érte meg a fél évet, szó nélkül cserélték.
A második tegnap égett ki. (A becsavarás ideje van rajta.)

led.jpg
    
(#) sonajkniz válasza Rosszmáj hozzászólására (») Júl 3, 2020 /
 
Idézet:
„led izzókat”

Akkor már nagy a baj, ha izzik a LED!
(#) zsoltee0001 válasza Rosszmáj hozzászólására (») Júl 3, 2020 /
 
Jól belőtték a garanciát!
(#) gg630504 válasza sonajkniz hozzászólására (») Júl 3, 2020 /
 
Nem volt ez mindig így.
(#) gyerek67 hozzászólása Júl 5, 2020 / 1
 
Beindul a Forma 1-es szezon!
Nem tudom, elsütöttem-e már ezt itt:
Alonso bipoláris tranzisztorokkal éri el a kívánt hatást.
Sebastian Fettel...
(#) lazsi válasza gyerek67 hozzászólására (») Júl 5, 2020 /
 
Látom F1 szakértő vagy...
Valamikor volt magyar F1-es versenyző, de csak rövid ideig. Roman F1-es versenyző viszont még mindig van... Ugye?
(#) gyerek67 válasza lazsi hozzászólására (») Júl 5, 2020 / 1
 
Hogyne lenne: Grosjean!
(#) Massawa válasza gyerek67 hozzászólására (») Júl 5, 2020 /
 
Hát nagyon *** (rosszul) indult. Ha a hülye komisszárok igy folytatják, nem igen lesz jo vége.
A hozzászólás módosítva: Júl 6, 2020
Moderátor által szerkesztve
(#) gyerek67 válasza Massawa hozzászólására (») Júl 5, 2020 /
 
Nem láttam, mert a menyem szülinapját ünnepeltük...
(#) Massawa válasza gyerek67 hozzászólására (») Júl 5, 2020 /
 
Nem maradtál le semmiröl, hacsak a hülyeséget nem szereted.
(#) gyerek67 válasza Massawa hozzászólására (») Júl 5, 2020 /
 
Megnéztem az ismétlést!
Nem volt ez olyan rossz, bár hülyeség tényleg volt benne rendesen!
Roman versenyző sem maradt versenyben és szerintem maradjunk a bipoláris tranyóknál, mert Fettel nem megyünk itt semmire...
(#) sonajkniz hozzászólása Júl 6, 2020 / 1
 
Neten találtam.


Egy körzeti megbízott hétvégi jelentése.

"Hétvégi pihenőnapom boldog relaxációjának közepén dudálás szakított el kerti lazsálós székem és a söröm mellől. A kapumban egy ci... Szóval egy Győzike-féle mutálódott emberszerű parazitoid egyed állt egy sokrendbeli KRESZ szabálysértéssel, ami távolról egészen Lada-szerűnek tűnt.
Megdöbbenve a kapuhoz mentem, ahol a rétinéger azt kérdezte, hogy: "Aztat monták, hogy maga itten a rendőr. Télleg?" Rábólintottam, majd odasandítottam a gázóra tetején elhelyezett, nem rendeltetésszerűen használt labdaütő sporteszközömre, hogy a fiaim nem vitték-e el játszani. (Ott volt.)
Az egyeden eközben kitört a fajtájára jellemző szófosás, amiből a következőket vettem le: ő dinnye-árulásból, sok munkával tartja el Ali babát (aki feleség), és a 40 fk. (fiatalkorú) rablót (akik a szaporulat). Igaz ő néven nevezte őket, de ki bír ennyit megjegyezni? Ezen tevékenysége során hangos szóval hirdeti az áruját, amelyre kicsiny falunkban kijött a házából egy szteroid-terminátor küllemű ember, kalapban. Feltette egyedünknek az általános kérdést: "Mennyi a dinnye?"
A Gangesz-export erre rávágta, hogy: "80 pííz" A kalapos emberhegy erre felkapta a csomagtartóból a legnagyobb dinnyét, megveregette a becsületes EU és HACP szabványok szerinti zöldség-adoptációs szakmanager vállát, a kezébe nyomot 1, azaz egy darab fém 100 forintost, majd: "A többi a tiéd, Gazsi!" felkiáltással lakásába hömpölygött.
Egyedünk meglepődöttségében (nem szokta magyartól az ilyet) szólni sem bírt eleinte, egészen elsápadt, mondhatni kávészínű lett, később meg hiába kiabált, nem jött ki senki, ezért kérdezősködve haladt, hogy színem elé járuljon.
Ekkor én már nagyon röhögtem, de ugye a hivatástudat megkérdezte belőlem, hogy mégis mit vár tőlem? Fizessem ki a fennmaradó hátralékos tőkét, vagy statáriális alapon számoljak le a gaz dinnyerablóval? (Neki persze mindkettő verzió együtt kellett volna, de az ugye árukapcsolás, melyet a BTK büntetni rendel némely esetekben. Én ezt 'némely eset'-nek ítéltem meg.)
Felvilágosítottam, hogy ez nem bűncselekmény, nem szabálysértés, ez félreértésből eredeztethető huncutkodás fennforgása, mivel ő mondta a dinnye / 80 Ft-ot az embernek, akit én természetesen nem is ismerek, nem is ismerhetek, hiszen a szomszédom és csak cirka 25 éve élünk egymás mellett. Finoman mindenféle árusítási engedélyekkel, higiéniás biszbaszokkal, számlákkal, és egyéb kóros APEH / TB stb. tünetegyüttesekkel kapcsolatosan kezdtem érdeklődni, amire ő meglepődött, hogy az meg minek, és kezdett afelé hajlani, hogy nem is akkora érték az a dinnye!
Ezek után felbíztattam a derék kufárt, hogy menjen vissza a házhoz, ott addig kiabáljon, amíg elő nem kerül valaki, és annak mondja meg, hogy a Kmb-s küldte a jussáért!
A halmozottan hátrányos helyzetű társadalom-szimbióta hálálkodva elporzott.
Másnap eszembe jutott a dolog, elmentem egy illetőhöz, aki talán a sógorom, de biztos, hogy a szomszédomban lakik, bár ettől akár a dinnyeelsajátító is lehetett. Rákérdeztem, mi történt. Elmondta, hogy őneki 80 Ft-ot mondott a H. Aladár-klón, annyit is fizetett. Ezzel ő a továbbiakban nem kívánt foglalkozni, örült az akciós dinnyének. Falatozás közben ismét megzavarta mélabús magányában a rikácsolás. Kiballagott, és miután azt hallotta a melone-kupectől, hogy én a jogos járandóságáért küldtem, leakasztott neki két rettenetes nagy pofont, kétszer megrúgta, majd közölte vele, hogy itt a jussa, de menjen vissza énhozzám, és mondja meg nekem, hogy vasárnap van, fáradt, ő pihen, ennél jobban most nem veri meg, egyébként is én vagyok a rendőr, verjem én. Ezek után megbeszéltük, hogy vajon milyen rajta kívül álló okból nem jöhetett vissza hozzám a dinnyebróker, majd két fél szilva és két üveg sör elfogyasztását követően távoztam."
(#) proba válasza sonajkniz hozzászólására (») Júl 6, 2020 /
 
Ha mindezt egy öltönyös nyakkendős hazai "kereskedővel" történt volna, a mese is másként alakult volna.
Bliccelés külföldön:
Emberke meglátja az ellenőröket, a mozgó lépcső tetején menekülni nincs hova. Ellenőr közli a maga nyelvén, bírság ennyi és ennyi. Emberke próbál mentegetőzni, ellenőr: POLICE ... Bírság inkább kifizetve.
Ugyanezen emberke Magyarországon, ugyan ez az eset. Emberke közli, nem tud magyarul, értetlenkedik ( pedighát magyar az anyanyelve) . Ellenőr próbál kommunikálni kevés sikerrel ( miért is ?... ) Megjön a metró, emberünk meglép. Konklúzió részéről, milyen bunkók a magyar ellenőrök... Külföldön normálisabbak voltak.....
(#) Udvari Zsombor hozzászólása Júl 6, 2020 /
 
Ugye mindenki ismeri a klasszikust? "Miért ment át a csirke az úton?"
(#) gyuszo válasza gyerek67 hozzászólására (») Júl 6, 2020 /
 
Ha bepiszkolja magát, akkor meg Mos Fettel.
(#) Udvari Zsombor hozzászólása Júl 8, 2020 /
 
Anyukám ránézett az új bagoly formájú bögrémre:
Idézet:
„Főkötős papagály!”
(#) bbalazs_ válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Júl 10, 2020 / 7
 
Szerintem pontos j-vel mondta
Következő: »»   843 / 962
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem