Fórum témák
» Több friss téma |
Vagy csak nem hallod, mennyivel silányabb. A táblában rögtön egy ki tudja, milyen DAC van, integrálva minden mással együtt, vacak, zajos táplálással, órajellel és egy huszadrangú végfokkal, ami terheletlenül lehet, hogy még vacakabbul szól-mindez az alacsony fogyasztás és tápfeszültség jegyében. Egy almában, vagy Samu csúcsmodellben gyúrnak erre is valamelyest, de egy n+1. táblában biztos lehetsz benne, hogy egy költséghatékony valami lesz. És a torzítás a legkevesebb baj. Az autószerelőnek annyiban igaza van, hogy a fülhallgató kimenet többnyire nem jelszintű (775 mV nívójú), de ezt hamar le tudod ellenőrizni egy jack-RCA kábellel.
Kb. 5 mm-t számolhatsz a szélére, meg valahol kell még egy szalagkábelnyi hely a digitizernek. Sok gépnél viszont a keret ragasztva van a kijelzőre és ez maga a digitizer is.
Hali Mindenkinek!
Végső elkeseredésemben írok,mivel már próbálkoztam szaküzletben,szervízesnél stb. de sehol nem tudtak segíteni.Van egy Intenso 7"-os Tabletem amelynek a gyári ROM-ja egy kalap sz*r volt.Nem támogatta googleplayt-a facebook-ot sem a youtubeot.Gondoltam felteszek rá egy másikat (arra nem emlekszem már hogy milyet mert nem idén történt ) a telepítés sikeres volt használtam is pár hétig.Az első hiba az volt hogy lefagyott a készülék,a kijelzőn csíkos kép jelent meg.Először gyanakodtam a grafikus chip hibájára,mivel egy restart után nem jelentkezett a probléma egy ideig.Másodszor ugyanez,harmadszor viszont már be sem kapcsol.Ekkor gondoltam arra hogy elszállt a ROM mivel az vezérli az akku töltését is.HA rádugom a hálózatra nem történik semmi,nem vesz fel áramot stb. A bekapcs gom +hangerő gomb kombóra sem reagál.Kérdésem az lenne hogy van e mód a Tablet újraélesztésére mert nem tudom elhinni hogy ha elszáll egy ROM akkor semmit sem lehet kezdeni vele,hiszen a gyárban is felteszik a tök üres tárolóra... A segyítségeket előre is köszönöm!
Szervusztok.
Adva van egy MyAudio Tablet Series7 7040-es tablet.Rendesen működött míg a töltő csatlakozójára rá nem léptek.Sebaj - gondoltam - csatlakozót cseréltem.Most viszont érzékeli a töltőt de csak 10 sec-ig hajlandó tölteni.Utána kikapcsol. Tud valaki tanácsot adni ebben,hogy mi a gondja?
Ezt a töltési gondot sikerült megoldani viszont most meg nem lép be a kezdő oldalra.Információ meg majdnem semmi a neten róla.
SW vagy HW hibája lehet?
Sziasztok!
Segítségre volna szükségem. Kaptam egy Léliktec Allwinner A20 tabletet ami annyit csinál bekapcsoláskor, hogy piros, zöld, kék, fekete, fehér,stb a képernyő. Próbálkoztam különböző firmwareket felrakni aztán vagy el sem indult vagy a fent említett jelenséget produkálja. Szerintetek van még remény vagy kuka? Ekőre is köszönöm a segítségeteket!
Sziasztok!Nem biztos hogy jó helyre írok ,de most végső elkeseredésemben ide kell fordulnom.A fiam kapott ajándékba egy BEEX s2.Két hét használat után színes csíkok jelentek meg a teljes kijelzőjén.Mi lehet a baja?Köszi.
Sziasztok! Van egy tabom. Az a helyzet vele hogy nem tölt be rajta semmi. Már én is így kaptam.
Ha rá teszem töltőre rendesen veszi a töltést. Le szedtem a gyári 4.0-ás androidot hozzá. De nem tudom fel tenni rá, a recoveryt be tudom hozni rajta. Azt írja ki hogy, boot into system recovery mode... de tovább nem csinál semmit. A neve a tabnak ARNOVA 10D G3. Mellékeltem képeket is. Akitől kaptam ő használta, neki is egy nap be akarta kapcsolni és csak kék világítást produkált vagy néha csíkosan jött be a kép rajta. Szerintetek mi lehet vele? Én arra gondolok hogy az android megadta magát rajta. Valaki tudna segíteni? Köszönöm előre is.
Legelőször egy hard resetet csinálj. Bővebben: Link
Ez grafikus chip hibára következtet szerintem. Alaplapcsere megondhatja.
Sziasztok
Kb. 1éve vettem a keresztlányomnak egy kici kinai tabletet. Nem volt vele semmi gond, azon kívül, hogy az első hlten megadta magát a táp. Ezt gyorsan megoldottam. Most is jó hardveresen, csak nagyon lelassult. Lehet, vagy érdemes vele valamit csinálni? Ha lehet, mit? ![]()
Ha nincsen benne fontos adat, akkor egy gyári visszaállítás segítet. Vagy vírusirtó lefuttatása.
Szerintem nincs semmi fontos.Hogy csináljam a visszaállítást, és milyen vírusírtót használjak?
Én személy szerint Avast! free-t használom, de eloszor csinálj gyári visszaállítást. Hanyas Android fut rajta?
Ezt most nem tudom, de megnézem, és majd megírom! Addig is köszönöm a segítséget!
És majd azt is hogy milyen nyelven fut. Hogy konnyebben megértsd. Nincs mit.
Lehet más majd tud rá mondani valamit, de voltmár egypár tablet a kezemben ilyesmi hibával. Add el alkatrésznek, a képernyore gondolom tobbnek van szukséguk.
Szia! Ha számítógépel össze kötném úgy nem lehetne valamit kezdeni vele? De mondjuk össze dugtam már de nem csinál semmit
![]()
Ha a hard reset nemsegít, akkor hiába tennél rá másik androidot, szerintem azzal sem menne.
Aha értem, én arra gondolok hogy, az android adta meg magát. Ahogy írtad múltkor hogy alaplap baj lehet, akkor szerintem nem reagálna a töltésre se meg nem írna ki semmit. (szerintem). Ha csatlakoztatom a géphez milyen gobot kell nyomni a tabon hogy fel ismerje a gép?
A hozzászólás módosítva: Júl 22, 2014
Ez tabletfüggő. Olvass utána interneten. Nemismerem a tiedet.
Sziasztok.
Kaptam átnézésre/javításra egy ACER iconia A1-830 tabletet, mert csíkosodik a kijelzője. Bekacsoláskor felváltva normál kép - függőleges csíkosodás nagyjából 1 - 1,5 másodpercenként. Találtam egy videót a gyári visszaállításról (hard reset) , szerintetek ez megoldhatja a problémát, vagy valami hardveres, esetleg tápegység hibája van? Köszönöm
Nekem is volt ilyen problémám bár más milyen tablet. Szed szét és a kijelző szalag kábelt igazgasd meg takarítsd le kontakt sprével.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |