Fórum témák
» Több friss téma |
A klónok CH340 Soros-USB illesztőjének drivere (Letöltés)
Igen a DUE 32 bites proci, a z UNO és a MEGA pedig 8 bites.
Az UL-t próbáltam és úgy sem volt jó. Már az avr core magban turkáltam, hogy hol tud elmenni ez az egész.
Próbáltam, semmit sem változott a helyzet.
Ezért voltam bajban ![]() Használtam a guglit rendesen ![]() Mindenesetre köszi mindenkinek aki foglalkozik ezzel !
Íráskor a cím nem konstans adat, nálad szerepel benne egy cim nevű változó. Pl.:
eeprom.writeByte(cim+1,x); Lehet, hogy ez kever meg. Konkrétan nem néztem végig, honnan jön ide érték, csak egy módszert szerettem volna bemutatni.
Minden jó!
Elírtam, én hibáztam. Köszönöm a segítségedet !
Kedves Tki.
Kíváncsi lennék a te elképzelésedre szívesen meghallgatom. Ha lehet egyszerűbben vagy jobban .
Bocsánat, olyan furán volt felrajzolva, hogy elnéztem. A már leírtakat leszámítva nem hiszem, hogy nagy gond lenne vele.
Kedves Proli007.
A dióda miért szükséges oda?? Csak megérteni szeretném. A hozzászólás módosítva: Jún 1, 2025
Ezek szerint nem olvastad, vagy nem jól olvastad amit írtunk..
Az opto Led anódja az 5V-os tápon van. Amikor az index kapcsoló nincs megnyomva, akkor ott 12V van. Ez az opto Led-en zárófeszültségként jelenik meg. 12V-5V az 7V. A Led-nek meg adatlap szerint csak 6V van megengedve. A dióda meg ilyenkor lezár.
Oké, csak ennek a témának nem itt a helye.
ESP32 WROMSziasztok!NAGYON kezdőként a legfrissebb IDE-vel, ESP32 WROM 32-n szeretném futtatni a "Blink"-et, Sokáig fordít, úgy tűnik a programozás is megtörténik, de bármivel próbálkozom, a program nem fut. Ezt az üzenetet kapom:
Hogyan tovább? |
Bejelentkezés
Hirdetés |