Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Bluetooth kérdések
A szürke a hangszedő vezetéke. Azért nem jó (bár igen, ez a phono), mert nem vonalszintű jel megy rajta. Egy alacsony jelet fogadó bemenet, ráadásul RIAA korrekciót is tartalmaz az utána jövő előerősítő. Tehát nem itt kell betámadni, hanem ennek a fokozatnak a végén.
Ez a 670-es rajz egy szkennelt dokumentum, borzasztó minőségben. A Phono bemenet után egy MC4558 dupla műveleti erősítő végzi az erősítést és a RIAA korrekciót. Ennek a kimenete megy a bemenetválasztó kapcsolóra. (Ennek a verziónak van mikrofon és AUX bemenete is gyárilag, itt nem is kéne barkácsolni.) Ezt kellene megszakítani, és ide mehetne a BT panel kimenete. Ennek a tápját is megoldhatod akár a centerből szerintem. Az más kérdés, hogy lesz-e az ezeknél sokszor előforduló ciripelő zaj... A képen látható a tuner kimenete is, meg az említett mikrofon és AUX bemenet.
A 707-nek van valami mikrofon mixing bemenete de ezt nem tudom, hogy mire használható ha csak nem karaoke-ra. Ez nem volna esetleg opció?
![]()
Anti/inverse riaa circuit (így lehet rákeresni) is játszhat, és akkor nem kell semmi belematatás a készülékbe. Mérnökként persze minden érzékem tiltakozik jól leosztani a jelet, és visszaerősíteni...
Bluetooth csatlakoztatásVan egy bluetooth adapterem, az a neve, hogy Wirelles. (PRO-00477 holm0178 bluetooth aux)Kérdéseim róla a tartozékai függvényében: Van maga az adapter- szerkezet, az egyik oldalán Jack-nak dugó-aljzat, a másik oldalán pedig egy régebbi típusú mini USB-s bemenet. (Azon keresztül lehet tölteni.) Maga az említett Jack dugó viszont mi lenne? Bemenet avagy kimenet? Van (járt) hozzá egy olyan spéci Jack dugó-adapter, amelynek mindkét vége csak dugó. Sajnos azt nem tudom, hogy így hangjeleket ad ki, avagy hangjeleket lehet vele hangrendszerekbe beküldeni (persze sztereóban). Elvileg és állítólag az egész cucc autókhoz való. /megj. nálam viszont az autóban pl. nincs semmiféle dugalj - a szivargyújtó dugóján kívül/. Nagyjából így néz ki. - https://hasznosholmikhu.cdn.shoprenter.hu/custom/hasznosholmikhu/im...385004 Ha kimenet, akkor minek bele a mikrofon? Ha meg bloetooth hangbemenet, akkor talán így esetleg elmegy? A hozzászólás módosítva: 17:41
Itt van róla leírás, felesleges lenne idemásolnom: https://www.bronze.hu/Bluetooth-Aux-adapter-Holm0178
Mondjuk, ha rákeresel (PRO-00477 holm0178 bluetooth aux - te írtad), azonnal jön rá találat. A "Wirelles" nem típus, hanem a "wireless", vagyis "vezeték nélküli" szó tévesen leírt formája lehet.
Telóval BT-n csatlakozol rá, és a jack csatin adja ki a hangot. Annó néztem ilyen kütyüt, sokat ne várj tőle hangzásra.
Mikrofon azért van benne, mert az autó hangrendszerét használja kihangosításra, maga az eszköz a mikrofon is, így lehet használni autókba kihangosítónak A hozzászólás módosítva: 18:19
|
Bejelentkezés
Hirdetés |