Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Tablet PC javítások
Lapozás: OK   3 / 40
(#) didyman válasza Gaahl hozzászólására (») Márc 2, 2014 /

Vagy csak nem hallod, mennyivel silányabb. A táblában rögtön egy ki tudja, milyen DAC van, integrálva minden mással együtt, vacak, zajos táplálással, órajellel és egy huszadrangú végfokkal, ami terheletlenül lehet, hogy még vacakabbul szól-mindez az alacsony fogyasztás és tápfeszültség jegyében. Egy almában, vagy Samu csúcsmodellben gyúrnak erre is valamelyest, de egy n+1. táblában biztos lehetsz benne, hogy egy költséghatékony valami lesz. És a torzítás a legkevesebb baj. Az autószerelőnek annyiban igaza van, hogy a fülhallgató kimenet többnyire nem jelszintű (775 mV nívójú), de ezt hamar le tudod ellenőrizni egy jack-RCA kábellel.
(#) didyman válasza Gaahl hozzászólására (») Márc 2, 2014 /

Kb. 5 mm-t számolhatsz a szélére, meg valahol kell még egy szalagkábelnyi hely a digitizernek. Sok gépnél viszont a keret ragasztva van a kijelzőre és ez maga a digitizer is.
(#) Kenian hozzászólása Márc 2, 2014 /

Hali Mindenkinek!

Végső elkeseredésemben írok,mivel már próbálkoztam szaküzletben,szervízesnél stb. de sehol nem tudtak segíteni.Van egy Intenso 7"-os Tabletem amelynek a gyári ROM-ja egy kalap sz*r volt.Nem támogatta googleplayt-a facebook-ot sem a youtubeot.Gondoltam felteszek rá egy másikat (arra nem emlekszem már hogy milyet mert nem idén történt ) a telepítés sikeres volt használtam is pár hétig.Az első hiba az volt hogy lefagyott a készülék,a kijelzőn csíkos kép jelent meg.Először gyanakodtam a grafikus chip hibájára,mivel egy restart után nem jelentkezett a probléma egy ideig.Másodszor ugyanez,harmadszor viszont már be sem kapcsol.Ekkor gondoltam arra hogy elszállt a ROM mivel az vezérli az akku töltését is.HA rádugom a hálózatra nem történik semmi,nem vesz fel áramot stb. A bekapcs gom +hangerő gomb kombóra sem reagál.Kérdésem az lenne hogy van e mód a Tablet újraélesztésére mert nem tudom elhinni hogy ha elszáll egy ROM akkor semmit sem lehet kezdeni vele,hiszen a gyárban is felteszik a tök üres tárolóra... A segyítségeket előre is köszönöm!
(#) didyman válasza Kenian hozzászólására (») Márc 2, 2014 /

És ha mégis a SOC szállt el belőle?
(#) Kenian hozzászólása Márc 3, 2014 /

Na és azt hogyan tudom leellenőrizni?
(#) Leraz hozzászólása Márc 7, 2014 /

Szervusztok.
Adva van egy MyAudio Tablet Series7 7040-es tablet.Rendesen működött míg a töltő csatlakozójára rá nem léptek.Sebaj - gondoltam - csatlakozót cseréltem.Most viszont érzékeli a töltőt de csak 10 sec-ig hajlandó tölteni.Utána kikapcsol.
Tud valaki tanácsot adni ebben,hogy mi a gondja?
(#) Leraz válasza Leraz hozzászólására (») Márc 11, 2014 /

Ezt a töltési gondot sikerült megoldani viszont most meg nem lép be a kezdő oldalra.Információ meg majdnem semmi a neten róla.
SW vagy HW hibája lehet?
(#) rakos28 hozzászólása Ápr 18, 2014 /

Sziasztok!

Segítségre volna szükségem. Kaptam egy Léliktec Allwinner A20 tabletet ami annyit csinál bekapcsoláskor, hogy piros, zöld, kék, fekete, fehér,stb a képernyő. Próbálkoztam különböző firmwareket felrakni aztán vagy el sem indult vagy a fent említett jelenséget produkálja. Szerintetek van még remény vagy kuka?
Ekőre is köszönöm a segítségeteket!
(#) anna5 hozzászólása Máj 15, 2014 /

Sziasztok!Nem biztos hogy jó helyre írok ,de most végső elkeseredésemben ide kell fordulnom.A fiam kapott ajándékba egy BEEX s2.Két hét használat után színes csíkok jelentek meg a teljes kijelzőjén.Mi lehet a baja?Köszi.
(#) at22 hozzászólása Júl 21, 2014 /

Sziasztok! Van egy tabom. Az a helyzet vele hogy nem tölt be rajta semmi. Már én is így kaptam.
Ha rá teszem töltőre rendesen veszi a töltést. Le szedtem a gyári 4.0-ás androidot hozzá. De nem tudom fel tenni rá, a recoveryt be tudom hozni rajta. Azt írja ki hogy, boot into system recovery mode... de tovább nem csinál semmit. A neve a tabnak ARNOVA 10D G3. Mellékeltem képeket is.

Akitől kaptam ő használta, neki is egy nap be akarta kapcsolni és csak kék világítást produkált vagy néha csíkosan jött be a kép rajta. Szerintetek mi lehet vele? Én arra gondolok hogy az android megadta magát rajta. Valaki tudna segíteni? Köszönöm előre is.
(#) cupika97 válasza at22 hozzászólására (») Júl 21, 2014 /

Legelőször egy hard resetet csinálj. Bővebben: Link
(#) at22 válasza cupika97 hozzászólására (») Júl 21, 2014 /

Köszi a tippet de nem csinál semmit

Ez grafikus chip hibára következtet szerintem. Alaplapcsere megondhatja.
(#) Csupasz hozzászólása Júl 21, 2014 /

Sziasztok
Kb. 1éve vettem a keresztlányomnak egy kici kinai tabletet. Nem volt vele semmi gond, azon kívül, hogy az első hlten megadta magát a táp. Ezt gyorsan megoldottam.
Most is jó hardveresen, csak nagyon lelassult. Lehet, vagy érdemes vele valamit csinálni? Ha lehet, mit?
(#) cupika97 válasza Csupasz hozzászólására (») Júl 21, 2014 /

Ha nincsen benne fontos adat, akkor egy gyári visszaállítás segítet. Vagy vírusirtó lefuttatása.
(#) Csupasz válasza cupika97 hozzászólására (») Júl 21, 2014 /

Szerintem nincs semmi fontos.Hogy csináljam a visszaállítást, és milyen vírusírtót használjak?

Én személy szerint Avast! free-t használom, de eloszor csinálj gyári visszaállítást. Hanyas Android fut rajta?
(#) Csupasz válasza cupika97 hozzászólására (») Júl 21, 2014 /

Ezt most nem tudom, de megnézem, és majd megírom! Addig is köszönöm a segítséget!

És majd azt is hogy milyen nyelven fut. Hogy konnyebben megértsd. Nincs mit.

Értem, az elég szomorú

Lehet más majd tud rá mondani valamit, de voltmár egypár tablet a kezemben ilyesmi hibával. Add el alkatrésznek, a képernyore gondolom tobbnek van szukséguk.

Köszi a segítséget.

Nincs mit.
(#) at22 válasza cupika97 hozzászólására (») Júl 22, 2014 /

Szia! Ha számítógépel össze kötném úgy nem lehetne valamit kezdeni vele? De mondjuk össze dugtam már de nem csinál semmit
(#) cupika97 válasza at22 hozzászólására (») Júl 22, 2014 /

Ha a hard reset nemsegít, akkor hiába tennél rá másik androidot, szerintem azzal sem menne.
(#) at22 válasza cupika97 hozzászólására (») Júl 22, 2014 /

Aha értem, én arra gondolok hogy, az android adta meg magát. Ahogy írtad múltkor hogy alaplap baj lehet, akkor szerintem nem reagálna a töltésre se meg nem írna ki semmit. (szerintem). Ha csatlakoztatom a géphez milyen gobot kell nyomni a tabon hogy fel ismerje a gép?
A hozzászólás módosítva: Júl 22, 2014
(#) cupika97 válasza at22 hozzászólására (») Júl 22, 2014 /

Ez tabletfüggő. Olvass utána interneten. Nemismerem a tiedet.
(#) Kari55 hozzászólása Aug 18, 2014 /

Sziasztok.

Kaptam átnézésre/javításra egy ACER iconia A1-830 tabletet, mert csíkosodik a kijelzője. Bekacsoláskor felváltva normál kép - függőleges csíkosodás nagyjából 1 - 1,5 másodpercenként.

Találtam egy videót a gyári visszaállításról (hard reset) , szerintetek ez megoldhatja a problémát, vagy valami hardveres, esetleg tápegység hibája van?

Köszönöm
(#) morzsa15 válasza Kari55 hozzászólására (») Aug 18, 2014 /

Nekem is volt ilyen problémám bár más milyen tablet. Szed szét és a kijelző szalag kábelt igazgasd meg takarítsd le kontakt sprével.
(#) Kari55 válasza morzsa15 hozzászólására (») Aug 18, 2014 /

Hát EZ AZ! Hogyan kell szét szedni? Nem látok semmi csavart, vagy rést.
Következő: »»   3 / 40
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem