Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Tablet PC javítások
Lapozás: OK   32 / 40
(#) bugyi680 hozzászólása Szept 24, 2017 /
 
Van egy Concorde TAB play 16GB-os táblagép,hogyen lehet recorvery módba tenni?csak egy reset és egy bekapcsoló gomb van rajta.Újra kell indítani mert a zárkódot elfelejtette az ismerősöm.
(#) Andr3wJ válasza bugyi680 hozzászólására (») Szept 24, 2017 /
 
USB hibakeresés ha be van kapcsolva, és van rajta recovery, akkor
  1. adb reboot recovery
talán segít.
(#) Lezli46 válasza Andr3wJ hozzászólására (») Szept 24, 2017 /
 
Köszi..,recovery-t megtudom csinálni..,de ha ez sem segit ,arról most nem beszèlve hogy recovery közben esetleg valami fèlremehet.. ,és leadom garanciális javitásra (2 honapos...).,akkor nemfognak " kötözködni" hogy mièrt "piszkáltam"??
Nincs rootolva egyèbbkènt.
(#) Andr3wJ válasza Lezli46 hozzászólására (») Szept 24, 2017 /
 
Recovery közben nagyon nem mehet félre semmi, ha igen ráfoghatod hogy az ő hibájuk, ha tudod hogy nem volt módosítva.
Ha meg kötekedik, adjon róla valami papírt hogy a Samsung tud garantálni mindenféle behatolás elleni védelmet. Ilyet meg nem tud...

Egyébként erről jut eszembe hogy a Samsungnak van a beépített biztonsági programja a knox vagy mi, az kiírja hogy módosított e a szoftver, de régebben mintha olvastam volna hogy ez alapján nem vonhatják meg a garanciát.
(#) Lezli46 válasza Andr3wJ hozzászólására (») Szept 26, 2017 /
 
Megcsináltam a recovery- ès a cashe törlěst is..,többbször is...,sajnos megmaradt a goothewin.criket virus..,M.M- nál vettem jó egy hónapja..,ugy hirdetik magukat hogy 60 nap elàllàsi idő van náluk..,ez realitás vajon???
Nagyon elment a kedvem ettől a S.M. tablettől..,
Lehetséges vagy csak beképzelem hogy mintha kissé megvolna bénulva emiatt a gép? Pl az érintésreagálås måssá vált..,vagy egyáltalán vacilál...,
(#) Andr3wJ válasza Lezli46 hozzászólására (») Szept 26, 2017 /
 
Találkoztam agresszív vírussal , ugyan nem samsungon hanem gyenge kínain. Ott a rendszert úgy megfogta , főleg hogy ha netet kapott a beűllításokba nem tudtál bemenni.

Ha nem akarsz szórakozni vele vidd be, néha egész normálisak bent.
De ha még küzdenél vele akkor egy szoftver felrakás megoldja a gondot.
(#) Lezli46 válasza Andr3wJ hozzászólására (») Szept 27, 2017 /
 
Tudåsom és bátorságom androidéknál a fentieknél vègetért..,beviszem..,ez volt kb a negyedik - ötödik tabletem ..,valamennyi noname kinai , és soha nem lettek virusosak.., ezért ezt a drága samsungot most csalódásnak érzem...,kiváncsi vagyok hogy kezelik a M.M- nél....?
Köszi és üdv
(#) luigi71 hozzászólása Okt 8, 2017 /
 
Sziasztok.nem találom a megfelelő fórumot,de hátha tudnátok segíteni.Van egy trend plusz s7580 as telefonom.Odinnal ráraktam a TWRP-t.Töltés közben leakadt igy levettem az usb -ről .Azóta sem bekapcsolni ,se download mód,se recowery,és a számítógép is "ISMERETLEN ESZKÖZ" ezt irja ki.Próbáltam usb jig -el is sikertrelenűl.fel szeretném éleszteni vagy legalább download módot visszakapni.Nagyon szépen kérlek segítsetek.Nincs pénzem másikra.
(#) VtechondaHun hozzászólása Okt 14, 2017 /
 
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Van egy kínából rendelt tabletünk. Bekapcsoláskor csak az android felíratig jut, tovább nem. Semmilyen billentyűkombinációval nem tudom elérni a menüt.

Android 4.4 kitkat van rajta
ATM7029B chip

Mit tudok vele kezdeni?
Előre is köszi.
(#) Lezli46 válasza Lezli46 hozzászólására (») Okt 18, 2017 /
 
Szia!

Ez lett a vége kissé nyulosra sikerúlve.., M.M elfeleijtett garanciajegyet is mellékelni stb..,nagy nehezen potolták .,számla kevés a garihoz a Samsung márkaszerviznek ha nincs rajt Imei szám..,egyébbként totàll" reklámablakként " kezelték miközben aggályoskodtam windozos rossz emlékekre hivatkozván., ahol szinte mindig csak egy ujrarakás segitett ily esetekben..,
Felhivtam az ügyfélszolgálatot..,a remote smart tutorra rábeszéltek..,óriási meglepetésemre gyakorlatilag semmit se csináltak.., mondván samsungéknak mint gyártonak ehhez semmi közük stb.., kétségkivül kedvesen és készségesen elmagyarázták hogy ennek nincsenek messzebbható-rosszindultú következmènyei stb.., gyakorlatlag nyomjak egy X- t az oldal bezárásához..,noha elég iijesztö ha megjelenik ez a "nem virus"..,egyébbként küldtem nekik két mentést is rôla.,hogy nem a szokványos kis reklámablak felugrásról beszèlek.,"hab a tortán" : tegnap rádugtam töltőre.,valami furcsa volt,mintha kattogott volna valami, majd jött valami szöveg , remote szerü., villámgyorsan kikaptam, szerencsére a tablet Ok..,de a töltö az bekrapált...,vihetem vissza..,ez igy akkor Ok-s szerited??? Nem a töltő tönkremenésère gondolok...
Köszi és üdv
(#) eyess válasza VtechondaHun hozzászólására (») Okt 18, 2017 /
 
Mi a tablet neve ?
(#) eyess válasza luigi71 hozzászólására (») Okt 18, 2017 /
 
Mi az , hogy
Idézet:
„Töltés közben leakadt”
.
Az usb kábelt tedd rá , és próba , ha nem sikerül , akkor az aksit ki be , és újra , de az usb kábelt ne vedd le akkor se róla , amikor az aksit ki , és vissza teszed.Egymás után próbálgatni kell , és be fog indulni..Utána mehet rá a pc ről a rom.
A hozzászólás módosítva: Okt 18, 2017
(#) Leraz hozzászólása Nov 4, 2017 /
 
Sziasztok!
Tud valaki segíteni egy ISO fájlal a 7"-os MyAudió , 4 GB-os változathoz?
Kössz előre is.
(#) uniman válasza Leraz hozzászólására (») Nov 4, 2017 /
 
Hello! Pontosítani kéne a típust!: Pl.: MyAudio Storm, MyAudio 7 7040 4Gb...
A hozzászólás módosítva: Nov 4, 2017
(#) eyess válasza Leraz hozzászólására (») Nov 4, 2017 /
 
Mi lett az eredetivel ?
(#) Leraz válasza eyess hozzászólására (») Nov 4, 2017 /
 
Most javítok egyet a családnak és szerintem kellene majd hozzá. Megvolt de tönkrement a HDD és egyedül azt nem sikerült lementenem.Az RKBach Tool megvan csak egyedül az ISO hiányzik.
(#) eyess válasza Leraz hozzászólására (») Nov 4, 2017 / 1
 
Adok két linket .Töltsd le , és nézd meg melyik kell neked . De lehet , hogy mindkettő.

Bővebben: Link

Bővebben: Link
(#) Leraz válasza eyess hozzászólására (») Nov 4, 2017 /
 
Köszönöm! Jönnek le majd meglátom mi alakul.
(#) Leraz válasza eyess hozzászólására (») Nov 5, 2017 /
 
Köszönöm szépen , ez kellett. Tökéletes.
(#) eyess válasza Leraz hozzászólására (») Nov 5, 2017 /
 
Szívesen. Használd egészséggel.
(#) belfi2 hozzászólása Nov 7, 2017 /
 
Sziasztok!
Kaptam egy Huawei IDEOS S7 Slimet. Régi meg gyenge meg minden, de nem ez a baj. A baj az hogy ha netezek vele mindig feljön egy figyelmeztetés hogy a tanúsítvány nem biztonságos meg más írta alá, és ez nagyon idegesítő. Tud valaki valamilyen megoldást rá?
(#) belfi2 válasza belfi2 hozzászólására (») Nov 7, 2017 /
 
Megoldva!
A tanúsítvány tároló engedélyezésével a probléma megoldódott.
(#) Ati02 hozzászólása Nov 11, 2017 /
 
Hello!
Van egy Lenovo a3500 fl tabletem. Nem akar bekapcsolni csak folyamatosan az "Android is upgrading"-nél beakad és innen sehova és még ki se lehet kapcsolni. Nem segít ezen az úgy nevezett "factory reset". Hogyan lehetne orvosolni?
(#) Lezli46 hozzászólása Nov 26, 2017 /
 
Üdv Nagytudású tabletesek!
Köszönöm és nagyon örülnék ha hozzászólnátok szakszerüen!
Elözények: Előzőleg ,Volt egy Overmax, kettő Prestigo, egy Alcor 10 colos tabletem idáig., netezés közben idáig soha egyik tabletnél se ugrottak be különböző .,pl weblapeltéritőnek tituált virusszerüségek.., lehet hogy szerencsém volt persze.., néhány honapja vettem egy 100.000Ft-os Samsung A6-ost.., már az első hetekben megjelentek .,semmi warez.,semmi idegen forrásból letöltés..,nem kis kellemetlenséeket okozva stb.., felhivtam-irtam a Samsungnak kérve segitségüket., hangsulyozva hogy az uj szoftver telepités költségét is kifizetem, annak ellenére hogy kb egy honapos volt akkor..,finoman szólva felvilágositottak .,egy totál laikusnak szoló sztender szöveggel..,hogy a nagy Samsungnak ehez semmi köze stb-stb..,arra hogy kifizetem a softver ujratelepitését., már nem is reagáltak.,helyi "márkaszervizben" amikor példának a közismert windowsos "Police virust hoztam fel: vagy játszották a totál hülyét., vagy azok ténylegesen azok voltak..., "Ők még ilyenről sosem hallottak" nyilatkoztak a dologról..,amikor néhány mentést megakartam mutatni...,az "ügyfélbarátkezelésüket" inkább nem kommentálnám.
Köszi a Válaszotokat!
(#) uniman válasza Lezli46 hozzászólására (») Nov 26, 2017 /
 
Nem jó "ómen" ilyen és ehhez hasonló (okosok, nagytudású) felszólítással illetni forumtársainkat!
Erre ne várj választ, mert aki erre válaszol, az olyan,mintha automatikusan bevallaná, hogy "beképzelt" nagy tudású okosnak tartja magát!

Nem mellékesen elvárhatnánk, hogy legalább a pontos típusát leírod a Samsung Galaxy Tab A6-osodnak, pl.: 10,1", SM-T580
(#) eyess válasza Lezli46 hozzászólására (») Nov 26, 2017 /
 
Hát egy kis utánjárással , és olvasgatással te is meg birkózhatsz vele.Még a tabot is újra tudod rakni.Viszont , ha most hirtelen a legelső tanács , amit lehetne adni az az lenne , hogy csinált recowery - ből egy gyári visszaállítást.Azt követően kiderül , hogy megtisztult e a tabod , vagy nem .Első körben ezt tenném.
(#) Lezli46 válasza eyess hozzászólására (») Nov 26, 2017 /
 
Samsung Galaxy Tab A6 10.1.,SM-T580 a szerencsétlen tipusa..,a recowery-ből gyárivisszaállitás megtörtént..,semmi változás...,képességeim és bátorságom ezzel véget is ér..,meg hogy öszinte legyek 100.000Ft volt és nem 10.000Ft.., ez a tény ,talán érthető módón, abszolult nem növeli a kedvem .,egy jó kis utánaolvasgatásnak., arról nem beszélve .,hogy esetleg valami fatálisan félre is mehet eközben..,történt ilyen már egyik tabletommal profi informatikus kezében is...,
Bocsi., de A "nagytudású tabletesek" megszólitás értékelésével 100%-ban azért nem értek egyet..,egyébbkénnt bizonyos szintű disztingválás volt , a nem is titkolt célja..,nem hiszem hogy beképzeltnek gondolja magát .,aki ugy érzi hogy profi ezen a területen., nem kell álszerénykedni stb..,én igy gondolom..,
Mit tanácsoltok???? keressek egy "vérprofit" .,nem baj ha pénzbe kerül ..,mert a Samsung hivatalos "supportjában" teljesen elvesztettem a bizalmam..,már nagyon megbántam a Samsungot., de most már mindegy..,többet soha ezt a márkát, az biztos., különösen kivált mert ilyen lerázós-kioktatós stilusban álltak hozzá...,
(#) uniman válasza Lezli46 hozzászólására (») Nov 26, 2017 /
 
Samsung Galaxy Tab 3, 7" WiFi 8GB SM-T210-est egy ismerősöm kisgyereke már két éve (használtan 15-ért vették) mindennap "üti-vágja" és még soha semmi problémájuk nem volt vele. Csupán két hónapja leejtette a kisgyerek, de érintő csere után azóta is OK a tablet...nekik más a véleményük erről a márkáról.
Meg kellene próbálnod a szoftverét lecserélni egy másikra. Bővebben: Link
Ez esetben egyetlen bájt sem marad a régiből a tableted memóriájában.
(#) Ktulu válasza Lezli46 hozzászólására (») Nov 26, 2017 /
 
Más hálozaton is próbáltad? Érdemes ellenőrizni a routeredben a DNS címet.
(#) eyess válasza Lezli46 hozzászólására (») Nov 26, 2017 /
 
Lehet nem nekem akartad címezni A nagytudású tabletes című részt , mert ez irányban én nem tettem célzásokat.De be tudom annak , hogy nem akartál kétszer írni.Nos nem tudom , hogy van e még rajta garancia .A másik meg , hogy ha a recowery be be tudtál lépni , és el tudtál benne igazodni , akkor feltételezem , hogy már volt korábban közöd ilyesmi lépésekhez.Na már most , ha volt , akkor csak a megfelelő android verziót kell rá megkeresni , vagy romot , és újra rakni a rendszert PC ről , vagy sd kártyáról is lehet .Szóval ezek után nem tudom mi a nehézség a dologban.Persze , ha még nem csináltál ilyet , akkor azt is megírhatod nyugodtan.Vannak erre megfelelő fórumok , mert ezt itt elmagyarázni kicsit hosszú lenne.
Következő: »»   32 / 40
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem