Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Frekvenciaváltó
 
Témaindító: sultann, idő: Feb 15, 2008
Lapozás: OK   86 / 86
(#) elektroton válasza GPeti1977 hozzászólására (») Jan 12, 2020 /
 
Valamelyik menü ponttal, paraméterrel meg lehet nézni a puffer, sín feszültségét. Ott mennyit mutat? Lehet, hogy ez jelez alacsonyat. (egyenlőre nincs időm megkeresni a leírását)
(#) naptukor válasza GPeti1977 hozzászólására (») Jan 12, 2020 /
 
Pl. hiányzik egy betáp fázis?

"Check the supply voltage"

(#) GPeti1977 válasza naptukor hozzászólására (») Jan 12, 2020 /
 
Sajnos ezzel kezdtem és terheléskor, most átmértem az összes kondit mind jó.
(#) rammeradrian hozzászólása Jan 26, 2020 /
 
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Adott egy Lenze 8200 vector családba tartozó 1,5kW-os frekvenciaváltó. A probléma az, hogy a paraméterek jelszóval védettek, se írni se olvasni nem lehet. Doksi szerint PC-ről system bus-on keresztül kikapcsolható. A problémám Lenze Lecom A/B modullal, RS232-n a régi Global Drive Control (win XP) nem találja meg. Drive-ot. Az új Lenze Easy software csomag keresője érzékeli hogy rá van dugva de nem kompatibilis a 8200-as szériával. (Drive identification error).

Egyelőre kifogytam az ötletekből. Ha vissza tudnám állítani gyári alapértelmezettre az tökéletes lenne.

Hátha valaki kűzdött már hasonlóval.

Köszönöm!
A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2020
(#) Peter65 válasza rammeradrian hozzászólására (») Jan 26, 2020 /
 
Szia!
A jelszó visszaállítására nem tudok ötletet adni.
A probléma valamelyest megkerülhető, ha van egy másik készüléked, amin beállítod azt amit szeretnél, és a kijelzővel átviszed a paramétereket a lezárt készülékre. Sajnos a jelszó az nem vihető át így, de a többi paraméter igen.
(#) rammeradrian válasza Peter65 hozzászólására (») Jan 27, 2020 /
 
Tulajdonképpen sem a jelszó sem a most rajta lévő paraméterek sem kellenek, de emlékeim be sem tudok lépni a kijelzőn a monitor menükön kívül sehova a jelszó nélkül.
(#) Peter65 válasza rammeradrian hozzászólására (») Jan 27, 2020 /
 
Ha a C0002 paramétert eléred, a kijelző tartalma bemásolható.
(#) forma3 hozzászólása Jan 29, 2020 /
 
Sziasztok!

Van egy 3f Lenze EVF-8216 típusú motormeghajtóm, ami azzal a problémával küzd, hogy 0,4 sec perióduidővel villpg rajt a piros LED, ami a leírása alapján undervoltage hibát jelez. Ez valójában nem áll fenn, mivel 600V körüli érték mérhető az egyenirányítás utan, és ez DC-ről is táplálható. Vezérlőm panelom nincs hozzá, de ennek a feszültségértéknek minden beállítható tartományba bele kell esnie a leírás szerint.
Sajnos service manualt nem találtam hozzá, és egy óra nézegetés után se tudtam lekövetni a 3 rétegű nyákokon, hogy gogyan mérheti a feszültséget, az osztót se találtam.
Valaki esetleg ismeri ezt a típust, hogy merre kéne keresgélni? Szemmel látható hibát nem találtam benne.
Köszi!
(#) bandika válasza forma3 hozzászólására (») Jan 29, 2020 /
 
Hali. Szerintem nem csak az U(nder)V(oltage)-t jelezheti ez a villogás. SM-t nem fogsz, kezelőt viszont találhatsz, ami megmondja mi a baja. Nekem sajna nincs.
(#) forma3 válasza bandika hozzászólására (») Jan 29, 2020 /
 
Szia! Pedig a manual szerint elég egyértelműen ezt jelenti.
(#) rammeradrian válasza Peter65 hozzászólására (») Jan 30, 2020 /
 
Sajnos azt sem. Lehet tiltani a kommunikációt rajtuk?
(#) bandika válasza forma3 hozzászólására (») Jan 30, 2020 /
 
Engedélyezést adtál neki? Ha nem próbáld meg így.
(#) forma3 válasza bandika hozzászólására (») Jan 31, 2020 /
 
Igen, adtam a jumperral.
(#) rammeradrian válasza Peter65 hozzászólására (») Jan 31, 2020 /
 
Sajnos, az se érhető el. Viszont lehet ezeknél a 8200-as frekiváltóknál tiltani a Lecom kommunikációt? Nem találja meg a GDC, kipróbáltam egy másik (750w-os) drive gond nélkül szerkeszthető PC-ről.
Következő: »»   86 / 86
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu