Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Fejhallgató erősítő
Lapozás: OK   153 / 153
(#) mek-elek válasza tki hozzászólására (») 13:38 /

Most nézem, kedves tki...
Idézet:
„"hideg alkatrészekkel nem lehet jó hangot csinálni".”

Mire gondolsz, hogy hideg alkatrész?
Amikor átépítettem a paneltől elszigeteltre nagyobb hűtőbordát raktam rá, mivel a régi kevés volt a FET, és a munkaellenállás együttes hűtésére.
(#) mek-elek válasza tothbela hozzászólására (») 13:47 /

Idézet:
„érdekes fet ez a 7002”

Nekem azt mondta KT, hogy nem talált ide megfelelő más eszközt. Mivel, amit tudok, kettőnknek ezzel nem volt torzításra kifogásunk, így ebben nem tudnék elmarasztalásra alkalmasat mondani. Sőt még a vcskrz-t is díjazta. Az igaz, hogy ehhez már nagyobb puffer kellett.
A hozzászólás módosítva: 13:49
(#) mek-elek válasza mek-elek hozzászólására (») 14:13 /

Vannak elvek, amik a maguk módján helytállóak. És van a gyakorlat, amit viszont nem baj, ha valaki megfelelően tudja értelmezni, Mint írtam, én az elvekkel nem igazán foglalkoztam. Nem ebben a témában voltam annak idején jó hibaelhárító. Azonban a zeneszeretetem miatt az utóbbi időben jó eredményeket sikerült elérnem e témában is. És azt sem tagadhatom, hogy ennek Te is része voltál.
KT kapcsolásaiban nem csalódtam. De az is igaz, hogy a magam módján építettem meg azokat, nem minimális költségvetéssel. Sok tapasztalat adódott. És pont Veled módosítottuk a FH6-ot is nagyobb feszkósra, jó eredménnyel. Szóval a jobbhoz jobb alkatrészek, és bizonyos elvek használata hozhat jobb eredményt.
A mellékletben Tibor indoklásai
(#) btamas81 válasza CHZ hozzászólására (») 19:31 /

Tetszik a doboz!
De mik ezek a nyákok!? Hogy hogy nem légszerelt?
(#) Alkotó válasza CHZ hozzászólására (») 19:42 /

Találomra megnéztem néhány fejhallgatót, széles árfekvésben. Ezek impedanciája jellemzően 30-40R közötti. A 600 R-osra tervezett illesztés nem túlzó? Ezt egy kisebb impedancia nem terheli meg jelentősen?
(#) mek-elek válasza btamas81 hozzászólására (») 20:49 /

Az igaz, hogy itt nem téma a zenei műveltség, mert ugye aki ismeri az LGT mindenki másképp csinálja számát, annak ez nem téma.
(#) mek-elek válasza CHZ hozzászólására (») 20:55 /

Neked írtam először, de nem látom. Az is lehet, hogy csak a reggeli hathuszassal érkezik.
Szóval lehetne látni a kapcsolási rajzát? Én csak kíváncsiságból, de lehet, hogy más meg is építené, ha beválik.
(#) btamas81 válasza mek-elek hozzászólására (») 22:27 /

Azt hittem a tied, azért kérdeztem. Most látom, hogy a CHZ-é.
Következő: »»   153 / 153
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem